RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
64375_339380452771080_194126387296488_873186_1221991612_n.jpg

idi bre, počeli dlanovi da mi se znoje :lol:

Cemu radovanje?
Ovo je kao neki uspjeh?
To je vlast napravila od ovoga senzaciju. Turci su prije 30 godina to potpisali, Makedonci prije osam, Rumuni i Bugari su u EU...
Sta cemo sa naglim rastom eura?
Sta sa ljudima koji ne mogu da ovjere zdravstvenu knjizicu?
Sta sa nestasicom citostatika?
Sa listom cekanja na zracenje?
Ovaj status kandidata je nesto najgluplje za sta se nasa vlast toliko trudila.

S obzirom na to da se u Srbiji proslavlja sve i svasta od prvih cipelica, preko punoljetstva,polaska u skolu, prve petice, godisnjica mature, pa godisnjica godisnjice raznoraznih datuma, a o pasuljijadama, slaninijadama, kobasicijadama da i ne govorim...zasto ne bi i ovo?
Mogao bi jedan koncert u centrima svih gradova, onako bas grandiozno...naravno sve o trosku poreskih obveznika...
Neka je hljeba i igara, za ostalo ne mora biti...

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/3...rbija-ce-od-sada-moci-da-koristi-i-zastavu-EU
12:36
- Srbija će koristiti zastavu EUNaša zemlja ima poseban status u EU i svi znaju da ćemo koliko sutra verovatno posati član. Većina građana EU smatra da ćemo sigurno postati član, a kada ćemo, to najviše zavisi od nas. Mi imamo pravo i koristimo zastavu EU, što je važno simbolički, a učestvovaćemo u radu EU, kao Rumunija i Bugarska pre nas. Neću otvarati temu pristupnim fondovima, ali nema dileme da je najveća korist od velikih investitora. Prvo pitanje koje investitori postavljaju je kakav je nivo integracija u EU, jer je to zemlja na dobrom putu, a plasman novca ne predstavlja rizik - kaže Tadić.

:rotf::rotf::rotf:
dan_drzavnosti_obraz_nasi_1389_zastava_eu_656256853.jpg

slusam radio fokus i cujem glas zdravoe pameti, slusalac predlaze sledece -
da se proslava skromno odrzi, tj trosenje para da se smanji, a da se sredstva uplate onom decacicu kojem je potreban boravak u banji da bi prohodao, prevremeno rodjen, ima skoro dve godine i oboljenje koje nije dovoljno za dijagnozu za banjsko lecenje

Ja ne vidim u ovoj drzavi ikakvog razloga za slavlje osim kad je sport u pitanju.
Ili smo mi svi skrenuli sa zdrave pameti pa mislimo da dolaze neka bolja vremena za Srbiju.
Je li mi ovo ulazimo u svijetlu buducnost?
Sa rekordnom stopom nezaposlenosti i rekordnim padom dinara u odnosu na euro?
Je li ova nasa vlast normalna?

I treba da proslavlja Status najzad su joj vrata otvorena za ulazak u drustvo civilizovanih naroda. Nije Tadic kriv sto je vec izgubljeno tih 10 ili 15 godina vec Slobodan Milosevic. kako se brzo zaboravlja.

Nemaju veze civilazacija i kultura sa EU.
Njemacka ce uvijek biti Njemacka, Rumunija ce uvijek biti Rumunija.
Kultura jednog naroda ne zavisi od clanstva u nekoj organizaciji, ona je u mentalitetu, prenosi se sa koljena na koljeno...
Imas vise nacitanijih ljudi u Libiji ili Siriji, visokoobrazovanih nego u Belgiji, Holandiji...

Ja sam od predsednika upravo saznao da su novinari stalez :mrgreen:

Inace, mislim da bi bilo najbolje da izbori budu na 2 godine.

Cesce bismo imali priliku da zutima zaljuljamo fotelju i da uspanicimo njihove mentore sa Zapada.

Ko zna sta bismo sve dobili samo da oni ostanu na vlasti.

Mozda bismo, onako, za merak, postali nova drzava SAD :lol:

Back