Rafael Nadal

Eeeeeeeee pa sad ;)

Nemojte mi posle dirati Federera kad izgubi...Svak ko izgubi ima pravo da s eljuti i to je savrseno normalno! Isto tako i Rafa...A uostalom,ne moze mu se zameriti,ovo je ipak samo njegov turnir...A ispao je bas rano!Tako da....Normalna reakcija nezadovoljnog coveka.

Срле неко рече да ганервира НОЛЕТОВО бахато понашање.
Ја ипак никада нисам видјео овакву НОЛЕТОВУ рекцију ;).

Ljudi da li ste vidjeli Nadalovu reakciju kada je prolazio pored kamere.Neko rece kako je on veliki covjek,pravi sportista i dzentlmen i u pobjedi i porazu.Pa sta ovo bi???Cemu ovako nervozna reakcija?Gdje je sada taj osmjeh na licu?

Ne diraj Najveceg Sportistu Koji Se Ikada Pojavio Na Mlecnom Putu! :hahaha:
Vidi se da ume da gubi... :roll:
Iznervirala ga publika, navijali za Soderlinga, dzukele nijedne...
Valjda je mislio da im je drago da gledaju kako iz godine u godinu isti igrac sa najdosadnijim stilom tenisa osvaja jedan od najprestiznijih turnira?... :dash:

Ništa, idemo dalje. Nakon što je izgubio bilo mi je užasno žao, ali sad je već bolje, idemo sad na Wimbledon.
Rafu je zaista pogodilo ponašanje publike, nikad mu nisu dali podršku, od prvog poena su stalno bili protiv njega. I to je tako iz godine u godinu, samo u Parizu, to mi nikako nije jasno da to rade čovjeku kojemu Roland Garros toliko znači. Vjerujem da je zbog toga bila ona reakcija pri izlasku iz terena.

Sa Rafinog sitea:

Aside from the match itself, one of his biggest disappointments for Rafa was to see the lack of support from the Roland Garros crowd, who sadly, have never been too kind to the champion, “It’s a pity to see that in a tournament as especial as [Roland Garros] is to me, the crowd has never had a nice gesture towards me."

Verujem ja da je Rafi krivo zbog publike,ali setite se prethodna 2 RGa....Ni tada publika nije bila uz njega.Iskreno,ne znam zasto. Da je decko antipatican-nije,da je nepristojan-nije(sem guranja prsta u gace)....

A Rafa je oborio rekord po uzastopnim pobedama na RGu,i ako bude bio ziv i zdrav,oborice i broj RGa koji drzi Borg...I zato mi nikako nije jasno zasto nije popularan tamo?

Naravno,licno bih voleo da Federer i ove i sledece godine ako moze uzme RG,a posle toga-Rafa moze da ih uzme 5 i meni ce biti drago...Bilo bi lepo da Fed obori Samprasa a Rafa Borga....Bice tako,bar se nadam :)

Verujem ja da je Rafi krivo zbog publike,ali setite se prethodna 2 RGa....Ni tada publika nije bila uz njega.Iskreno,ne znam zasto. Da je decko antipatican-nije,da je nepristojan-nije(sem guranja prsta u gace)....

A Rafa je oborio rekord po uzastopnim pobedama na RGu,i ako bude bio ziv i zdrav,oborice i broj RGa koji drzi Borg...I zato mi nikako nije jasno zasto nije popularan tamo?

Naravno,licno bih voleo da Federer i ove i sledece godine ako moze uzme RG,a posle toga-Rafa moze da ih uzme 5 i meni ce biti drago...Bilo bi lepo da Fed obori Samprasa a Rafa Borga....Bice tako,bar se nadam :)

Da, to je strašno ružno od njih, tako navijati protiv čovjeka koji im stvara povijest u Parizu. Ne znam tko bi ostao hladan da ga publika na turniru koji mu toliko znači onako isprati.

Nakon jednog Roland Garrosa prevoditelj je preveo sve krivo Francuzima što je Rafa govorio. Ispalo je sve one pohvale koje je on dao Federeru da on to govori sam sebi. To je tek kasnije naknadno ispravljeno u nekom kratkom članku u njihovim novinama.I eto to je nekima možda ostalo u pamćenju. Kakvi su Francuzi sa engleskim ne čudi me da ih ima još dosta koji misle da je on to rekao za sebe. Svejedno to još sve ne objašnjava zašto ga svake godine tako dočekuju.

