Радикалска издаја Србије

мислиш овај пут на коме смно сада, где је земља разорена комплетно а који воде ваши коалициони партнери?па знам...зато и сматрам да овај олош мора што пре да оде....а ви ако ћете са њима,сетите сте да сте сами то хтели...

ДА ЛИ СМАТРАШ ДА ЈЕ РТС ИЗРАЗИТО "ЖУТА"!?

Тома је сто пута рекао да не жели промене у друштву, него на челу власти. Дакле да он дође, а други да сиђе и то је то.

Задуживања ће се наставити, инфлација галопирати, порези повећавати,услед тога број незапослених такође ће расти, мењаће се Устав,... Укратко, појешће магарци своје еурпско гомно као и петог октобра. И треба!

Taj Nikolić nema šta do sada nije rekao, a jasno je da hoće samo vlast.
No, naravno, ni slučajno ne svima. Niti im je bitno.

мислиш овај пут на коме смно сада, где је земља разорена комплетно а који воде ваши коалициони партнери?па знам...зато и сматрам да овај олош мора што пре да оде....а ви ако ћете са њима,сетите сте да сте сами то хтели...не разумем вас...не гледате шта се ради већ шта се прича и на томе заснивате мишљење...веома конструктивно и мудро...у значи свака будала која дође и почне да виче нек се носи ЕУ има одмах ваш глас...нема везе што то не значи ништа и што то неће конкретно ништа урадити...важно је да тај неко то каже....а свако ко прича ми смо за ЕУ али ради конкретне ствари које ће земљу учинити независнијом од исте је издајник само зато што виче ми смо за ЕУ....:dash:

Које конкретне ствари ради Тома Николић? :lol:

Иако још нису на власти, Вучић се већ прикачио на грбачу пореских обвезника у Земуну. То је врло конкретно. Каква способност... просто ме подсећа на жутило.

:ok::ok::ok:

А КАКО И ШТА ПРИЧАЈУ О НАПРЕДЊАЦИМА!?:think::think::think:

ајде..како и шта причају...кад је задњи пут неко од напоредњака био уживо у емисији...каклав је третман водитеља и концепт емисије кад се и деси да их позову да кажу шта имају...па један од захтева и јесте смена руководства РТСа јер је страначки жут и ненормално пристрасан...хоћеш да кажеш да су измислили?па имају бројке где се тачно види колико су добијали времена на РТСу...и сад ћеш ти да им подметнеш да су заступљени јер су на дневнику 2 рекли да је сутра митинг и дали изјаву Томе око тога?па пола Србије ће сутра доћи на митинг...стрпи се и види.

Које конкретне ствари ради Тома Николић? :lol:

Иако још нису на власти, Вучић се већ прикачио на грбачу пореских обвезника у Земуну. То је врло конкретно. Каква способност... просто ме подсећа на жутило.

за почетак не користи народ да направи хаос на улуцама и крвопролиће...нешто што би ваши коалициони партнери одмах урадили и како су и дошли на власт...ал не знам зашто ја теби уопште одговарам на овакве небулозе...реци ти мени радије...зашто теби смета Тома Николић а 20 година си се кунуо у њега..зашто пљујеш тако олако на све оне људе који су твоје дојушерашње колеге из СРСа...како то да ти не смета више ДС и правите коалиције сас њима?

ајде..како и шта причају...кад је задњи пут неко од напоредњака био уживо у емисији...каклав је третман водитеља и концепт емисије кад се и деси да их позову да кажу шта имају...па један од захтева и јесте смена руководства РТСа јер је страначки жут и ненормално пристрасан...хоћеш да кажеш да су измислили?па имају бројке где се тачно види колико су добијали времена на РТСу...и сад ћеш ти да им подметнеш да су заступљени јер су на дневнику 2 рекли да је сутра митинг и дали изјаву Томе око тога?па пола Србије ће сутра доћи на митинг...стрпи се и види.

АКО ПРИЛОЗИ О СНС-У НИСУ АФИРМАТИВНИ, НИСУ НИ НЕГАТИВНИ, А У НАЈМАЊУ РУКУ СУ НЕУТРАЛНИ!
КОЈА ЈЕ ЈОШ СТРАНКА ЗАСТУПЉЕНА ТОЛИКО НА РТС-у КАО СНС!?
Обашка што имаш тотално сужену слику, морам то да кажем, РЕАЛНОСТИ!?

Око "пола Србије",
са колико присутних људи на митингу ћеш ти лично бити задовољан!?

