Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.429
Istina koja se jedino nalazi u pesmama Đorđa Balaševića, ali ne i na ratištimati poput tebe bi prvi pobegli kad bi zapucalo,
nijedan huskac nije uzeo pusku u ruke
primer:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina koja se jedino nalazi u pesmama Đorđa Balaševića, ali ne i na ratištimati poput tebe bi prvi pobegli kad bi zapucalo,
Pa dobro ako ja pobjegnem ti ces biti tu.ti poput tebe bi prvi pobegli kad bi zapucalo,
Ako krene rat izbacicu fot. sa polozaja, slepcu jedansve te vidim kako trcis
Vrti torbicu po Kini i ne javljaj se na ovu temueee cuti molim te, nagledala sam se patriota Ukrajinaca u Kini, nijedan nije mrdnuo dupetom kad su mu zemlju napali
tako i ovde, sedite u toplim kucama i pisete gluposti, huskaste jadan narod
stvarno mi se vise povraca od vas
Jašari nije sigurno.Ispasce pucao povampireni Jasari.
Da, mutan je iz razloga sto "spas" vidi u NATO....jednostavno oni nas nece a ni mi njih ne bi trebalo da hocemo posle svega sto se desavalo '99, na NATO mislim.Maglovit predlog
Pa i ja kazem, neka se povuku.Shvatas li da su barikade uvod u rat , sta se sada pravimo lud da su tamo ljudi spontano se okupili i ostaju danima tako ...
Povuces se iz institucija i sta radis ? rizikujes zivot ... pa do sada u BG da su barikada , SAJ bi ih pretukao gore nego SS divizija.
Kako to da niko od tih sa barikada nije dosao u BG da izrazi svoj protest ako je Kosovo - Srbija ? Znaci oni priznaju drzavu Kosovo ... sve do sada je bilo cool dok im nisu tablice za kola zagrebali i malo vina od one mutivode koji je odmah dosao u BG da se fotka sa Vucicem.
Nona je zensko.Ako krene rat izbacicu fot. sa polozaja, slepcu jedan
Vrti torbicu po Kini i ne javljaj se na ovu temu
mogli bi dobrovoljci da se skupe...na primer, neki od primera...ova omladina, sto trci po mitinzima vladajucih stranaka i uhlebljuje se na budzetske poslove..nema veze, da li su to radikali, socijalisti ili dos strankesve te vidim kako trcis
eee cuti molim te, nagledala sam se patriota Ukrajinaca u Kini, nijedan nije mrdnuo dupetom kad su mu zemlju napali
tako i ovde, sedite u toplim kucama i pisete gluposti, huskate jadan narod
stvarno mi se vise povraca od vas
Pa onda da dobiju batine od napredne liste.Da, mutan je iz razloga sto "spas" vidi u NATO....jednostavno oni nas nece a ni mi njih ne bi trebalo da hocemo posle svega sto se desavalo '99, na NATO mislim.
A nece nas ni ekonomski, i to je isto valjda davno zavrsena proca o EU. Saradnja sa pojedinim drzavama EU je i moguca i pozeljna ali kao clanica EU, smesno je da razmisljamo da cemo to da budemo, a narocito sad posle svega.
Pa i ja kazem, neka se povuku.
ja nigde ne vrtim torbicu,Ako krene rat izbacicu fot. sa polozaja, slepcu jedan
Vrti torbicu po Kini i ne javljaj se na ovu temu
Šormaz kao da će zaplakati.Samo slusati mudru glavu Sekija i nema greske.
a ta stranacka deca ce biti na prvom letu za Budimpestu kad zapucamogli bi dobrovoljci da se skupe...na primer, neki od primera...ova omladina, sto trci po mitinzima vladajucih stranaka i uhlebljuje se na budzetske poslove..nema veze, da li su to radikali, socijalisti ili dos stranke
Ubio ga sa onim : koju si skolu zavrsio a Sormaz : srednjuŠormaz kao da će zaplakati.
Šeki ga poklopio.
Ja zaboravio da si ti nekrofil.
Znam, vidi donji pasusNona je zensko.
Jadan li je tvoj muz ili momak sa takvim stvorenjemja nigde ne vrtim torbicu,
slepac si sam
vi internet ratnici ste smesni kao crtani film
Šormaz je ipak Vučićev kadar, žao mi jeŠormaz kao da će zaplakati.
Šeki ga poklopio.
Vama treba da bude jasno da ako se ne povuku i nesto im se desi, verovatno sledi rat.Pa dobro ako ja pobjegnem ti ces biti tu.
I sta ja huskam?
a ta stranacka deca ce biti na prvom letu za Budimpestu kad zapuca
"huškači nikad ne idu na ratište"Znam, vidi donji pasus
Jadan li je tvoj muz ili momak sa takvim stvorenjem![]()
Dobro se nasmejahVama treba da bude jasno da ako se ne povuku i nesto im se desi, verovatno sledi rat.
Aj ovako , prvo kada se udje na to Kosovo prvo da rasteramo mafiju Srbsku da se zna red i da se uspostave institucije ...Znam, vidi donji pasus
Jadan li je tvoj muz ili momak sa takvim stvorenjem![]()
Ne znam sta je smesno, ovaj Kurti se ne sali a mi, da li smo mi spremni za rat? Ali tako da ga dobijemo?Dobro se nasmejah![]()
Oni "nece" Srbiju zato sto je Srbija pod ruskom sapom. Da bi je hteli prvo Srbija mora da se otkaci od Rusije.Da, mutan je iz razloga sto "spas" vidi u NATO....jednostavno oni nas nece a ni mi njih ne bi trebalo da hocemo posle svega sto se desavalo '99, na NATO mislim.
A nece nas ni ekonomski, i to je isto valjda davno zavrsena proca o EU. Saradnja sa pojedinim drzavama EU je i moguca i pozeljna ali kao clanica EU, smesno je da razmisljamo da cemo to da budemo, a narocito sad posle svega.
Pa i ja kazem, neka se povuku.
Malo ih je i ne znam zasto bi bili glineni golubovi.