Rafalna paljba u Zubinom Potoku: General Mojsilović hitno krenuo u Rašku

ti poput tebe bi prvi pobegli kad bi zapucalo,

nijedan huskac nije uzeo pusku u ruke
Istina koja se jedino nalazi u pesmama Đorđa Balaševića, ali ne i na ratištima

primer:
hqdefault.jpg

sve te vidim kako trcis
Ako krene rat izbacicu fot. sa polozaja, slepcu jedan
eee cuti molim te, nagledala sam se patriota Ukrajinaca u Kini, nijedan nije mrdnuo dupetom kad su mu zemlju napali

tako i ovde, sedite u toplim kucama i pisete gluposti, huskaste jadan narod

stvarno mi se vise povraca od vas
Vrti torbicu po Kini i ne javljaj se na ovu temu

Maglovit predlog
Da, mutan je iz razloga sto "spas" vidi u NATO....jednostavno oni nas nece a ni mi njih ne bi trebalo da hocemo posle svega sto se desavalo '99, na NATO mislim.

A nece nas ni ekonomski, i to je isto valjda davno zavrsena proca o EU. Saradnja sa pojedinim drzavama EU je i moguca i pozeljna ali kao clanica EU, smesno je da razmisljamo da cemo to da budemo, a narocito sad posle svega.
Shvatas li da su barikade uvod u rat , sta se sada pravimo lud da su tamo ljudi spontano se okupili i ostaju danima tako ...
Povuces se iz institucija i sta radis ? rizikujes zivot ... pa do sada u BG da su barikada , SAJ bi ih pretukao gore nego SS divizija.
Kako to da niko od tih sa barikada nije dosao u BG da izrazi svoj protest ako je Kosovo - Srbija ? Znaci oni priznaju drzavu Kosovo ... sve do sada je bilo cool dok im nisu tablice za kola zagrebali i malo vina od one mutivode koji je odmah dosao u BG da se fotka sa Vucicem.
Pa i ja kazem, neka se povuku.

Malo ih je i ne znam zasto bi bili glineni golubovi.

sve te vidim kako trcis

eee cuti molim te, nagledala sam se patriota Ukrajinaca u Kini, nijedan nije mrdnuo dupetom kad su mu zemlju napali

tako i ovde, sedite u toplim kucama i pisete gluposti, huskate jadan narod

stvarno mi se vise povraca od vas
mogli bi dobrovoljci da se skupe...na primer, neki od primera...ova omladina, sto trci po mitinzima vladajucih stranaka i uhlebljuje se na budzetske poslove..nema veze, da li su to radikali, socijalisti ili dos stranke

Da, mutan je iz razloga sto "spas" vidi u NATO....jednostavno oni nas nece a ni mi njih ne bi trebalo da hocemo posle svega sto se desavalo '99, na NATO mislim.

A nece nas ni ekonomski, i to je isto valjda davno zavrsena proca o EU. Saradnja sa pojedinim drzavama EU je i moguca i pozeljna ali kao clanica EU, smesno je da razmisljamo da cemo to da budemo, a narocito sad posle svega.

Pa onda da dobiju batine od napredne liste.

Pa dobro ako ja pobjegnem ti ces biti tu.
I sta ja huskam?
Vama treba da bude jasno da ako se ne povuku i nesto im se desi, verovatno sledi rat.

Ako ste spremni za rat u redu, ali ne znam sta ce nam jos jedan izgubljeni rat narocito kad Rusija (opet) ne moze da nam pomogne zbog svojih razloga i svog ratovanja.

Znam, vidi donji pasus

Jadan li je tvoj muz ili momak sa takvim stvorenjem :pop:
Aj ovako , prvo kada se udje na to Kosovo prvo da rasteramo mafiju Srbsku da se zna red i da se uspostave institucije ...
Ovo lako moze da bude scenario SK ... glumili su neku drzavu u drzavi pa nazalost zbog politicara stradali ...

Malo ih je i ne znam zasto bi bili glineni golubovi.
Oni "nece" Srbiju zato sto je Srbija pod ruskom sapom. Da bi je hteli prvo Srbija mora da se otkaci od Rusije.

Back