АКО ПРИЛОЗИ О СНС-У НИСУ АФИРМАТИВНИ, НИСУ НИ НЕГАТИВНИ, А У НАЈМАЊУ РУКУ СУ НЕУТРАЛНИ!
КОЈА ЈЕ ЈОШ СТРАНКА ЗАСТУПЉЕНА ТОЛИКО НА РТС-у КАО СНС!?
Обашка што имаш тотално сужену слику, морам то да кажем, РЕАЛНОСТИ!?

Око "пола Србије",
са колико присутних људи на митингу ћеш ти лично бити задовољан!?

каква је то сад одокативна оцена?ако нису афирмативни нису ни негативни,,,па то ваљда важи за све странке осим жуте коалиције?за вас нешто друго важи?говорим о прилици да само јавно изразе своје ставове а не да их жути новинари пакују како им одговара...
ја сам сигуран да сутра неће бити мање од 100 000 људи...али ме не би чудило да та цифра буде даааалллеееекоооо већа....али стрпимо се па ћемо видети....а не би било лкоше да и сам дођеш и осмотриш па да видиш како ће и колики број људи бити пријављен у на жутом РТСу...чисто да сам сагледашп колико су наклоњени СНСу...

за почетак не користи народ да направи хаос на улуцама и крвопролиће...нешто што би ваши коалициони партнери одмах урадили и како су и дошли на власт...ал не знам зашто ја теби уопште одговарам на овакве небулозе...реци ти мени радије...зашто теби смета Тома Николић а 20 година си се кунуо у њега..зашто пљујеш тако олако на све оне људе који су твоје дојушерашње колеге из СРСа...како то да ти не смета више ДС и правите коалиције сас њима?

Мени не смета Тома Николић. Мени смета свако ко шири идеје које су узрок проблема и ко врши обману да ће се проблеми превазићи тако што ће он боље те идеје да оствари него овај који је на власти. То је чист идиотизам.

А, то што си написао да сам се ја 20 г. клео у Николића, то су глупости. Ја сам за СРС почео гласати тек од пре 4,5 година из разлога што је то била(и остала) једина опција која се противи окупационој идеји која влада Србијом и која ствара немаштину. Зато је кључно питање , откуд то да вама одједном одговара идеја против које се борио и Николић?
Према томе, није проблем у СРС и њеној доследности, него у недоследности и промени која се десила код одређеног броја блејача.

Jeremijo,mala korekcija :) 3/4 :super: :super: :super:

каква је то сад одокативна оцена?ако нису афирмативни нису ни негативни,,,па то ваљда важи за све странке осим жуте коалиције?за вас нешто друго важи?говорим о прилици да само јавно изразе своје ставове а не да их жути новинари пакују како им одговара...

Није ништа одокативно... ВЕЋ ОПШТА СЛИКА!
Не могу и нећу да ти копам по њиховом сајту кад, где и колико су гостовали, али ударни термини (Вести, Дневник, пол.емисије ) ИХ НЕ ЗАОБИЛАЗЕ! ТО САМО ЋОРАВ НЕ ВИДИ!
А КАДА СУ ТО И КОЈИ СУ ТО ДРУГИ УЖИВО ИЗНОСИЛИ СВОЈЕ СТАВОВЕ!?
:think::think::think:

ја сам сигуран да сутра неће бити мање од 100 000 људи...али ме не би чудило да та цифра буде даааалллеееекоооо већа....али стрпимо се па ћемо видети....а не би било лкоше да и сам дођеш и осмотриш па да видиш како ће и колики број људи бити пријављен у на жутом РТСу...чисто да сам сагледашп колико су наклоњени СНСу...
ХОЋУ, ДОЋИ ЋУ,
АКО МИ ПЛАТЕ ТАКСИ НИШ-БЕОГРАД-НИШ
ЈЕДНУ ПОСЛОВНУ ПРАТЊУ ОД 20-ак ГОДИНИЦА,
ЈЕДНО ДОООБРООО ЈЕДЕЕЕЕЕЊЕ И ПИЈЕЕЕЕЊЕ
И ЈЕДНУ ДНЕВНИЦУ ОД НАЈМАЊЕ 100Е,
ДОЋИ ЋУ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Мени не смета Тома Николић. Мени смета свако ко шири идеје које су узрок проблема и ко врши обману да ће се проблеми превазићи тако што ће он боље те идеје да оствари него овај који је на власти. То је чист идиотизам.

А, то што си написао да сам се ја 20 г. клео у Николића, то су глупости. Ја сам за СРС почео гласати тек од пре 4,5 година из разлога што је то била(и остала) једина опција која се противи окупационој идеји која влада Србијом и која ствара немаштину. Зато је кључно питање , откуд то да вама одједном одговара идеја против које се борио и Николић?
Према томе, није проблем у СРС и њеној доследности, него у недоследности и промени која се десила код одређеног броја блејача.

