BubaCica
Primećen član
- Poruka
- 902
Da, vojska, ali više simbolično. Nekoliko ljudi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što ja nisam te sreće da ne hvatam PINK i da moji ukućani nisu u mogućnosti da ga gledaju.
nije to stvar srece. jednostavno - ne podesis taj kanal...mozes da gledas pink svih 8 kanala na satelitu.A kako pa kupis satelit dream-box prikljucis ga na net upload kljuceve za sve programe i to je toPa je li imate antene i kablovsku. Zar oni u severnom delu Kosovske Mitrovice ne mogu da prate srpski program.
Nebitno, samo imaju program koji odgovara tvom estetskom, a verovatno i muzičkom doživljaju (pevaljke koje kačiš na avatar). Na kom jeziku zavijaju manje je bitno.
Imaju nešto malo informativno-političkog programa plus španske, hrvatske, srpske sapunjare (serije), amarečke serije, filmovi i to je to.
Što ja nisam te sreće da ne hvatam PINK i da moji ukućani nisu u mogućnosti da ga gledaju.
nije to stvar srece. jednostavno - ne podesis taj kanal...

samo oni koji imaju dekoder, oko 100e. godisnja pretlata, znaci nista od piraterije
nekada se BK najvise gledala,a i verovalo joj se, zena gleda RTS, samo kad daju prognozu vremena, nenadmasivi su, i ove serije posle americke. ali B92 trenutno vodi. sto zbog raznovrsnosti programa,sto zbog objektivnosti
ps. gledam da NOVA reklamira onu srpsku seriju "rode..." sa bjelogrlicem i ...
Neko me je na forumu duhovito nazvao "bubasinter" (entomolog). Kao takav verovatno nisam interesantan tajnim sluzbama. Bar se nadam....pa i onaj student od pre neki dan studirao u Britaniji...mora da je i njega vrbovala britanska obavestajna sluzba
...a tebe jos niko nije vrbovao ili se ne das![]()
onda ne mogu da ti pomognem.Ne živim sam.....uvek se nađe neko u kući ko podesi, čak i gleda.![]()

Znaju li mlađe generacije, dečica, srpski jezik?
Hvala na odgovorima.

Conte do sada je sve bilo uredu sa tobom .Sta se desilo sada.
Nista samo mi sve dokurchilo od 92-ge...........
:|http://www.serbiancafe.com/lat/vest...prelazu_mutivode_povredjeno_najmanje_15_ljudi
"...Neki od demonstranata su sve vreme protesta trčali među masom raspitujuću se za ekipu Televizije B92. Snimatelj B92 ostao je neprimećen jer je skinuo oznaku te televizije sa kamere, ali i zbog solidarnosti kolega novinara koji su uspeli da ubede demonstrante da se među njima ne nalazi ekipa B92..."
B92 ipak nije CNN sa sedistem u Atlanti, USA, vec u Beogradu, Srbija - cudi me njihov stav prema celoj situaciji u vezi KiM; jedno je sigurno, ovo nece izaci na dobro.

Danas sam pomislila, bio zastoj u gradu valjda zbog Rusa, šta ako se ponove devedesete. I odjednom sam počela da prezirem svet oko sebe. Znate, kada se setim da je Tadić pobedio sa slabom većinom i kada razmišljam o ovim dešavanjima ovih dana i političkim igrama naših stranaka (najpre DSS i SRS) i slaboj pameti naših ljudi. Pa zaboga, SPS se sada pojavio pod geslom DELA GOVORE i osvojio glasove. Ne, ja više zbilja nemam nerava za ove stvari.
http://blog.b92.net/text/2341/žrtva u američkoj ambasadi/
žrtva u američkoj ambasadi
Srbin, poreklom sa Kosova.
nastanjen u novom sadu. mladić neki, student sa pmf-a.
student otišao da zapali malo ambasadu. "zdravo, mama i tata, idem ja da zapalim malo koju ambasadu u Begišu..."
blog b92
Jel ti to rek'o pre ili posle gledanja filma 300?
narod slep od ociju , to je nesto drugo ...
Narod je slep od očiju....
A ti si vidovit, pa ćeš da mu ih otvoriš....![]()