RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
E,to neće moći.
Prljava,mokra,izgažena...

Nista ti ne brini. U svakom gradu ce osnovati agenciju koja ce se baviti pitanjem zastava i ostalih simbola EU, sa jos jedno 5,6000 zaposlenih.
A to za brisanje...pa znas...za dobru probavu treba dobra hrana, nama ce taman takva zastava i odgovarati posto cemo sve manje kakiti.
Na kraju cemo preci na ibrike...

Cemu radovanje?
Ovo je kao neki uspjeh?
To je vlast napravila od ovoga senzaciju. Turci su prije 30 godina to potpisali, Makedonci prije osam, Rumuni i Bugari su u EU...
Sta cemo sa naglim rastom eura?
Sta sa ljudima koji ne mogu da ovjere zdravstvenu knjizicu?
Sta sa nestasicom citostatika?
Sa listom cekanja na zracenje?
Ovaj status kandidata je nesto najgluplje za sta se nasa vlast toliko trudila.

Ti imaš 4 putovnice i građanin si EU. :kafa:

Bolje sa statusom nego bez njega.Mi nikad nismo imali savremenu i demokratsku drzavu,i ne znamo ni da je stvorimo.Ne zna niko na Balkanu,toi se najbolje videlo po Grckoj.Za nas je demokratija da krades kad dodjes na vlast a Evropa da ti daje pare.Qratz malo,ima da platis svaki evro koji si pozajmio,i to sa kamatom.
Nama ko da pare ,morace i da kontrolise kako se trose,inace ce ovi lopovi na vlasti da to demokratski pokradu i narod ce dobiti qratz da istera oci,ima samo da to vraca pokoljenjima.Nama treba samo motka i kontrola,bez toga ce ostati lopovluk i korupcija.
Kakvu drzavu pravimo vidi se po pravosudju.Napravljena je" reforma" da DS i SPS postave svoje sudije,i sta ti da sude,kako im jave oni sto su ih postavili? jel to ta samostalna sudska vlast,ko njima da da samostalnost kad su korumpirani u nastajanju,u postavljanju na sudsku funkciju.A sto se grbavo rodi vreme ga ne ispravi,rekli jos stari rimljani.
Mi da molimo Boga da razvijeni evropski narodi dodju u Srbiju i na silu nam naprave modernu drzavu,mi to ne znamo.

Ti imaš 4 putovnice i građanin si EU. :kafa:

Pa sta?
Kao nesto ce mi biti bolje?
S jednom putovnicom sam gradjanin odavno, s vasom jos nisam (ko zna ko ziv ko mrtav do jula 2013)...ne mislim traziti srecu po zemljama EU....
Imaju nesto sto se meni ne svidja a to su...ruzni muskraci...sacuvaj boze....kad odes u Holandiju, Belgiju, Svedsku, Dansku...ne zna se ko je ruzniji...sve nesto plavo, pjegavo, nosato...
Mislim na pravu EU, ne na Rumuniju, Bugarsku, Grcku i ostale prcvare koje ne smatram EU.

CELA SRBIJA SLAVI STATUS KANDIDATA U UE...!

Jos jedan tezak udarac svima koji su protiv napredka i evropske civilizacije...

Vise nacionalisti nemaju podrsku ni od vecine naroda, ni od najvecih partija, ni od crkve, ni od Rusije....

A tajkuni ce MORATI prihvatiti pravila igre u kapitalizmu...Vise nece biti "vatacine na kvarno"

A zbunjeni i zavedeni se pocinju kolebati....

Srbija je na PRAVOM PUTU! :klap:

Каква застава ЕУ - ај' бежи бреееееееее......... ми имамо нашу заставу.........

п.с. Иначе ДСовци одавно користе заставу ЕУ на својим просторијама... и то прво ставе ту крпу са жутим брабоњцима..........

Ovo zvuci kao teski cinizam ili kao namerno podhebavanie
Blajbi, ako ti krsta nije platila da dizes obim diskusija, onda si stvarno ili dokon da zaebavas ili zlonameran
Ili oba
Jer niti ce tajkuni prihvatiti pravila igre, niti srbija slavi, niti ce prestati vatacina "na kvarno", niti je bilo ko zbunjen
Najvise se raduju raspali politicari, jer ce sad imati vise mogucnosti da se nakon sto ovde propadnu na izborima, plasiraju negde u gigantskom biroktratskom sistemu EU

CELA SRBIJA SLAVI STATUS KANDIDATA U UE...!

Jos jedan tezak udarac svima koji su protiv napredka i evropske civilizacije...

Vise nacionalisti nemaju podrsku ni od vecine naroda, ni od najvecih partija, ni od crkve, ni od Rusije....

A tajkuni ce MORATI prihvatiti pravila igre u kapitalizmu...Vise nece biti "vatacine na kvarno"

A zbunjeni i zavedeni se pocinju kolebati....

Srbija je na PRAVOM PUTU! :klap:

Proleće stiže u Srbiju .... mislim da će se uskoro pretvoriti u ARAPSKO !!!!!:per:

Ovo zvuci kao teski cinizam ili kao namerno podhebavanie
Blajbi, ako ti krsta nije platila da dizes obim diskusija, onda si stvarno ili dokon da zaebavas ili zlonameran
Ili oba
Jer niti ce tajkuni prihvatiti pravila igre, niti srbija slavi, niti ce prestati vatacina "na kvarno", niti je bilo ko zbunjen
Najvise se raduju raspali politicari, jer ce sad imati vise mogucnosti da se nakon sto ovde propadnu na izborima, plasiraju negde u gigantskom biroktratskom sistemu EU

Ovo je tačno... potpisujem.

Nema rusofila u nokdaunu !
Otkud pomisao na to ?
To je neka fatamorgana,koju stvara zamućen razum.
Rusofili su fajteri !
Trudeći se da što više liče na originale....

Večeras smo,na trenutak,ukrajinofili !!!
Vladimir Kličko treba da premeri i "očetka" onog zagorelog.
U svakom slučaju - pravoslavnofili.....!

Back