Radnici B92 svakodnevno mogu ocekivati probleme?

Pa je li imate antene i kablovsku. Zar oni u severnom delu Kosovske Mitrovice ne mogu da prate srpski program.

Nebitno, samo imaju program koji odgovara tvom estetskom, a verovatno i muzičkom doživljaju (pevaljke koje kačiš na avatar). Na kom jeziku zavijaju manje je bitno.

Imaju nešto malo informativno-političkog programa plus španske, hrvatske, srpske sapunjare (serije), amarečke serije, filmovi i to je to.

Što ja nisam te sreće da ne hvatam PINK i da moji ukućani nisu u mogućnosti da ga gledaju.
mozes da gledas pink svih 8 kanala na satelitu.A kako pa kupis satelit dream-box prikljucis ga na net upload kljuceve za sve programe i to je to

080225_p10_cartoon.jpg

Nikada ne bih se kockao kao nasi politicari. Kao Pasic, Aleksandar I oko Kosova. Rankovic, Krcun, Stambolici, Milosevic, (nas) Seselj....

Nikada vise Srbin ne sme glavu da daje za druge interese. Ne!
Samo za svoje........

I zato...........Rusijo, i Ameriko, ostavite Srbiju i Kosovo sa njom a mene ostavite na miru. Tamo gde ste posli, vi na istok a drugi na zapad neka vam je srecan put a mene.....................HEBITE SE I JEDNI I DRUGI OSTAVITE VISE na miru. Hebala vas i nafta i gas hebani.............

samo oni koji imaju dekoder, oko 100e. godisnja pretlata, znaci nista od piraterije:lol::lol:

nekada se BK najvise gledala,a i verovalo joj se, zena gleda RTS, samo kad daju prognozu vremena, nenadmasivi su:lol::lol:, i ove serije posle americke. ali B92 trenutno vodi. sto zbog raznovrsnosti programa,sto zbog objektivnosti
ps. gledam da NOVA reklamira onu srpsku seriju "rode..." sa bjelogrlicem i ...

Znaju li mlađe generacije, dečica, srpski jezik?

Hvala na odgovorima.

...pa i onaj student od pre neki dan studirao u Britaniji...mora da je i njega vrbovala britanska obavestajna sluzba :)
...a tebe jos niko nije vrbovao ili se ne das :)
Neko me je na forumu duhovito nazvao "bubasinter" (entomolog). Kao takav verovatno nisam interesantan tajnim sluzbama. Bar se nadam.
Svo moje politicko delovanje je glasacki listic, i , ovo smaranje na forumu.

http://www.serbiancafe.com/lat/vest...prelazu_mutivode_povredjeno_najmanje_15_ljudi

"...Neki od demonstranata su sve vreme protesta trčali među masom raspitujuću se za ekipu Televizije B92. Snimatelj B92 ostao je neprimećen jer je skinuo oznaku te televizije sa kamere, ali i zbog solidarnosti kolega novinara koji su uspeli da ubede demonstrante da se među njima ne nalazi ekipa B92..."

B92 ipak nije CNN sa sedistem u Atlanti, USA, vec u Beogradu, Srbija - cudi me njihov stav prema celoj situaciji u vezi KiM; jedno je sigurno, ovo nece izaci na dobro.

izvini
al koji je to "njihov stav"

jel mozesh svoj odgovor da obrazlozish chinjenicama,
u slici i rechi,
il cesh celog zivota da budesh lajavi krelac?

Danas sam pomislila, bio zastoj u gradu valjda zbog Rusa, šta ako se ponove devedesete. I odjednom sam počela da prezirem svet oko sebe. Znate, kada se setim da je Tadić pobedio sa slabom većinom i kada razmišljam o ovim dešavanjima ovih dana i političkim igrama naših stranaka (najpre DSS i SRS) i slaboj pameti naših ljudi. Pa zaboga, SPS se sada pojavio pod geslom DELA GOVORE i osvojio glasove. Ne, ja više zbilja nemam nerava za ove stvari.

Danas sam pomislila, bio zastoj u gradu valjda zbog Rusa, šta ako se ponove devedesete. I odjednom sam počela da prezirem svet oko sebe. Znate, kada se setim da je Tadić pobedio sa slabom većinom i kada razmišljam o ovim dešavanjima ovih dana i političkim igrama naših stranaka (najpre DSS i SRS) i slaboj pameti naših ljudi. Pa zaboga, SPS se sada pojavio pod geslom DELA GOVORE i osvojio glasove. Ne, ja više zbilja nemam nerava za ove stvari.

A za koga da glasa narod.
Za koga da glasa onaj koji je ostao bez posla, ima 5000 dindži platu, ne vidi nikakvu budućnost, dobio neku otpremninu koju je skrcao za šest meseci samo na vraćanje dugova i renoviranje stana posle 20 godina....

Glasao je i za Karića kad se pojavio....
Ko da ima neku političku alaternativu...

Ne glasa narod za SRS i SPS zato što su oni dobri, nego što je bivši DOS pokazao veliku nesposobnost, ispunio je manji deo obećanja koji je dao, kao što je izneverio nade mnogima u kojima je probudio krajem 2000.

Kao da ima za nekog da glasa, pa se mi čudimo...

http://blog.b92.net/text/2341/žrtva u američkoj ambasadi/
žrtva u američkoj ambasadi
Srbin, poreklom sa Kosova.

nastanjen u novom sadu. mladić neki, student sa pmf-a.

student otišao da zapali malo ambasadu. "zdravo, mama i tata, idem ja da zapalim malo koju ambasadu u Begišu..."
blog b92

izvini b92 za razliku od RTS-a daje ljudima pouzdane informacije... i govori kako jeste... a to sto je nas narod slep od ociju , to je nesto drugo ...

AJDE neka neko od vas navede jedan dobar razlog zasto lincovati b92 ? sta su to oni uradili "tako lose" da zasluzuju lincovanje ? Drzava je malo besna na B92 sto su raskrinkali lanac kriminalaca , pa koriste vas NAROD malo da vas napujdaju kao neke besne pse ... na njih.. stvarno ne verujem kako je nas narod povodljiv...

Back