Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Мислим да треба организовати протесте
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još jedan poraz u nizu,a?
Teško je to sve podneti....
Verovatno si očekivala saveza sa recimo Belorusijom?
Pazi, oni slave status kandidata!!! bučnije no što su mnogi proslavili ulazak u EU.
Nenormalno.

Pazi, oni slave status kandidata!!! bučnije no što su mnogi proslavili ulazak u EU.
Nenormalno.

Нећеш!
ДЕБИЛИЗОВАНИ неће досањати лупешки сан!
zamisli kako cemo tek da slavimo ulazak u EU![]()
A koji ti razlog imaš da tuguješ?

Sta god, nece biti lako, ali daj Boze da ovaj "status" plate kako su i zasluzili i od naroda Srbije i KosovacaA naprednjaci ce morati da vade kestenje iz vatre ili makar ublazavaju stetne posledice njihove transakcije u borbi za produzenje bitisanja u vlasti ove zemlje. ali to se moze i razumeti prepali su se i osecaju klimanje fotelja i vec sada vide jednu drugaciju NAPREDNU SRBIJU!

Рекао је истину, као што сам ти и ја то исто за БГ рекао пре четири дана.
Арчибалд Рајс је то рекао још пре 85 година: Београд је српска несрећа!
Жао ми али то се неће десити

Hoces opet da se kladis u zivot?![]()
Жао ми али то се неће десити

Па сад ако је то неко видео пре 85 + година онда је стварно тако.Несрећа је субјективна...
Свако види оно што жели да види и верује у оно у шта жели да верује...
Жао ми је што потпуно неоснованои без јасне аргументације вређате (и један и други),
мислим да то није у реду уопште, али како год желите вама на част.
Уништили, испоручили, продали признали...aha, nece se desiti ni hapsenje Karadzica, pa se desilo, ni hapsenje Mladica pa se desilo, ni kandidatura pa evo je.![]()
Ja tebja ljublju Borise.![]()
AKO NE MOZES DA IH POBEDIS, PRIDRUZI IM SE![]()
aha, nece se desiti ni hapsenje Karadzica, pa se desilo, ni hapsenje Mladica pa se desilo, ni kandidatura pa evo je.![]()
Ja tebja ljublju Borise.![]()
Na onim prelazima na KiM?zamisli kako cemo tek da slavimo ulazak u EU![]()
)))
Na onim prelazima na KiM?
Na barikadama koje ste prvo naredili da se postave, pa ih onda srpska policija uklanjala,
ja bih da sam na tvom mestu plakala, ali,nismo iste, hvala Bogu da nismo, mene sve rane moga roda bole, tebe i slicne tebi samo sopstvena pozadina, a nacekacete se, pitaj Sulju Velicansvetnog koliko oni cekaju, mada je Suljo upravo veceras (procitah) osvojio "madjarsko utvrdnje" BEOGRAD, kakav uspeh Prve, Sulje, Sojo i ostlaih)))