BOGSTOBOM
Početnik
- Poruka
- 41
e bas sam radoznala dokle cemo da cekamo da ovi iz pedesetih skapiraju pa da se jave.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e bas sam radoznala dokle cemo da cekamo da ovi iz pedesetih skapiraju pa da se jave.
..mozda...ali ne bi imala srece....zauzet sam ;-)
zasto smo zakljucani?
...ima i toga...
A čega toga, ne kapiram, možda i nije meni upućeno.
...toga da je to moj problem...
A da, pa šta po tom pitanju?
I ja bih to da mi neko objasni, verovatno smo politizirali u predizbornoj ćutnji, daleko bilo, valjda neće opet i na ovu temu. Dobro došla curo.
ali,kada smo zapoceli tu temu prosla je ponoc.osecam se krivom,ali bilo je bez zadnjih namera
Kojem?
Cao, cure ovo nadjosmo se, super, jes prekrsile smo cutnju tacno, a rekoh ja sinoc, da mozemo dobiti packe....eto, nadrljasmo, zakljucase.......e kakvi su ko da je od toga pa nesto zavisilo......sranje (pardon)!ali,kada smo zapoceli tu temu prosla je ponoc.osecam se krivom,ali bilo je bez zadnjih namera
Cao, cure ovo nadjosmo se, super, jes prekrsile smo cutnju tacno, a rekoh ja sinoc, da mozemo dobiti packe....eto, nadrljasmo, zakljucase.......e kakvi su ko da je od toga pa nesto zavisilo......sranje (pardon)!![]()
verovatno je to razlog.mislim ta predizborna cutnja.ma dobro. bilo pa proslo.nemozemo nista da promenimo. ajd malo o temi:dali si ti stvarno radoznala.
Jos pitas, ko da sam u 18-toj a ne u 40 i nekoj, ko klinka za mnoge stvari, eto malopre sam pitala stacu sa ovom raketom cackala pa mi sad djavo kriv. I jos sumnjas u moju radoznalost. A bas mi je bilo tuzno kad sam videla zakljucano, ali eto srecom nadjosmo se......super!Ne da sam radoznala, ubih se od radoznalosti po mnogim pitanjima.
Nemoj lutko da se osećaš krivom ni za šta, tako je ispalo, a to je samo moje skromno mišljenje, nego probaj da prikupiš i ostale iz društva.
Pa koliko puta da ponavljam, tvoj problem a ne moj, ja nisam cepidlaka.
Vesnu sam ja nasa na onoj drugoj temi, skupicemo se mi. A nesto mi cudno ja sam ovde najskorija, a sve se trudim da se skupite sve vi od ranije i ja sa vama.........super. Al sam dosadna udavicu vas....salim se samo volim da se druzim, super ste sve, to je prava generacije ove nase 50-te!bobana mi se juce javila,ne znam sta je sa njom,a vesna verovatno spava jer je celu noc dezurala.ajde probacu nesto