Radnici B92 svakodnevno mogu ocekivati probleme?

pa sutanovac je bio onu noc sa Kobrama u zgradi B92 poslednja linija odbrane te zlikovacke televizije.

u slucaju da obicna policija ne uspe da zaustavi demonstrante u masu bi bojevom municijom pucale Kobre po naredjenju ministra Sutanovca.

I mesto da se nasa najobucenija antiteroristicka jedinica koristi za zastitu preostalih Srba na Kosmetu oni se od vlasti koriste protiv lojalnih gradjana ove drzave.

B92 je demokratska sveta krava

Pazi brate,ja se slazhem sa tobom da su oni iz B92 bagra ali ipak ne mozes ti da lincujes onolike ljude u zgradi.Policija u tom slucaju ima pravo da puca da bi zastitila narod od linca...

E hebi ga! Mora neko i da javi sto ne misli vlast.

Ja u Melbuorne kad cujem b92 ko da cujem "nesto novo". ada Kostunica diktira, naucio od Slobe da diktira, ali oce malo....................., qurac!!

o cemu ti pricas melburnac?

pa b92 ti je proamericka prodemokratska antiopoziciona , rezimska , gora od slobinog RTS-a , televizija.

Pa zadnja linija odbrane B92 je bio rezimski covek iz demokratske stranke , ministar odbrane Dragan Sutanovac.

Mesto da organizuje odbranu Srba on organizuje odbranu zgrade B92.

To pokazuje za koga radi Sutanovac i za koga rade zlikovci sa B92, i da jedni i drugi imaju istog gazdu a taj nije iz Srbije.

Taj se njihov gazda vise brine za B92 nego za americku ambasadu.

Za srbe i srpski narod ne sigurno.

sto rece Son na jednoj drugoj temi - da mene jure kao Cedu Jovanovica i ove sa B92 da me lincuju ja bih se duboko zabrinuo sta ja to toliko lose radim pa da izazivam da me ljudi toliko mrze.

tacno... ili bi se upitao kakva je to zemlja bre kada ima toliko bolida da ne smes da obavljas niti novinarski posao. majko srbijo, sta sve ti ne drzis:lol::lol::lol:

Pazi brate,ja se slazhem sa tobom da su oni iz B92 bagra ali ipak ne mozes ti da lincujes onolike ljude u zgradi.Policija u tom slucaju ima pravo da puca da bi zastitila narod od linca...

ne bi ih niko lincovao samo bi im malo polupali opremu a mozda i zapalili zgradu.

Uostalom to su isto oni radili 2000te tako da ne vidim sta se sad bune?

Iste "demokratske" metode koje su B92-ovci primenjivali protiv RTS-a, sad zele neki drugi da primene protiv njih.

o cemu ti pricas melburnac?

pa b92 ti je proamericka prodemokratska antiopoziciona , rezimska , gora od slobinog RTS-a , televizija.

Pa zadnja linija odbrane B92 je bio rezimski covek iz demokratske stranke , ministar odbrane Dragan Sutanovac.

Mesto da organizuje odbranu Srba on organizuje odbranu zgrade B92.

To pokazuje za koga radi Sutanovac i za koga rade zlikovci sa B92, i da jedni i drugi imaju istog gazdu a taj nije iz Srbije.

Taj se njihov gazda vise brine za B92 nego za americku ambasadu.

Za srbe i srpski narod ne sigurno.

Aj se bijemo. Aj ce mi izadjes. Ja vezem desnu ruku a ti pozoves selu familiju na , recimo Kosutnjaku...?

Pa vecina smradikala i zna samo za cucavac !
Bode vas u mozak kad neka tv govori istinu .

Добростојећи, теби очигледно нешто фали у животу чим си набио толико фрустрација. Немој долазити овде да их лечиш. Лечи их тамо где треба, а не на форуму. Знаш како то изгледа кад прочитам "смрадикали"? А питам се би ли имао херца то у лице да ми кажеш? Мислим, води рачуна мало како пишеш. Ако нешто немаш храбрости да изговориш у очи, немој ни преко екрана. Није ово место за лечење твојих фрустрација и других, који су слични теби. Опусти се мало, уживај.

ne bi ih niko lincovao samo bi im malo polupali opremu a mozda i zapalili zgradu.

Uostalom to su isto oni radili 2000te tako da ne vidim sta se sad bune?

Iste "demokratske" metode koje su B92-ovci primenjivali protiv RTS-a, sad zele neki drugi da primene protiv njih.

To mozhe...Srushiti zgradu,poravnjati zemljishte...Dati da se zemljishte osveshta (Amfilohije ima da poja mesec dana da skine prokletstvo) i tu sagraditi Crkvu...

sto rece Son na jednoj drugoj temi - da mene jure kao Cedu Jovanovica i ove sa B92 da me lincuju ja bih se duboko zabrinuo sta ja to toliko lose radim pa da izazivam da me ljudi toliko mrze.

Ja bih se pre zabrinula da me potapše po ramenu neko poput forumaša koji su se ovde pošteno olakšali. Kada nameravate da izvadite mozgove iz tegli? Ne valja da tamo stoje toliko dugo. Boleće vas kada vam ih vrate.
Volela bih, da mogu, da odem iz zemlje dok se strasti ne stišaju. Ovo je postalo nepodnošljivo.

Back