Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Ето Тадића са све оним трубачима које су одвели у Брисел НАЗАД !Руминија је рекла Тадићу Извини али не може ,хехехе
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako - rakiju, koja je razlika?Jes, naucili bi nas da pijemo votku.![]()
Imas li link?
Могао је он много тога али на страну много добро пева
А шта је даје овај статус ? Неко може јасно да ми објасни ?
Повећање производње ? Нова радна места ? Или медицина бесплатно ?
Аааа ! разумео ! Радна плата ће постане не мања од 2.000 евра. И трошкови за струју, гас, воду одмах ће смањена 10 пута. Нееее...чак 30 пута. Или 100 пута....И повећање пензија ће бити 20 пута....
Шта jош заборавио ?
Zovi ga neka ti peva uspavenke pred spavanje kad si opcinjena njegovim glasom.
Pre nekoliko dana?Имаш на Русија данас то су јавили још пре неколико дана

Boze, sta bih dala da cujem ponovo Ivicu a da nismo dobili "status kandidata", sta li bi pevaoДалеко било али сам веома изненађена штета само што им пропадоше они трубачи које су одвели у Брисел
))Boze, sta bih dala da cujem ponovo Ivicu a da nismo dobili "status kandidata", sta li bi pevao))
Hajm'o predloge)
Ne znam ja ne pijem![]()
Ништа од статус кандидата јавља Руска телевизија
Ne znam, odoh da popijem kafu, kad se vratim nadam se DOBRIM vestima: Ivica "peva": Kapi srece s nase svece, sad se kao vosak hlade (iz jedne pesme jedne sto ne mogu ocima da je vidim, ali bih danas mogla)Ко каже да ћемо добити статус кандидата

Далеко било али сам веома изненађена штета само што им пропадоше они трубачи које су одвели у Брисел
Добро бре,
па је л ће Тома да прави вечерас журају ил' комеморацију!?
Boze, sta bih dala da cujem ponovo Ivicu a da nismo dobili "status kandidata", sta li bi pevao))
Hajm'o predloge)
Ubi me tuga za tobom.
Не знам али ГОТОВО НЕМА СТАТУСА !Тадићу ИЗВИНИ!хехехе
Ко каже да ћемо добити статус кандидата

Значи комеморација, а!?
Ваљда ови наши форумски напредњаци неће изврше колективно самоспаљивање,
можда у знак оштрог протеста одсеку по себи један прст!?
Не знам шта ће да буде али је јасно да Србија неће добити статус ни данас нити икада
15.50 - Barozo: Očekujemo dobre vesti, ako ne danas, onda na samitu EU.
Ovaj je već odustao !!!!