RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pitaj ih, sto ti je tesko?

Па ево питам их!
Што се ти налазиш прозваном!?
Има овде и страначких личности!

Jedino sto znam da vise ne mozete Nikolica da cucate po sudovima i da vam to bude JEDINI predizborni program, nema vise. Odbio covek da se povlaci po sudovima do bespolicari, paraziti i ocvale baba-devojke nemaju sta da rade nego da tuzakaju, jednostavno kao Kostunica: Necu da dodjem a vi mozete samo da me privedete. Bravo, tako radi ozbiljan covek, neka babetine koje sada ne mogu da zvacu u Skupstini po citav dan, lakiraju nokte a pre toga da operu crno ispod istih, zarazno je biti toliko prljav:)))

Доообар ти фазон! :mrgreen: :mrgreen::mrgreen:

16386807684f4c94cf063d5099622418_extreme.jpg
(Klikni da uvecas)

Nezni pogledi baceni iz izmaglice:mrgreen:

А шта је даје овај статус ? Неко може јасно да ми објасни ?
Повећање производње ? Нова радна места ? Или медицина бесплатно ?
Аааа ! разумео ! Радна плата ће постане не мања од 2.000 евра. И трошкови за струју, гас, воду одмах ће смањена 10 пута. Нееее...чак 30 пута. Или 100 пута....И повећање пензија ће бити 20 пута....
Шта jош заборавио ?

Tacno. Najvise se bune oni koji zive u toj tzv. EU, najglasniji su...U se i u svoje kljuce, to je moj moto...Jer, sta reci, sutra gorivo poskupljuje i na pumpama ikao u celoj Evropi (i svetu) pojeftinjuje, nama skuplje. Meni blizu bratksa RS, ja se tamo snabdevam, sta se moze kad se mora.

To sto pokupljuje nema veze sa evropom, nego sa tim sto tu oce da se ugradi svako (da karikiram malo od cistacice do izvrsnog odbora). Ali to je problem u nama, nasem mentalitetu, radu i neradu. Tu nam nece pomoci ni EU ni majcica Rusija.

Аааа ! разумео ! Радна плата ће постане не мања од 2.000 евра. И трошкови за струју, гас, воду одмах ће смањена 10 пута. Нееее...чак 30 пута. Или 100 пута....И повећање пензија ће бити 20 пута....
Шта jош заборавио ?

Nista od toga, samo adut ovima koji su na vlasti vec 12. godina da i dalje vladaju...Ako dobijemo (sva je prillika), ima danima da nas dave i maltretiraju, tako da cemo sve sto je danas rapidno poskupelo bukvalno morati da zaboravimo, a citam da su prestonicki trzni centri poluprazni, lokali se izdaju za bagatelu a ni njih niko nece...Kod nas ovde nema mesta gde se nesto ne zatvara i nudi na iznajmljivanje...Pa, kad njima nije uspelo, kome ce?
Nacija je na nogama:)))

To sto pokupljuje nema veze sa evropom, nego sa tim sto tu oce da se ugradi svako (da karikiram malo od cistacice do izvrsnog odbora). Ali to je problem u nama, nasem mentalitetu, radu i neradu. Tu nam nece pomoci ni EU ni majcica Rusija.
Ne, nisam ja rekla da to ima veze sa Evropom, nema, jer da ima, bar bi gorivo pojeftinilo posto je svuda pa i u Evropi, kod nas od sutra na pumpama nove cene, prodavnice vec niveliraju cene, znaci od sutra (negde i danas) cene rapidno rastu...Nema to veze sa EU, samo kazem da je to adut da ovi i dalje vladaju, a ne znam koji strani novinar je izjavio dobru stvar: Jure, kao da ih iza vrata EU ceka raj, ne ceka...Bilo bi lepo da je EU jaka, da smo mi jaki i ravnopravni, pa u redu, ovako niti mi niti oni, opet bolje oni nego mi, evidentno...

Шта jош заборавио ?

Donosi isto sto bi nam donelo i da postanemo ruska pokrajina.

A i izgubili smo veliki broj stručnjaka koji su nešto znali....
sada i da postoje investicije sami ne umemo da vodimo ozbiljne projekte.
To ti je ono.. kad navikneš da služiš ti onda zaboraviš sve ostalo.

Ne, nisam ja rekla da to ima veze sa Evropom, nema, jer da ima, bar bi gorivo pojeftinilo posto je svuda pa i u Evropi, kod nas od sutra na pumpama nove cene, prodavnice vec niveliraju cene, znaci od sutra (negde i danas) cene rapidno rastu...Nema to veze sa EU, samo kazem da je to adut da ovi i dalje vladaju, a ne znam koji strani novinar je izjavio dobru stvar: Jure, kao da ih iza vrata EU ceka raj, ne ceka...Bilo bi lepo da je EU jaka, da smo mi jaki i ravnopravni, pa u redu, ovako niti mi niti oni, opet bolje oni nego mi, evidentno...

Bili bi mi ravnopravni u bilo kojoj zajednici da narod ima malo mozga. Ali nasa celokupna politicka elita se takmici ko ce pre nekome svoju guzu da pokloni.

Back