RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Predsedništvu Demokratske stranke, predsedništvima stranaka žute koalicije, takozvanoj vladi Prosrbije, instituciji BoTI, (ne)radnim kolektivima i (ne)radnim organizacijama i (ne)zaposlenom narodu čestitam dobijanje anusa kandidata!

Predlažem u čast ovog izvarednog događaja sutra jedan prigodan slet u Beogradu.

EU je naše sunce! Našoj sreći nikad nigde kraja dok nas status kandidata spaja!

Gradžani, Prosrbia, DS, Unija...:whistling:

Данас сам у немачким новинама прочитао интервју са Маркусом Зедером, баварским министром финансија који је изјавио "да Грчка мора сам да се сналази и изађе из кризе"...
Интересантно како су у ЕУ солидарни и помажу једни другима...:)
Ако, не дај Боже, уђемо у ЕУропске интеграције и будемо у оном до гуше (а јесмо увелико), и нама ће да кажу да се вадимо сами из онога што нам је сада до гуше..:)

To Peco, bilo je krajnje vreme da im neko objasni!

russia-map.jpg

SAD CU DA BACIM UDICU NA KRSTU, MOZDA SE NEKO I UVATI

putin-fishing.jpg

VIDI, VIDI, UVATIO SE E PA BIRAJ ILI PLIVAJ EVROPOM ILI U MOJ KAZAN

fish_1751034c.jpg

zamisli kako cemo tek da slavimo ulazak u EU :heart:

shojo majo

Nemacka kada nesto obeca, ona to i ucini.

Sada maltene svako to moze i da vidi.

Pre neki dan nemacki medji su objavili reci njihovog ministra:

Germany firmly supports Serbia's EU candidacy and would like to see it given a green light at next week's EU summit, Foreign Minister Guido Westerwelle said Thursday.

I sta se desilo?

Nakon nekoliko dana Srbija je postala kandidat.

U principu, kao sto sam vec pisao, Nemacka je svima stavila do znanja da je Srbija u nemackoj sferi o cemu sam dosta prenosio, da joj je Srbija vazna i od danas svako u svetu ce gledati Srbiju drugim ocima jer niko ne sme protiv Nemacke, i predvidjam Srbiji u narednim godinama prosperitet, sada ste bili pametniji niste podrivali i radili protiv Nemacke.

Па сад ако је то неко видео пре 85 + година онда је стварно тако.
Рецимо да ти ниси од тих телетабиса, ако већ кукаш, колико таквих има у Београдкасаби?

Ја нити кукам, нити ме занима Ваше писање, што се мене лично тиче, потпуно ми је свеједно шта о Београду мисли било ко, то је мој град и ја о њему имам мишљење али није тема.
То да се он кроз историју много мењао и да су у њега долазили којекакви и то у хордама то је друга прича.
Такође је тачно да су и ти што су продавали ппо планинама на КиМ долазили и за готовину куповали станове по Београду и то у центру, (лично знам да су сви долазили са ''малим богатством'' оданде). Је л' на њих мислите? Или на оне ''сиромахе'' из селендри јужно од Саве и Дунава који по Београду купују станове ''да се нађе'' па их издају, док им деца не стасају ''за високе чколе''?
Или милите на Србе из БиХ и Црне горе који су долазили на чела свих важнијих институција како централних тако и самог града, све са гуслама и опанцима?

Све су то, мој господине, данас велики националисти, српски наравно, и на жалост чине већину у Београду, је л' ме за њих питате?

И још нешто апелујем да не вређате и не генерализујете, као што рекох не због себе, већ зато што има много људи овде који су дали за ову земљу више него многи други ''интернет србенде'' и онакве изјаве баш их погађају, али то никада не би рекли.

ИСТОРИЈА СЕ ПОНАВЉА:

... И 1938, 1939, 1940.... КАРАЂОРЂЕВИЋИ СУ НАЦИСТИМА
ДОДЕЉИВАЛИ ЛОПАТАМА ОРДЕЊЕ..
...ОРДЕН СВЕТОГ САВЕ ДРУГОГ РЕДА, ОРДЕН СВЕТОГ САВЕ ПРВОГ РЕДА.....

САДА СЕ ПРОТИВ СРБИЈЕ ПОНОВО УДРУЖИЛИ НОВОНАЦИСТИ...

Još nisi pobegao u Rusiju od žutog terora? :hahaha1:

Back