Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.499
A kako i u cemu da nam pomognu?
U svemu, najvise u naoruzanju i logistici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako i u cemu da nam pomognu?
Sta si se ti toliko upalila?pa kazu: Ajde da dizemo vojne automobile Siptarima. Vracamo Kosovo. Ajde idemo.
Ja kazem: Ajde idite.
Svake nedelje govore: "Tu sam za dan. Tu sam za dva."
Ajde idite vise na to Kosovo u zavrsite pricu.
Mozda ti jos zivis u osamnestom veku, ali tvoje pisanje ovde je izdaja srbije.Samo ne znam sta sam izdao , sluzio vojsku dao zakletvu , zivim i radim u Srbiji , tu i rodjen ...
Vas radikale je izdao razum.
"Pro-ruske" srpske novine:
![]()
Koje Rusije ahahahahahahah.Koje Kine? Sto Kina nije intervenisala oko Tajvana??Jos se nadate da nato moze da ***** po svetu? Mogu virtualno da trucaju, posto je veci deo sveta interesna sfera kine, rusije i indije.
Vucic kaze da nije spreman....Vojno smo spremni za rat takva je situacija na terenu.
A sta tebe boli uvo sto sam se ja uspalila?Sta si se ti toliko upalila?
Sta tebe briga sta ce biti?
Nece tebe mobilisati.
Evo ga ovaj, pa nismo dovoljni samo mi. Treba nam pomoc neke od velikih sila.Vojno smo spremni za rat takva je situacija na terenu.
U svemu, najvise u naoruzanju i logistici.
Evo sad cu da izdam jos jednu limenku Zajecarca.Mozda ti jos zivis u osamnestom veku, ali tvoje pisanje ovde je izdaja srbije.
Srbiju ste izdali vi radikali i patriote cuvene. To se vidi od Krajine preko BiH pa i Kosova. A i u samoj Srbiji koaj je sve praznija od tog vaseg patriotizma.Veceg neprijatelja Srbiaj nema od vas.Mozda ti jos zivis u osamnestom veku, ali tvoje pisanje ovde je izdaja srbije.
brt praznila se srbija i kad ste vi žute ljige bili na vlasti.. ( 2000-2012 te ) da se ne lažemoSrbiju ste izdali vi radikali i patriote cuvene. To se vidi od Krajine preko BiH pa i Kosova. A i u samoj Srbiji koaj je sve praznija od tog vaseg patriotizma.Veceg neprijatelja Srbiaj nema od vas.
To mogu da rade jadnici da se dokazuju, kina ne mora posto je vlast na tajvanu kineska. Na tajvan muva ne moze da padne da kinezi ne znaju.Koje Rusije ahahahahahahah.Koje Kine? Sto Kina nije intervenisala oko Tajvana??
Nemoj ovu temu , zanimljivije da pratis bombardovanje Ukrajine.nato fašisti intervenisali oko ukrajine?![]()
Jel te to raduje?Vojno smo spremni za rat takva je situacija na terenu.
Sve nase najelitnije jedinice koje imamo su ovde.
Da li je blef ili je stvarno rat neibezan to ne znam, znaju oni koji trebaju. Ali da je sve spremno za rat to jeste.
a koji ste to vi koji pevate po netu protiv srbije?Srbiju ste izdali vi radikali i patriote cuvene. To se vidi od Krajine preko BiH pa i Kosova. A i u samoj Srbiji koaj je sve praznija od tog vaseg patriotizma.Veceg neprijatelja Srbiaj nema od vas.
Da budem jasna, mislim u uslovima nekog 3. svetskog rata ili slicno, sto opet ponavljam ne zelim ili bar ne sada. Nemoj da budemo izazivaci.A ono bi doslo teleportacijom zaobilazeci Nato drzave. Inace Rusija pliva u naoruzanju i logistici koje se odlicno pokazalo u Ukrajini.
Ma pitam te.Nemoj biti nervozna.Sve treba da se radi hladne glave i bistrog uma.Idi malo se umi pa na spavanje.A sta tebe boli uvo sto sam se ja uspalila?
Ajde pali.
Raduje ga nazalost.Jel te to raduje?