Радикалска издаја Србије

"Извин'те, о чему причате"?
:roll:

Koga ili koliko je Điki stanovništva zaposlio ? Ja prostije ne znam.

Taj muljač kao i njegova svita upropastiše sve što je postojalo. Povećali su broj nezaboslenih za 1/2 miliona, bar. I čemu je služio viziJonar? Da uzme svoj deo para od180 miliona dolara koje su dali ameri za obaranje vlasti i da svojoj vernoj ljubi i sitnoj deci obezbedi kuću i plac na Dedinju? E baš mu hvala.

па неће политичар да обнавља Веру у народу...а Бог по мери покајања избавља народ и шаље им Истину и кроз некога...ми смо својевремено имали уједињење кроз Светог Кнеза Лазара којим смо и добили пут који треба да пратимо...наравно да не причам да је Тома некакав нови Лазар(сачувај ме Боже) али је очигледно очајање народа довело до препознавања баш њега као некога ко може учинити нешто за Србију....или сматраш да ништа не треба да чинимо?

Ти треба као и ја што треба да чиниш тј. твориш вољу Божију, вршећи Његове заповести, а не да се упрежеш у политичко коло са безбожницима.

Завет си дао на крштењу да се одричеш сатане. Једно од његових делатности је и данашња политика.

Напало те је униније, те више пажње обраћаш на оно споља, а мање (или не дао Бог никако) на оно унутар душе.

Опрости брату своме, ти бар знаш да укоревам ради поправке а не омаловажавања ради.

Кад погрешим, опрости.

Poslednja izmena:
Svedoče. Istina.

Ali je neporecivo da su žuti dokazani lopovi, a vi izlazite s antikampanjom : takav je i SNS. Ali još nedokazano. Daj da vidimo ...

Ja sam već više puta napisala da verujem da bi totalna građanska neposlušnost, barem do narednih izbora, štrajkovi, nestranački protesti, demonstracije, verovatno imala više svrhe, jer bi onda, i jedni i drugi, MOŽDA, konačno stavili prst na čelo i shvatili da ovako dalje više ne može. Možda bi onda krenuli u obračun sa korupcijom, stvarali suvisle programe za pokretanje privrede i vađenje države iz gliba.
Samo tako nešto u Srbiji, očito, nije moguće.

Ja sam se i kao mod odmah izjasnio da je Tomina ideja OK, bez obzira na sve. Jer sam smatrao da je baš njegova zasluga što je Radikalna stranka uvećana do maksimuma iako mi lično Toma nije simpatičan.
Ako pogledaš strukturu modova danas - teško da ih ima u moderaciji. Ja sam se vratio u "raju", svojevoljno ko Tomica Milosavljević :lol: , a simpatizerima SNS-a nije zabranjeno da se učlanjuju na Krstu
mrgreen.gif

Ма иди у ПМ-у :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
нисам ни помислио на то него на

Posalji brz odgovor - NAPREDNE opcije

:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Taj muljač kao i njegova svita upropastiše sve što je postojalo. Povećali su broj nezaboslenih za 1/2 miliona, bar. I čemu je služio viziJonar? Da uzme svoj deo para od180 miliona dolara koje su dali ameri za obaranje vlasti i da svojoj vernoj ljubi i sitnoj deci obezbedi kuću i plac na Dedinju? E baš mu hvala.
Вреди ли ишта с тобом овде разговарати кад за тебе сва историја почиње 5. окт 2000?

И кад си очито острашћен и крајње субјективан.

Све раније, појео мрак.

Ти мора да си имао неке привилегије у режиму који је симболисао Милошевић, па си их оном партијско-персоналном променом после 5. 10 2000. изгубио, и зато си тако бесан и необјективан.

Ти треба као и ја што треба да чиниш тј. твориш вољу Божију, вршећи Његове заповести, а не да се упрежеш у политичко коло са безбожницима.

Завет си дао на крштењу да се одричеш сатане. Једно од његових делатности је и данашња политика.

Напало те је униније, те више пажње обраћаш на оно споља, а мање (или не дао Бог никако) на оно унутар душе.

Опрости брату своме, ти бар знаш да укоревам ради поправке а не омаловажавања ради.

Кад погрешим, опрости.

Лепо речено.:worth:

I sad hajde neka neko kaze, kako Srbija ima sposobnu i organizovanu opoziciju. Pored takvih pametnjakovica i sposobnjakovica vladacemo mi dokle god budemo hteli. Zna narod da od vas nema nista, zato i glasa za DS i druge demokratske opcije!

Nažalost, biće da je ovo tačno. Kad vidim kako jedan DS-ovac i Radikal zajedno pljuju jedinu mogućnost za promenu vlasti, a uz to Koštunica neće ni sa kim - Najljepši nema alternativu.

Ma ljudi, boli mene šta ćete misliti i kako zaključivati ... Stvar je veoma prosta a vi radite kako hoćete i perite se, e a ako li swe dozovete pameti pročitajte boldovani tekst vileraviojle.

Imate lucidan trenutak ispovesti, momenat izrečene istine.

Tih pola miliona su bili fiktivno zaposleni... a radili nisu nista.... pa samo 30 000 je imala Zastava zaposlenih.... a produktivnost nikakva.... to je sve bila cista kupovina socijalnog mira koja je morala da se prekine...

Tih pola miliona su bili fiktivno zaposleni... a radili nisu nista.... pa samo 30 000 je imala Zastava zaposlenih.... a produktivnost nikakva.... to je sve bila cista kupovina socijalnog mira koja je morala da se prekine...

