RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Кад год видим овог ЗЛОГ ЛУТКА... некако ми је хладно око срца:

rompej-v.jpg

Van Rompej na „tviteru“ prvi saopštio odluku Evropskog saveta
Srbija dobila kandidaturu!
Antihrist:evil:

„Политика” сазнаје: Борису Тадићу награда Савета Европе

Одликовање за „допринос интеграцији Србије у процесу европске изградње” биће уручено председнику у Лисабону 27. марта
Председнику Србије Борису Тадићу ће 27. марта бити уручена награда Савета Европе, којом је одликован због свог „политичког доприноса процесу помирења на Балкану и интеграцији Србије у процесе европске изградње”.
Како сазнаје „Политика” из дипломатских извора Савета Европе, Тадић ће дан раније отпутовати у Португалију у званичну посету овој земљи, где се налази институт Савета Европе Север-југ. На свечаној церемонији у Лисабону , награду ће му уручити председник Португалије Анибал Силва.

boris-5-strana.jpg

Srbija status kandidata za EU proslavlja paljenjem javne rasvete

2012 – Predsednik Srbije Boris Tadić u obraćanju novinarima najavio je da će jučerašnji dogovor šefova diplomatija
država članica EU o dodeljivanju statusa kandidata Srbiji biti adekvatno obeležen širom zemlje paljenjem javne rasvete.

- Ovo je velika pobeda naše diplomatije i smatram da zaslužujemo da je proslavimo na pravi način. Svi građani naše zemlje, počev od jutros, imaju priliku da ovaj, za nas izuzetno važan, događaj slave u svojim mestima uz javnu rasvetu – istakao je predsednik Tadić – Bilo je predloga, pa čak i pritisaka, da proslava bude skromnija, da ne uključujemo javnu rasvetu tokom jutarnjih ili popodnevnih časova , ali smo rešili da se čvrsto držimo kursa koji smo zauzeli, da pokažemo našu odlučnost i da istrajemo u stavu da je održivo i jedino ispravno ono slavlje koje podrazumeva paljenje javne rasvete i tokom dana i tokom noći – podvukao je Tadić.

- Veliki broj građana koji je tokom današnjeg dana izašao na ulice i koristio javnu rasvetu potvrdio je opravdanost naše odluke. Međutim, ovo nije kraj! Ja mislim da Srbija zaslužuje i vise od ovoga tako da ćemo pokušati da u naredne proslave uključimo i dekorativno osvetljenje. To neće biti lako, ali mi smo posvećeni i činimo najveće moguće napore u tom pravcu – izjavio je predsednik Srbije.

Tadić je dodao da će zbog ovog slavlja naš energetski sistem proći istorijski test ali da on više nije pesimista u pogledu dolaska lepšeg vremena i količine energenata kojom elektrane raspolažu tako da grejanje u Srbiji ovim načinom proslave neće u znatnoj meri biti ugroženo.

:rotf::rotf::rotf:

2018 godina......

Postovani evropejci gledate dnevnik evropske Srbije.

Vesti

-Srbija jos nije dobila datum pregovora za ulazak u EU,zapelo oko Sandzaka i Vojvodine.

-Ministar srpske policije Ivica Dacic veceras je je otputovao nacionalnom avio kompanijom,,CUKER"
na svoj peti molitveni koncert u Ameriku.
Kako javlja nas reporter karte su unapred rasprodate.

-Dr. Vojislav Seselj prebacen je iz bolnice u svoju zatvorsku jedinicu.

-Milutin Mrkonjic otvorio radove na koridoru10.

Crna hronika

U vatikanu uhapsene Gordana Pop lazic i Vjerica Radeta zbog vracarenja i bacanja kletvi.
Papa uputio protest Tadicu,Boris Tadic se izvino i obecao da ce ih primerno kazniti
a mozda i spaliti na lomaci.

Sport

Ministar inostranih poslova Vuk Jeremic postao selektor nase kosarkaske reprezentacije.
Na pitanje naseg novinara sta ima da izjavi odgovorio je:
,,Zahvalan sam predsedniku Tadicu sto me je postavio na ovu funkciju:'

Vremenska prognoza

Vreme sutra, pre podne suncano posle podne kisa.Savet onim gradjanima
koji misle da idu na miting Naprednjaka ,,Srbija nema alternativu" da ponesu kisobrane.

Postovani evropejci upravo smo primili vest da je nas direktor Aleksandar Tijanic
uspeo da obezbedi direktan prenos kocerta naseg ministra policije Ivice Dacica iz Ameriku

To je ta ulaznica zvana kandidatura i Tadicev cirkus zvani Srbija.

Poslednja izmena:
Psi laju, a karavani prolaze. :aha:

Prostoproširena (u svakom smislu) kao i obično veoma greši.

Vikiliks afera nas uči da se karavani i te kako plaše kera pa su iz tog razloga sve svoje kvislinške aktivnosti skrivali kao zmija noge. No, procurilo je.

Dok sam čitao depeše o denuncijantskim delatnostima Tadića, Šutanovca, Đida, Čedo-a i ostalih demokratskih šampiona druge Srbije pitao sam se koliko neki narod treba da bude glup pa da mu uvale takve moralne spodobe na vlast?

Taj ponor je išao čak dotle da su obaveštajni službenici ambasada zaduženi za ovu grupu dodavali šaljive komentare u izveštajima Centrali o raspoloženju ili trenutnom stanju svojih doušnika.

Posle takvih saznanja svakom normalnom je jasno da se za ove ljude više ne sme glasati jer nanose enormnu štetu zemlji na razne načine.

I ne dopustite da vas zavaraju.

Predstojeći izbori nisu biranje između evropskog ili ruskog puta kako vlast i njeni aktivisti po ko zna koji put pokušavaju da podmetnu.

Na narednim izborima će se odlučivati o tome hoće li Srbi živeti u svojoj državi u kojoj imaju jednake šanse sa svima ostalima ili će nastaviti da žive u žuto-jugoslovenskom rezervatu gde imaju tretman građana drugog reda.

Back