мешаш бабе и жабе...ДРЖАВНИК неће ставити земљу и народ у конфликт са светом да би зарад јефтиних дневно политичких поена одиграо на карту искоришћавања очигледног незадовољства народа оним шта нам се десило задњих десет година...ДРЖАВНИК је свестан да је неко у има Србије задњих десет година потписивао хиљаде ОБАВЕЗУЈУЋИХ уговора и узимао зеленашке кредите који су презадужили земљу и д он сад НЕ МОЖЕ да каже пуј пике не важи....... већ мора да проба,понављам,без стављања народа и државе у конфликт са том истом ЕУ од које нас зависнима није направио он већ ова издајничка власт задњих 10 година,да некако постепено учинио државу самосталнијом да би се чупала из канџи у које смо стрпајни...а то сигурно нећемо урадити неразумним инаћењима....то би отприлике урадио државник и то ја очекујем од Томе и СНСа...с друге стране...ПОЛИТИКАНТ(читај Коштуница) би одиграо на карту незадовољства народа учињеним и,иако је сам урадио 80 посто да Србија буде данас ту где јесте,почео би да пљује ДРЖАВНИКА за нешто за шта је сам одговоран а у чему ДРЖАВНИК уопште није ни учествовао...капираш...кључна реч је ОДГОВОРНОСТ.........

Пошто више не могу да слушам ове наводне радикалске пљуваче и букаче по форуму ајде да пробамо да мало сагледамо шта то они раде.

Тома је 1991год заједно са Шешељем, удруживши своју Народну Радикалну Странку са Шешељевим Српским Четничким Покретом,ОСНОВАО СРС...Тома је водио СРС (у одсуству Шешеља) од 2003 до 2008 године и за то време је довео странку до рејтинга који никада до тад није имала..да подсетимо,Шешељ је позван у Хаг по налогу председника Демократске Странке,покојног Ђинђића...упркос томе данас од овог јадног остатка идолопоклоника Шешеља који су остали у СРС не чујемо ниједну реч критике нити притиска на власт да стане у одбрануз права истог која су,незапамћено у историји чправосуђа,брутално прекршена...елем....освајањем 2 милиона гласова на председничким изборима 2008е и 30 ак посто гласова на парламентарним, СРС,коју је тад водио Тома Николић,представљала је вољу и избор огромног броја грађана Србије.... калкулацијама и политикантским рачуницама српске политичке сцене(првенствено Војислава Коштунице) та воља народа се већ деценију занемарује....данас смо суочени са резултатима веровања у лажи жуте коалиције и њиховог најлепшег на челу али,као што видимо,ту багру ћемо тешко скинути са грбаче.....после изласка Томе Николића из СРСа због Шешељевог покушаја ситне политичке манипулације освојених гласова _(освојених највећим делом Томином заслугом),Тома прекида своје даље учешће у СРС и излази из ње оснивајући своју СНС у коју је ,заједно са њим прешао и,сложиће се већина,најспособнији део СРСа(жао ми је лично што тамо не видим и Красића,Мартиновића и Шарића али мени ништа не смета ни што су остали у СРС)....данас смо сви сведоци огромне подршке народа СНС у што би требало да буде показатељ преосталим радикалима коме су својевремено заиста дати гласови на изборима али то њима очигледно ништа апсолутно не значи и они,од тог разлаза,једино што раде јесте само и искључиво нпадање и пљување Томе и СНСа од чега само и једину корист имају жути и непријатељи Србије(мада је то једно те исто)...заиста да се човек запита...да ли то радикали раде из своје глупости,због лоше процене и налога Шешеља из Хага или је одговор баш онај из наслова-на делу је радикалска издаја Србије!

Ja samo vidim da ste vi postali totalni paranoici. Ja dva dana prelistavam krstaricu i ne ulazim u diskusije jer nema interesantne teme, tipa proradikalno,a vi otvarate vec trecu o navodno nekim pljuvanjima radikala po SNS-u:eek: Osim vasis provokativnih nastupa bez ikakvog povoda, nikakvih drugih izliva netrpeljivosti sa nase strane nema. Direktiva vam je ubilo se

Није ништа одокативно... ВЕЋ ОПШТА СЛИКА!
Не могу и нећу да ти копам по њиховом сајту кад, где и колико су гостовали, али ударни термини (Вести, Дневник, пол.емисије ) ИХ НЕ ЗАОБИЛАЗЕ! ТО САМО ЋОРАВ НЕ ВИДИ!
А КАДА СУ ТО И КОЈИ СУ ТО ДРУГИ УЖИВО ИЗНОСИЛИ СВОЈЕ СТАВОВЕ!?
:think::think::think:

