RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa jer ti umes da citas?

jao.gif
jao.gif
jao.gif

Хеј, па нисам ја гласник СНС-а овде.

Али када си већ питао, ево ти изјаве Томислава Николића. Не знам линк, човек је на Фејсбук окачио.

Као Србин и грађанин Србије радујем се напретку Србије ка ЕУ и добијању статуса кандидата, али је власт договором са Приштином успоставила границу према Косову. Они могу да причају шта хоће, али су они успоставили границу према Косову и Метохији. Имам у јакни, могу да покажем како се прелази граница према Косову и Метохији, види се печат и како се плаћа 50 евра. Питам се зашто је са Приштином постигнут договор у последњи час, ако је то могло да се уради две или три године раније.

Ako se ovolika zbrka i frka digla oko skroz nebitnog statusa kandidata - koji je sam po sebi q**c od ovce i na njemu zvonce - sta ce biti kad se ozbiljnije odluke budu donosile .... pa u EU je veca nesloga i rasulo nego u Skupstini SFRJ 90 te .. :rotf::rotf::rotf::rotf:
Nebitna za gradjane, bitna za vlast...Nemaju drugi adut! Za zdravomislece ljude to nije nikakav adut, bitniji su im sve tanji novcanici i sve deblji racuni, gde god da se okrenu...

Pa jer ti umes da citas?Evo ti link gore sto sam poslao i preveo sam ti NAJVAZNIJU recenicu....taj san "vas Gaming patrota" se nece ostvariti....Srbija DOBIJA status i vi mozete samo da crknete...

Miran Lesi ....

I ja sam dao link da je Crna Gora , koja ima taj status - ukinula Ministarsvo za evropske integracije ... jer su shvatili o kakvom majmunisanju se tu radi ...

Gde si lepi? :per:
Vidi lepoto....daj ovde na krsti neki link sa ziro racunom da posaljemo koju kintu da ti se izvrsi plasticna operacija i da ne plasis ljude vise na ulici...mada da bi iole licio na coveka trebalo bi u tebe da se ulozi oko 2-3 miliona ojra....bolji predlog je da pustis da te neko jedno 2-3 puta oshine sa autom i,veruj mi,lepse ce da izgledas....

Back