RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Lepo od tebe što mi persiraš.. ali ja sam za savez sa Rusijom.
Mislim da u EU nikada nećemo ući !!!

Ти да можеш да мислиш,
не би подржавао Тому преподобног чији је главни циљ ЕУ!
Не знате шта хоћете!
И нико ти не персира, само те сврставам у исти кош са лицемерима, смутљивцима, превртљивцима, лажовима, лицемерима, издајницима!

pa to se vec desava. mislim na uskladjivanje zakona. samo koliko dajem svaki mesec firmi koja mi radi bezbednost na radu. ma hajte bre, odakle vise? kozu sa ledja?

a što ne uposliš sopstveno obezbedjenje?
evo imaš toliko besposličara na Krsti
još im u buvari uvedeš ADSL i ne brineš za prekovremen rad

velika je prednost kada imaš svoje a ne tudje neradnike obezbedjenja
jer kada unajmiš preko tih pandurskih agencija to ti dodje neki Milisav koji je prvo dežurao oko obdaništa, pa u nekoj školi, pa u prodavnici pa na groblju i taman kad je i tu naučio sva imena došao kod tebe u firmu pa uči iznova...

Poslednja izmena:
Rumuni i Bugari zive milijardu puta bolje nego pre 20 godina, a u standardu su nas sustigli dok smo sa tvojim gilipterom Seseljem osvajali pola Evrope.

Sto se tice Francuza, Iraca, Italijana, u odnosu na nas zive basnoslovno.

Jedino su Grci pukli u celoj prici. Ali to sto si clan EU ti omogucava da radis i da zivis lepo, za neradnike poput Grka nema mesta u toj prici.

Tako da sve drzave koje si naveo sem Grcke koja je apsolutno sama kriva za svoj krah, zive veoma dobro. Voleo bih da Srbija vec sutra zivi kako zive Francuzi i Italijani.

A ti brate idi sa tvojim Satanom Seseljem u pakao pa se nauzivajte tamo, al ne povlacite celu naciju za sobom, samo zato sto ne mozes da se nosis sa svojim kompleksima nize vrednosti koji te tiste jos od osnovne skole :)

Rumuni se trenutno bacaju sa balkona parlamenta - a u anketama vecina smatra da su u odnosu na danasnje muke za vreme Causeskog ziveli kao lordovi ....

a što ne uposliš sopstveno obezbedjenje?
evo imaš toliko besposličara na Krsti
još im u buvari uvedeš ADSL i ne brineš za prekovremen rad

velika je prednost kada imaš svoje a ne tudje neradnike obezbedjenja
jer kada unajmiš preko tih pandurskih agencija to ti dodje neki Milisav koji je prvo dežurao oko obdaništa, pa u nekoj školi, pa u prodavnici pa na groblju i taman kad je i tu naučio sva imena došao kod tebe u firmu pa uči iznova...

Kako može firma imati vlastito obezbjeđenje, ako se ne bavi tom poslovnom aktivnosti? :eek:

Pa valjda zaštitar mora imati državnu licencu za obavljanje zaštitarske službe.

Crkni od muke. Dao ti Bog da nikada ne nadjes posao i da zivis kako zelis da zive deca Srbije. S obzirom da znam sta zelis Srbiji, bolje ti je da se ubijes nego da zivis kako drugima zelis.

A sad u cosak i crkni od jeda :hahaha:

ti ćeš nekome da propišeš kako da živi , i ti ćeš nekome reći _:da se ubije ,
Bolje se sakrij u mišju rupu ili idi bolje u tu jebenu EU pa se preseravaj tamo a ne ovde.

Back