ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Ел ово некa зaхебaнцијa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ми вама честитамо дан осиромашеног уранијума!!!Drage komsije, cestitke i neka vam je sa srecom !!!

Drage komsije, cestitke i neka vam je sa srecom !!!
Alo, bre, eurotalibani, isprskali ste celu Krstaricu spermom, svršavajući na maglu koja se zove kandidatura.
A, jel vam rekao Tale kada će otpočeti pregovori? Nije!? Pa, ja ću da vam kažem. Na svetoga Živka. A, sa kandidaturom ćete moći samo dupe da obrišete.

И ми вама честитамо дан осиромашеног уранијума!!!![]()

Наравно, неко ће носити жуте траке са све звездеецом, а ми то нећемо бити!!!Zdravo da je nosite. Od danas tike- tike- tacke -nema vise vracke![]()
Rekli su i da nikad nece da uFate Karadzica,Mladica....mis"im rekli su...sad se samo pripoveda...To su govorili i za Hrvatsku![]()
To su govorili i za Hrvatsku![]()

Svi pametni i vrijedni su vec usli u EU , a mi kao losi djaci hvatamo zadnji ispitni rok .чега се паметан стиди тиме се луд поноси-ово се нарочито односи на цандидатуру
„Политика” сазнаје: Борису Тадићу награда Савета Европе
Одликовање за „допринос интеграцији Србије у процесу европске изградње” биће уручено председнику у Лисабону 27. марта
Председнику Србије Борису Тадићу ће 27. марта бити уручена награда Савета Европе, којом је одликован због свог „политичког доприноса процесу помирења на Балкану и интеграцији Србије у процесе европске изградње”.
Како сазнаје „Политика” из дипломатских извора Савета Европе, Тадић ће дан раније отпутовати у Португалију у званичну посету овој земљи, где се налази институт Савета Европе Север-југ. На свечаној церемонији у Лисабону , награду ће му уручити председник Португалије Анибал Силва.
![]()
Srbija status kandidata za EU proslavlja paljenjem javne rasvete
2012 – Predsednik Srbije Boris Tadić u obraćanju novinarima najavio je da će jučerašnji dogovor šefova diplomatija
država članica EU o dodeljivanju statusa kandidata Srbiji biti adekvatno obeležen širom zemlje paljenjem javne rasvete.
- Ovo je velika pobeda naše diplomatije i smatram da zaslužujemo da je proslavimo na pravi način. Svi građani naše zemlje, počev od jutros, imaju priliku da ovaj, za nas izuzetno važan, događaj slave u svojim mestima uz javnu rasvetu – istakao je predsednik Tadić – Bilo je predloga, pa čak i pritisaka, da proslava bude skromnija, da ne uključujemo javnu rasvetu tokom jutarnjih ili popodnevnih časova , ali smo rešili da se čvrsto držimo kursa koji smo zauzeli, da pokažemo našu odlučnost i da istrajemo u stavu da je održivo i jedino ispravno ono slavlje koje podrazumeva paljenje javne rasvete i tokom dana i tokom noći – podvukao je Tadić.
- Veliki broj građana koji je tokom današnjeg dana izašao na ulice i koristio javnu rasvetu potvrdio je opravdanost naše odluke. Međutim, ovo nije kraj! Ja mislim da Srbija zaslužuje i vise od ovoga tako da ćemo pokušati da u naredne proslave uključimo i dekorativno osvetljenje. To neće biti lako, ali mi smo posvećeni i činimo najveće moguće napore u tom pravcu – izjavio je predsednik Srbije.
Tadić je dodao da će zbog ovog slavlja naš energetski sistem proći istorijski test ali da on više nije pesimista u pogledu dolaska lepšeg vremena i količine energenata kojom elektrane raspolažu tako da grejanje u Srbiji ovim načinom proslave neće u znatnoj meri biti ugroženo.
![]()
Ел ово некa зaхебaнцијa?
Psi laju, a karavani prolaze.![]()