Rafael Nadal

Ne vredi,veliki se novac tu vrti i svako se drzi svojih podloga.. Ameri bi svisnuli kada bi im neko poremetio beton na velikim turnirima koji se tamo igraju,a bogami mnogo ih je

Sve dok imamo 4 GS turnira na tri razlicite podloge znamo ko koliko vredi

To je istina...A stvarno bi bilo sjajno kada bi od 8 Mastersa recimo 2 bila na travi,2 na sljaci,2 na betonu i 2 na tepihu :) Doduse,tu bi mnogo izgubili sljakeri,pa verovatno i zato to nije moguce.

Sto ne znaci da ima ikakvu nameru da to uradi na preostala tri turnira

Rekao sam vec koliko je skroman i koliko postuje druge ali kad vidi protivnika sa druge strane mreze stvar se znatno menja

Rafu moze biti pobedjen ali mi se cini kao da je Rafa dosao iz drugog sporta...Kako?

Pa,pogledajte kako je gradjen,kako igra bez predaje i kako ima kondicije za 5 sati - bez problema. Iskreno,kao da se spremao za neki drugi sport i onda,hop,ajmo na tenis :) Startniji je od svih ostalih.Nije mu cim da veze ceo gem da jurca smecovane loptice koje,inace,niko drugi ne juri.

Iskren da budem,od svih tenisera,samo mi se Nadal cini da bi mogao da igra i neki sport sa puno kontakta,dok su mi svi ostali,racunajuci sada i anemicnog Federera nekako...Pufnasti.Uz sve to dodaj da je strasno uporan - sto opet niko nije u tenisu(ne znam zasto) i da mu je tehnika svake godine sve bolja i bolja....Eto...

Mozda bi ostali teniseri mogli malo i da uce na njegovom primeru,jer ovako dalje ne ide.

Nisam isfrustriran,samo realan... Isto tako je jadno kada ovde ljudi samo kometnarisu i likuju kada Federer izgubi.A ja se nadam da ce se ubrzo vratiti staroj igri,bar se nadam...Jer ce pola krstarice da zacuti onda.

Nisam isfrustriran,samo realan... Isto tako je jadno kada ovde ljudi samo kometnarisu i likuju kada Federer izgubi.A ja se nadam da ce se ubrzo vratiti staroj igri,bar se nadam...Jer ce pola krstarice da zacuti onda.

Ja sam se isfurao na Federera kada je pricao tj. kritikovao NOLETA na AO-u nakon predaje Rodiku.
Odmah ga je optuzio da je nespreman a nije se ni upitao da li je NOLETU stvarno lose :thumbdown:.
Inace sam ga oduvjek gotivio.
I Nadal ce jos malo i njegovo prolazi.Moze potrajati jos maksimalo 2 godine i onda je kraj.

Ja sam se isfurao na Federera kada je pricao tj. kritikovao NOLETA na AO-u nakon predaje Rodiku.
Odmah ga je optuzio da je nespreman a nije se ni upitao da li je NOLETU stvarno lose :thumbdown:.
Inace sam ga oduvjek gotivio.
I Nadal ce jos malo i njegovo prolazi.Moze potrajati jos maksimalo 2 godine i onda je kraj.
ma federer je poceo pre vise godina da pljuje po novaku... nije mu bila dovoljna lagana pobeda u dejvis kupu, nego je naknadno osuo paljbu po noletu zbog medicala... pa taman da ima dokaz za ono sto prica- cemu to?!

ko zna koliko puta sam rekao.. umesto da peva sto ne mora da trazi medicale, on jede stvari iz onog mesta u koje mnogo gura nos....

svim srcem sam protiv njega od tada (a do tada mi je samo delovao kao naduvani ustogljenik)...

ne znam da li rafa misli sve sto kaze- ali to je pravi gospodin. dzabe federeru i aboridzinski da nauci.

Back