Radnici B92 svakodnevno mogu ocekivati probleme?

Ovako ..........

Ne znate dovoljno, garantujem, vam da ce te uskoro da saznate neke druge stvari oko ubistva Vujovica!

Njegova je porodica Crnogorska iz Pristine. Nase su porodice prijateljske, povezane, Crnogorske. On je ubijen , bacen unutra! Cjela moja porodica je sjutra na sahrani u Novome Sadu i ne samo moja no i svaka cestita iz Crne Gore i iz Srbije.

Njegova je prababa mene "porasla" a tu istu zenu su prvo, silovali, zaklali u i u kadi potopili siptarski teroristi jula mjeseca 1999 godine. I mi to svi pamtimo.............

Ovako ..........

Ne znate dovoljno, garantujem, vam da ce te uskoro da saznate neke druge stvari oko ubistva Vujovica!

Njegova je porodica Crnogorska iz Pristine. Nase su porodice prijateljske, povezane, Crnogorske. On je ubijen , bacen unutra! Cjela moja porodica je sjutra na sahrani u Novome Sadu i ne samo moja no i svaka cestita iz Crne Gore i iz Srbije.

Njegova je prababa mene "porasla" a tu istu zenu su prvo, silovali, zaklali u i u kadi potopili siptarski teroristi jula mjeseca 1999 godine. I mi to svi pamtimo.............

После , кад се заврши. отвори тему, па нам испричај све

Ovako ..........

Мислим да грешиш око убиства. Мислим да су га убили амерички маринци, које је након тога из амбасаде извлачила наша полиција. То објашњава како је Кнеза Милоша била без полиције, па и сарајевска. Ако ово порекнеш....

Conte ako se ne varam mi smo priblizno u istoj vremenskoj zoni (NSW).
Znas li da ovi mucenici gledaju u Vucica kao u ikonu. A on studirao u Brajtonu (jednom od centara CIA-e.
Sve ima granice - samo je radikalska glupost - bezgranicna !

Najiskreniji je zbilja Nikolic. On je jadan nepismen i ne laze. Ovaj u Brajtonu onaj gore u Zagrebu..........., a jedino im najpismenija smeta Maja i to bas zato sto ima naocare i nije musko a lici na Tita!!!

PINK se ne gleda

samo oni koji imaju dekoder, oko 100e. godisnja pretlata, znaci nista od piraterije:lol::lol:

nekada se BK najvise gledala,a i verovalo joj se, zena gleda RTS, samo kad daju prognozu vremena, nenadmasivi su:lol::lol:, i ove serije posle americke. ali B92 trenutno vodi. sto zbog raznovrsnosti programa,sto zbog objektivnosti
ps. gledam da NOVA reklamira onu srpsku seriju "rode..." sa bjelogrlicem i ...

Мислим да грешиш око убиства. Мислим да су га убили амерички маринци,.

Pa sta ja ovde celu noc pisem akademski gradjaninu. Imas li malo intelekta da shvatis ono o cemu pisem. Jesi lukav, pametan, mudar. Imas li "klikera"

Ako nemam "jak" avatar i ako se ne busam po grudima ka Tarzan to nije dovoljno...

Da shvatite ko je @Conte!

Baš sam sad pogledao jedan od njihovih priloga ba youtube, o "pretnjama" upućenim njima i dolazim do zaključka koliko je S. Antonić u pravu, kad je napisao da oni misle da su nekakve mesije koje će upućivati svakog na "pravi put" , određivati šta je dobro, a šta loše, linčovati...

Ako ima gram pravde u kosmosu, oni će loše završiti

samo oni koji imaju dekoder, oko 100e. godisnja pretlata, znaci nista od piraterije:lol::lol:

...

Pa je li imate antene i kablovsku. Zar oni u severnom delu Kosovske Mitrovice ne mogu da prate srpski program.

Nebitno, samo imaju program koji odgovara tvom estetskom, a verovatno i muzičkom doživljaju (pevaljke koje kačiš na avatar). Na kom jeziku zavijaju manje je bitno.

Imaju nešto malo informativno-političkog programa plus španske, hrvatske, srpske sapunjare (serije), amarečke serije, filmovi i to je to.

Što ja nisam te sreće da ne hvatam PINK i da moji ukućani nisu u mogućnosti da ga gledaju.

Back