Rafael Nadal

Jos prostije pitanje.. navedi mi sve GS titule Rodzera Federera sa 22 godine

Nula? :D :D :D Naravno da sve to i ja znam,ali isto tako se moze desiti da Rafa u jednom momentu postane Borg i kaze,aj dosta je sa 25,26 godina....Sto da ne,pa ovo je moderno vreme ;)

Salu na stranu,sve je to meni poznato,ali isto tako se moze desiti sutra i Rafi da samo stane.Ili se povredi. Ili se zaljubi adevojka mu kaze da ostavi tenis..Pogledaj bre Adriana,covek fudbaler..Doduse,bio :)
Zato i akzem,ne zna se nista,iako ova sezona moze biti najbolja sezona u istoriji tenisa jednog igraca. Koliko je uzeo ove godine,3 od 4 Mastersa,ako ne gresim i 1/1 GS? Neverovatno,zar ne? Ali cekaj,ima jos puno i do kraja sezone a kamoli do kraja karijere. Pricamo o rezultatima koji nam trenutno stoje na stolu.....A o potencijalnim...Uuuuuuh....Bolje da ne razmisljam o tome :)

A ne ne,o carobnjaku Mesiju sa tobom ovde nikako
13-6

E pa vi ljudi stvano niste normalni :) :) :)

Samo pogeldajte mec Real-Barsa od preksinoc,nista vise ;)

Meni na ruku ide i potencijal i trenutna forma.. kao i to sto bi ga samo neka povreda udaljila od stizanja Federera

A i sam znas koliko turnira sebi moze da priusti sa svoje 22 godine... odigra 15 najvaznijih i par priprema za iste i to je to

Znaaaaaaaaaaaaam,naravno,ali kazem ti,za sada nije tako,za sada je odnos 13-6 :p

Doduse,vec ga sije za jedan Masters,a tek puni 23 godine i iam da igra....Ali koliko?Ako ne bude nepredvidjenih okolnosti,igrace jos skoro 10 godina....Ali AKO ne bude nepredvidjenih okolnosti,sto mu ja,naravno,ne zelim. Ako moze da obori sve rekorde,neka ih obori,ali dok se to ne desi,ja cu verovati da je Fed najbolji svih vremena :) :) :)

Recimo da su Novak,Endi i Rafa vrsnjaci.. niko od njih trojice verovatno nece igrati sa 30 godina!!! Ako mislis da budes ozbiljan teniser ti jednostavno moras da kidas od januara do kraja novembra,a mnoge smo videli umorne (ukljucujuci Rafu i Federera) jos u prokletom februaru. Dobijaju ogroman novac a zasticeni su skoro od svega ali to bogami debelo vracaju,nije ni ATP mutav

Zato je meni svaka Rafina titula draza od prethodne i nek gura titule i rekorde sto pre moze

Pa upravo to! Dok moze,neka tera,ako treba da istera 100 titula,ja cu reci,majstore svaka cast,ali za to su potrebne i godine i kilometraza i puuuuuuuno srece & zdravlja.

Zato se ja i nadam da ce Fed uzeti jos bar jedan,a nadam se i dva GSa,jos jedan Masters na kraju sezone i 3,4 "normalna" Mastersa,da ce preci Samprasa po broju GSova i broju trofeja(ukupno) i sto se mene tice,moze da se povuce.... I onda neka Rafa radi sta hoce...Pa neka obori i obojicu posle :)

uhhh.... kako je lepo citatio o rivalstvu rafe i novaka uz toliko predivnih prideva za obojicu... pa cak i navodjenja prednosti koja ova dvojica imaju kada se porede sa mecevima federer vs nadal (od samih poteza, do ponasanja na terenu za vreme i posle meca)... :D

hteo sam da izdvojim neke recenice koje su me odusevile jer sam shvatio da ih ja nemam u glavi samo zbog subjektivnosti.. al bilo ih je previse... i cudno je ali je tako- da se covek moze ponositi izborom onoga za koga ce da navija... i nije to samo sto je novak srbin.... :)

anyway.... hvala za text! :worth:

• Podržavam
Reactions: M-M
Rafael Nadal: a baby face with a killer instinct

........................
Next, there’s the extroverted athlete, who is a steady familyman off court who always returns to Manacor. He shields his private life. The spotlights only please him on a tennis court. For a long time, nobody in Spain even knew that he had a girlfriend. Even today, her name is not familiar. Maria Francisca Xisca Perello is the name of the girl he has known since his school time. What he likes about her? That she’s never shown interested in Rafa, the superstar, he says about his childhood love.

The more famous I became, says Rafa, the harder she withdrew. In the end, he managed to win her over. He simply can not lose, this Rafael Nadal. :heart:

Xisca sa prijateljicama, frizura na prvoj slici joj je super :super:

• Podržavam
Reactions: M-M
The brand-new Madrid Masters has drawn a lukewarm reception from Rafael Nadal, who slammed organizers for trying to change the color of their clay from orange to blue.

The four-time French Open winner knows how he likes his clay courts - orange. "It's the perfect colour, I'm totally against blue," said the 22-year-old. "The color of Earth is historical; clay is red, not blue.

"Tennis not only is show-business, it has more value than that including history and tradition. Some things should just remain the same.".......

Plava sljaka-
2192_queasy.gif

Back