Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.003
Ovo je mucenje gledati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo je nelogično i začudjujuće da ovakve fotke ne postavljaš posle Novakovih pobjeda??2005
![]()
2020
![]()
Malo je nelogično i začudjujuće da ovakve fotke ne postavljaš posle Novakovih pobjeda??
Ne "mešam" se, samo konstatujem.. recimo ja sam Zvezdaš ali me to ne sprečava da ne navijam za Partizan kad igra u nekim medjunarodnim utakmicama."Nelogično i začuđujuće" je da se mod meša u to šta koji član postavlja, dok god ne krši Pravilnik foruma.![]()
Ne "mešam" se, samo konstatujem.. recimo ja sam Zvezdaš ali me to ne sprečava da ne navijam za Partizan kad igra u nekim medjunarodnim utakmicama.
Tako ne propuštam da napišem o Rafinim uspjesima ali je sasvim normalno i prirodno da više volim "naše"g Noleta i da ću o njemu više pisati i dati veću pažnju.
Uostalom Nole je ubjedljivo najveći donator na ovim našim prostorima i ne pada mi na pamet da budem bilo čiji "tudji" fan, pogotovo što se radi o vrhunskom teniseru i koji na najbolji, sportski način promoviše ne samo Srbiju nego i skoro sve ostale ex yu države..
Samo konstatujem u svoje ime i ne zamjerim bilo kome da obožava koga hoće ali u tenisu pored Noleta, svi mi sa ovih prostora ako bi navijali za nekog tamo a ne za njega, djeluje po meni malo začudjujuće i nerealno.. to je samo moje mišljenje i ne vidim nešto zlonamjerno u tome.
Znam kako je biti nečiji "fan".. zato draga Kiki, niko ništa ne brani, ne kritikuje, ne pravi problem oko toga.. samo malo čudjenja i nevjerice, ništa posebno, nenormalno i zabrinjavajuće..![]()