Veseli_Ubica
Poznat
- Poruka
- 7.186
Treba mi nechije mishljenje:
Dobio sam poziv da se javim u kasarnu za 10 dana zbog planiranja sluzenja vojnog roka. Potrebno je da donesem potvrdu da sam student, kako bih odlozio vojsku, ali nisam student. A i razmishljao sam da se sam javim i shto pre odsluzim svoju duznost prema otadzbini
. Valjda je bolje sad dok sam mladji i nemam ozbiljno zaposlenje. A puno mi ljudi kaze da sam budala, da trebam da se borim i cimam da izbegnem vojsku josh par godina, a do tada ce eventually da ukinu sluzenje vojnog roka. A razlozi su rano ustajanje, smrzavanje, izivljavanje, incidenti sa sapunom pod tushem(!), pasulj bez zrna pasulja, .... U svakom sluchaju, civilno i unarmed sluzenje ne dolazi u obzir, pa ako neko ima neki koristan argument, rado cu da uzmem u razmatranje...
poz
Dobio sam poziv da se javim u kasarnu za 10 dana zbog planiranja sluzenja vojnog roka. Potrebno je da donesem potvrdu da sam student, kako bih odlozio vojsku, ali nisam student. A i razmishljao sam da se sam javim i shto pre odsluzim svoju duznost prema otadzbini

poz