Valjda je mislio da im je drago da gledaju kako iz godine u godinu isti igrac sa najdosadnijim stilom tenisa osvaja jedan od najprestiznijih turnira?... :dash:

Blago tebi ako ti je Nadalov tenis najdosadniji......

ПОЗДРАВ ИСТОМИШЉЕНИЧЕ :ok: :p!!!
Данас сам прочитао како је Надал изјавио да није могао ни један тренутак да се сконцентрише зато што њега стварно МРЗИ :evil:...:rotf:.
А што је најгрђе је то што га је овај још и имитирао...завлачио руку у дупе итд :rotf::rotf::rotf: :hahaha::hahaha::hahaha:...гдје ће му то радити :rotf:.
Па ту је најосјетљивији.
Ја сам већ много пута рекао да ће ускоро почетак краја...рекао сам да је начет али су се неки правили много паметни ;).

Неће му један пораз донијети тоталан пораз али није више психички као што је и био.
Као што је и сам изјавио.

Cuj izgubio i sad kao kraj Nadala,gotovo ...Svasta....

Boze, Urose, pa zar nisi navikao na to vec... Federera otpisuju vec godinu dana, a on se jos drzi, Noleta posle svakog poraza popljulju, pa eto dosao sad red i na Rafu, dao im je povoda ovim porazom, ali dobro, ima jos da se igra, vreme ce pokazati da li su u pravu ti koji Rafu vec otpisuju.

Boze, Urose, pa zar nisi navikao na to vec... Federera otpisuju vec godinu dana, a on se jos drzi, Noleta posle svakog poraza popljulju, pa eto dosao sad red i na Rafu, dao im je povoda ovim porazom, ali dobro, ima jos da se igra, vreme ce pokazati da li su u pravu ti koji Rafu vec otpisuju.

Pa da ovaj poraz je dobar povod za takve price....Ne moze se stalno pobedjivati....

Ne otpisuje niko Rafu...
Ja samo vidim da njega nema na Roland Garros-u...i ne patim zbog toga, jer svakog dana gledam prelijepe meceve i bez njega...naravno, bilo bi ljepse i da je on tu(mada, nijesam siguran zbog cega - mozda vise zbog pojave, nego zbog tenisa)...

Kako to da za Federera svuda navijaju?! Stvarno mi nije jasno...

Konacno jedan RG gde je u zavrsnici tenis, a ne ime... I gde su poispadali svi defanzivni baseliner-i (citaj: Spanci)...
BTW, niko nije pominjao da ce pasti nakon ovog poraza... Ali, dok je Nole imao los dan u inace fantasticnoj formi, Nadal se mucio skoro celu sezonu na sljaci: u MC se provukao protiv nikad boljeg Novaka, u Madridu kapitulirao, ovde samo potvrdio da te stvari nisu bile slucajne... znaci, nizbrdo, jer ako ne stigne makar u finale W., onda je kriza evidentna... kakav crni los dan...

@Uros

Vala jes, blago meni kad je RN-ov tenis DALEKO najdosadniji... na zalost, on je sa tim #1... pih.
To misljenje deli i velika vecina naroda na forumu... a koliko vidim i na RG...
Rezultati: kapa dole; igra: BUUUUU!...

Prošlo je pet dana od poraza Rafaela Nadala od Robina Soderlinga u četvrtom kolu Rolan Garosa, a teniska javnost još traži uzroke poraza Španca.

Selektor Dejvis kup tima Španije Albert Kosta kaže da je i Nadal „samo čovek“. „Bilo je to veliko iznenađenje. Soderling je igrao neverovatno, to je glavni razlog, ali i Rafa od samog dolaska u Pariz nije blistao, nije osećao lopticu kako treba. Ipak je i on ljudsko biće i mora dobro da se oseća na terenu kako bi pobedio“.

„Mislim da Rafael nije bio maksimalno spreman. Ni na treningu nije uspevao da uđe u udarac, a obično nema takvih problema, čak i kada ne igra sjajno u prvih nekoliko kola“, dodao je šampion Rolan Garosa iz 2002. godine.

Back