Радница грешком нагазила простирку за молитву, морала да је ПОЉУБИ како је мигранти не би ЛИНЧОВАЛИ

Lol, znaci srednjoskolac bot udarnik...
Ovaj neki rad
4rrktw.jpg

? radio sa madjarskim Madjarima, sa našim Madjarima. ne znam odakle ti ovo?

1. huni su
2. nacisti su koji su bacali ljude pod led samo zato sto nisu madjari
3. i dalje smatraju da su Vojvodina, Slovacka, Transilvanija, Slavonija... njihove otete svete zemlje :roll:
4. vazda bi da revidiraju granice
5. tripuju da su ''zapadna eUropa'' samo zato sto su pretezno katolici i sto im zgrade imaju ona siljata gotska gowna, umesto da prihvate cinjenicu da su samo istocnoevropski paori hunskog porekla
6. neverovatno podsecaju na hrvate
7. ne zele da daju migrantima da makar prodju kroz madjarsku, vec ih ostavljaju nama da se mi bakcemo s njima
8. muskarci su im uglavnom pijane skinjare, a zene qrvestine vece i od ruskinja i cehinja
9. jezik im je ogavan do bola
10. r1a su , a ne R1b ko ja :P

itd...

1. huni su
2. nacisti su koji su bacali ljude pod led samo zato sto nisu madjari
3. i dalje smatraju da su Vojvodina, Slovacka, Transilvanija, Slavonija... njihove otete svete zemlje :roll:
4. vazda bi da revidiraju granice
5. tripuju da su ''zapadna eUropa'' samo zato sto su pretezno katolici i sto im zgrade imaju ona siljata gotska gowna, umesto da prihvate cinjenicu da su samo istocnoevropski paori hunskog porekla
6. neverovatno podsecaju na hrvate
7. ne zele da daju migrantima da makar prodju kroz madjarsku, vec ih ostavljaju nama da se mi bakcemo s njima
8. muskarci su im uglavnom pijane skinjare, a zene qrvestine vece i od ruskinja i cehinja
9. jezik im je ogavan do bola
10. r1a su , a ne R1b ko ja :P

itd...
jbg mrzi me da idem broj po broj pa cu na brzaka:
nisu Huni ni 2% pokazala genetika mada je i bez toga jasno. vise su Sloveni nego Srbi. 98% Madjara je bilo u dobrim odnosima sa Srbima, ove ubice nisu ceo madjarski narod. ako nisi upoznao Madjare, da ti kazem da su pravi srednjoevropljani po svim tackama dnevnog reda. u Srbiji je bolje stanje sa zenama i muskarcima? ahahaha.
dalje, nas jezik je drugima ogavan, glupe li konstatacije.
R1a slovenski klaster a ti si R1b verovatno siptarski BY611 :D

nisu Huni ni 2% pokazala genetika mada je i bez toga jasno.

Jezik im je hunski , a i ona karakteristicna surovost i divljastvo. ;)

I ta 2 procenta su dovoljna - ako imas casu ciste vode i u nju sipas 2 kapi otrova, to vise nece biti voda vec otrov. ;)

vise su Sloveni nego Srbi.

Jaka stvar. Ionako o moskaljima , lolecima i bolecima i slicnoj druzini imam misljenje ko o madjarima. ;)
Cela ta istocna ''Evropa'' je jedan kancer ove planete koji treba sto pre amputirati. ;)

ove ubice nisu ceo madjarski narod.

Aha, i oni koljaci iz jasenovca nisu svi hrvati. :P :P

ako nisi upoznao Madjare, da ti kazem da su pravi srednjoevropljani po svim tackama dnevnog reda.

Madjarska je istocna ''Evropa'', koliko god oni i ostala gowna iz nizegradske grupe tvrdila suprotno. Inace, ''srednja Evropa'' je samo obicna habzburska konstrukcija i izmisljotina, a habzburske monarhije hvala Bogu nema vec 102 godine. ;)

u Srbiji je bolje stanje sa zenama i muskarcima

Jeste, autosovinisto moj. ;)

Na jednog paju levijajana i firera iz Srbije imas 100 takvih po hunGAYriji, a o dr0ljama iz hunGAYrije da ne pricam - beogradnocu.com je Sveta Gora u odnosu na budalpest i ostale hunske naci-kasabe u istocnoevropskim stepama. ;)

R1b verovatno siptarski BY611 :D

Nisam, a i da jesam, opet je i to bolje nego istocno''evropske'' spodobe. ;)

Back