ХОЋУ, ДОЋИ ЋУ,
АКО МИ ПЛАТЕ ТАКСИ НИШ-БЕОГРАД-НИШ
ЈЕДНУ ПОСЛОВНУ ПРАТЊУ ОД 20-ак ГОДИНИЦА,
ЈЕДНО ДОООБРООО ЈЕДЕЕЕЕЕЊЕ И ПИЈЕЕЕЕЊЕ
И ЈЕДНУ ДНЕВНИЦУ ОД НАЈМАЊЕ 100Е,
ДОЋИ ЋУ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

тако ме само подсећаш зашто више СРС неће добити мој глас...ово је и твоја држава као и моја....ако те не занима истина,надај се да ће ти је РТС веродостојно пренети...на крају крајева....руководство је рекло да су наклоњени СНС па то значи да хоће сигурно...зар не?

за почетак не користи народ да направи хаос на улуцама и крвопролиће...нешто што би ваши коалициони партнери одмах урадили и како су и дошли на власт...ал не знам зашто ја теби уопште одговарам на овакве небулозе...реци ти мени радије...

зашто теби смета Seselj а 20 година си се кунуо у њега..зашто пљујеш тако олако на све оне људе који су твоје дојушерашње колеге из СРСа...како то да ти не смета више ДС и правите коалиције сас њима?

Jel to pitanje za Nikolica?:mrgreen::zcepanje:

тако ме само подсећаш зашто више СРС неће добити мој глас...ово је и твоја држава као и моја....ако те не занима истина,надај се да ће ти је РТС веродостојно пренети...на крају крајева....руководство је рекло да су наклоњени СНС па то значи да хоће сигурно...зар не?

ОДАВНО ГЛЕДАМ САМО ДНЕВНИК ХРТ-а!
НЕЋЕ ВЕРОДОСТОЈНО, НЕГО НАДУВАНО!

П.С.
Додатни извори "правих" и још "непристраснијих и неутралних" информација су ми Правда и Фокус!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

не прихватање идолопоклонства Шешеља,непристајање на манипулацију њиме и гласовима народа на изборима,...запитај се мало шта је истина а не да причаш страначку причу...написао сам у уводном посту шта мислим о свем,у томе...ако ти је нејасно и даље,жао ми је...

Господине,
нити сам члан иједне странке нити имам намеру да улазим и било коју.
Моја странка је Србија.И српски народ.Ал то није тема.
Тема је власт и улазак СНС у исту.
Како можете називати митинг опозиционим када је ваш програм скоро индентичан режимском?
Ел треба сутра да изађем и да вичем Еу нема алтернативу и дајте Младића?
Јел то опозицијоно деловање зато што је Ваш митинг?
Да слушам приче о оживљавању привреде, инвестицијама ал из других уста и да слепо верујем?
Колико год желео то не могу.Не из уста дојучерашњег броја два.Нити да се овде залуд дописујем са острашћеним чланством.
Но, надам се да ће вам митинг бити јако успешан.Са све представницима власти.И телеграмом подршке од најљепшег особно.
Пријатно и срећна сурадња на еуропском путу.

Ja samo vidim da ste vi postali totalni paranoici. Ja dva dana prelistavam krstaricu i ne ulazim u diskusije jer nema interesantne teme, tipa proradikalno,a vi otvarate vec trecu o navodno nekim pljuvanjima radikala po SNS-u:eek: Osim vasis provokativnih nastupa bez ikakvog povoda, nikakvih drugih izliva netrpeljivosti sa nase strane nema. Direktiva vam je ubilo se

Ne znam sta sam pobrkala po dugmicima:eek:............. ovaj post je trebao da bude odgovor jeremiji na uvodni post

Господине,
Како можете називати митинг опозиционим када је ваш програм скоро индентичан режимском?
Да слушам приче о оживљавању привреде, инвестицијама ал из других уста и да слепо верујем?
Колико год желео то не могу.Не из уста дојучерашњег броја два.Нити да се овде залуд дописујем са острашћеним чланством.
Но, надам се да ће вам митинг бити јако успешан.Са све представницима власти.И телеграмом подршке од најљепшег особно.

Nisam u toku, da li ce biti cela opozicija na mitingu ili samo SNS?

Господине,

Ајд сад све ово "опет Јово наново",
али постепено.......... једно по једно!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later.

Back