RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
:hahaha1:

Još jedan poraz u nizu,a?

Teško je to sve podneti....

Verovatno si očekivala saveza sa recimo Belorusijom?

Тачно тако, још један пораз нас нормалних од стране лудака, које ти и теби слични из непознатих разлога подржавате..

И јесте, тешко је све то поднети, ово је још један трагичан дан за Србију.

A naprednjaci ce morati da vade kestenje iz vatre ili makar ublazavaju stetne posledice njihove transakcije u borbi za produzenje bitisanja u vlasti ove zemlje. ali to se moze i razumeti prepali su se i osecaju klimanje fotelja i vec sada vide jednu drugaciju NAPREDNU SRBIJU!
Sta god, nece biti lako, ali daj Boze da ovaj "status" plate kako su i zasluzili i od naroda Srbije i Kosovaca:(

Рекао је истину, као што сам ти и ја то исто за БГ рекао пре четири дана.
Арчибалд Рајс је то рекао још пре 85 година: Београд је српска несрећа!

Несрећа је субјективна...

Свако види оно што жели да види и верује у оно у шта жели да верује...

Жао ми је што потпуно неоснованои без јасне аргументације вређате (и један и други),
мислим да то није у реду уопште, али како год желите вама на част.

AKO NE MOZES DA IH POBEDIS, PRIDRUZI IM SE :D

eu%20buducnost.JPG

Несрећа је субјективна...

Свако види оно што жели да види и верује у оно у шта жели да верује...

Жао ми је што потпуно неоснованои без јасне аргументације вређате (и један и други),
мислим да то није у реду уопште, али како год желите вама на част.
Па сад ако је то неко видео пре 85 + година онда је стварно тако.
Рецимо да ти ниси од тих телетабиса, ако већ кукаш, колико таквих има у Београдкасаби?

Како то да коначно постадосмо кандидат баш сада ... у предвечерје избора ?
ДС и његови сателити су доживели драматичан пад подршке у народу, стоји реална опасност да изгубе на предстојећим изборима ...
Овим чином, њихове западне газде су им дале - вештачко дисање ... повратили их из коме
Дали им ветар у леђа да зубима и ноктима поушају да поново освоје власт - са коначном обманом грађана Србије .... како нас чекају предприступни, приступни и сви могући фондови, како су паре ту, звецкају, чекају да се слију у Србију ... Како ће доћи многобројни страни инвеститори који ће отворити фирме, погоне, фабрике ... отвориће њиљаде нових радних места ... Ено их, дошли у Мађарску, чекају на граници да уђу у Србију ...
И све ће тако бити - ако поново победе војници нашег жутог султана Тадића.

Најлакше је манипулисати сиротињом
Уништиш земљу, привреду, индустрију, пољопривреду ... стотине хиљада људи пошаљеш на улицу без егзистенције са паролом - ''снађи се''. И таквим очајницима причаш бајке о ЕУ парама, инвестицијама, радним местима ... и све то захваљујући теби
Или су ови жути лажови патолошки случајеви, или је овај народ стадо оваца. Трећег нема

zamisli kako cemo tek da slavimo ulazak u EU :heart:
Na onim prelazima na KiM?
Na barikadama koje ste prvo naredili da se postave, pa ih onda srpska policija uklanjala, ja bih da sam na tvom mestu plakala, ali,nismo iste, hvala Bogu da nismo, mene sve rane moga roda bole, tebe i slicne tebi samo sopstvena pozadina, a nacekacete se, pitaj Sulju Velicansvetnog koliko oni cekaju, mada je Suljo upravo veceras (procitah) osvojio "madjarsko utvrdnje" BEOGRAD, kakav uspeh Prve, Sulje, Sojo i ostlaih:))))

Na onim prelazima na KiM?
Na barikadama koje ste prvo naredili da se postave, pa ih onda srpska policija uklanjala,
ja bih da sam na tvom mestu plakala, ali,nismo iste, hvala Bogu da nismo, mene sve rane moga roda bole, tebe i slicne tebi samo sopstvena pozadina, a nacekacete se, pitaj Sulju Velicansvetnog koliko oni cekaju, mada je Suljo upravo veceras (procitah) osvojio "madjarsko utvrdnje" BEOGRAD, kakav uspeh Prve, Sulje, Sojo i ostlaih:))))

plakala sam ja kad je Sloba dao Kosovo.

Back