Radoznalost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vesnu sam ja nasa na onoj drugoj temi, skupicemo se mi. A nesto mi cudno ja sam ovde najskorija, a sve se trudim da se skupite sve vi od ranije i ja sa vama.........super. Al sam dosadna udavicu vas....salim se samo volim da se druzim, super ste sve, to je prava generacije ove nase 50-te!:p

jednom mom dobrom drugaru se nabacivala neka klinka i ja ga pitam zasto nije izasao sa njom.znas li sta mi je odgovorio?dzaba ti sve kad ona nije cula ya mostarske kise i ne zna kako behari mirisu.oborio me s nogu

jednom mom dobrom drugaru se nabacivala neka klinka i ja ga pitam zasto nije izasao sa njom.znas li sta mi je odgovorio?dzaba ti sve kad ona nije cula ya mostarske kise i ne zna kako behari mirisu.oborio me s nogu

Pa u pravu je covek skroz........ja skoro pricam nesto u nekom drustvu i kazem zao mi sto vise nema gramorfona, fali mi to nesto, Rade Serbedzija i njegova Svetlana, a sto kaze taj tvoj drug........ovi bleje u mene ko da sam s Marsa pala. Izem ti ove nove generacije, neznaju ni sta je romantika.......nista, sve nesto na brzinu......i cao, uzas, tesko meni sta ce biti od njih?!:(

Pa u pravu je covek skroz........ja skoro pricam nesto u nekom drustvu i kazem zao mi sto vise nema gramorfona, fali mi to nesto, Rade Serbedzija i njegova Svetlana, a sto kaze taj tvoj drug........ovi bleje u mene ko da sam s Marsa pala. Izem ti ove nove generacije, neznaju ni sta je romantika.......nista, sve nesto na brzinu......i cao, uzas, tesko meni sta ce biti od njih?!:(

sto se tice serbedzije bila sa u domu sindikata na koncertu.bilo je prelepo,mnogo ljudi,mnogo aplauza i mnogo suza

ma mi smo iz proslog veka za njih.maltene nas pitaju jeli bilo u nase vreme fotoaparata?
Pa Ljiki, meni moja deca kazu kad nesto pricamo, da sami iz kamenog doba. Jos kad samo im pricala kako smo mi voleli da setamo, da sedimo na plazi i pevamo uz gitare i to one me gledaju ko vanzemaljca. Popadase od smeha, ova generacija je uzas.......mi smo bre bili zlato.;)

neznaju deca da uzivaju u zivotu.oni bi sve na brzinu.nisu procitali ono:ne nemoj mi prici.zelim iz daleka da vidim tvoja oka dva.kako ide dalje?
Jer sreca je lepa samo dok se ceka, dok od sebe samo nagovestaj da, ne nemoj mi prici, nasto to i cemu iz daleka samo sve ko zvezda sja, iz daleka samo divimo se svemu, ne neka mi ne pridju tvoja oka dva. A sta kazes?;)

ma sestro slatka ne citaju nista.meni se smeju kada im pricam kako smo menjali hit knjige i jedva cekali da prokomentarisemo
Vala si u privu, nemaju oni poima. Mada nemogu da kazem ova mladja cita dosta, ali zalud kad u drustvu ima malo skim o tome da prica.....cak i ona kaze da nema skim da prokomentarise knjigu, a kad je nekom ponudi, gldedaju je ko budalu ili uzmu pa vrate neprocitanu.....valjda im glupo da kazu da im se na cita/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back