Šta god, poenta je u zaključku da će Srbiji dobro doneti samo onaj ko bude doneo posao i zaposlio raju, pa su onda zaključili kako to ovi danas ne mogu i ne umeju. A ja pitam jel onda Điki umeo ?

Dakle sve je bilo usmereno da se hitno, najhitnije mora sprovesti privatizacija ... Danas vidimo burazerske tragove te privatizacije i kao najveće "privatizatore" naše multibogate tajkune kao i jednok extra-multi-bogatog Šarića za koga još ne znaju šta je sve kupio i pod čijim imenom ... Bato, lopovi na sve strane. Pitam se da li pošteni postoje ili je to u stvaridrugi naziv za "nesposobne" ...

СНС нема теорије да сама узме власт, мада је то смешно и говорити, они то имају из матичне странке наслеђено да ни не желе да освоје власт. Фарса.
То је за Србију јако добро јер је кадар обе стране најгори од најгорег ( и СРС И СНС).. Свеједно, Радикали улазе у парламент сигурно.

Кад погрешим, опрости.

kakav licemer ybt, kao "uplicete se u satanino kolo politike" a on sam diskutuje na forumu Politika :roll:

kakav licemer ybt, kao "uplicete se u satanino kolo politike" a on sam diskutuje na forumu Politika :roll:

Чупамо залутале из политикантства речима отачким.

Препоручујем теби безбожнику, неокомунисти и лажном Србину дела владике Николаја, ту лепо пише да су политиканти фанатици и човекомрзци.

Да Бог сачува нараод Србски од данашње политичке агитације и острашћености.

Вреди ли ишта с тобом овде разговарати кад за тебе сва историја почиње 5. окт 2000?

И кад си очито острашћен и крајње субјективан.

Све раније, појео мрак.

Ти мора да си имао неке привилегије у режиму који је симболисао Милошевић, па си их оном партијско-персоналном променом после 5. 10 2000. изгубио, и зато си тако бесан и необјективан.

Potpuno pogrešno pretpostavljaš. Obična sam raja bio i ostao. "Palio" sam se na Miloševićeve grehe kao i mnogi tih 90-ih. Od 91 do 97. Dovoljno. Dovoljno da vidim kakv mulj isplivava i šta hoće ...

Potpuno pogrešno pretpostavljaš. Obična sam raja bio i ostao. "Palio" sam se na Miloševićeve grehe kao i mnogi tih 90-ih. Od 91 do 97. Dovoljno. Dovoljno da vidim kakv mulj isplivava i šta hoće ...

Е видиш, мени се гаде такви као она!
Такви који не дозвољавају да једно ѕрнце прашине падне на њихове узданице, на њихове вође, на њиховее идоле,
чак и када сами знају и виде да то није баш тако
и кад им се говори језиком чињеница,
а све у фазону ВИ СТЕ НЕЗНАЛИЦЕ, ГЛУПАЦИ И СТРАШНО СТЕ ОСТРАШЋЕНИ!
Сачувај ме Боже таквих!

Види вако, пише штошта и на тараби.Даље знаш.
Свима њима су пуна уста еуропске будућности инвестиција и развоја.
Него реци ти нама, зашто подржати неког ко је издо кума?
Ко гарантује да није и оца, брата, народ?
Шта је то што вас тера да верујете гробару који прича исто што и манекен?

не прихватање идолопоклонства Шешеља,непристајање на манипулацију њиме и гласовима народа на изборима,...запитај се мало шта је истина а не да причаш страначку причу...написао сам у уводном посту шта мислим о свем,у томе...ако ти је нејасно и даље,жао ми је...

Значи, радикали су издајници што желе прекид досадашњег пута(који је узрок проблема), а СНС није иако отворено говори да наставак пута који сеје агонију "нема алтернативу"?
Хахаха... Таквом памећу, нисте свесни какво ће страдање овде да се деси.

Уместо што блејите, побрините се да имате храну за себе и децу(ако је имате), јер је нећете моћи купити уколико се настави ЕУропски пут, а хоће.

Значи, радикали су издајници што желе прекид досадашњег пута(који је узрок проблема), а СНС није иако отворено говори да наставак жпута који сеје агонију "нема алтернативу"?
Хахаха... Таквом памећу, нисте свесни какво ће страдање овде да се деси.

Уместо што блејите, побрините се да имате храну за себе и децу(ако је имате), јер је нећете моћи купити уколико се настави ЕУропски пут, а хоће.

мислиш овај пут на коме смно сада, где је земља разорена комплетно а који воде ваши коалициони партнери?па знам...зато и сматрам да овај олош мора што пре да оде....а ви ако ћете са њима,сетите сте да сте сами то хтели...не разумем вас...не гледате шта се ради већ шта се прича и на томе заснивате мишљење...веома конструктивно и мудро...у значи свака будала која дође и почне да виче нек се носи ЕУ има одмах ваш глас...нема везе што то не значи ништа и што то неће конкретно ништа урадити...важно је да тај неко то каже....а свако ко прича ми смо за ЕУ али ради конкретне ствари које ће земљу учинити независнијом од исте је издајник само зато што виче ми смо за ЕУ....:dash:

Poslednja izmena:
Ja se samo bojim da i ovi iz SNS takođe samo prodaju žvaku na koju se dobronamerni građani, željni promena 'pale'

Тома је сто пута рекао да не жели промене у друштву, него на челу власти. Дакле да он дође, а други да сиђе и то је то.

Задуживања ће се наставити, инфлација галопирати, порези повећавати,услед тога број незапослених такође ће расти, мењаће се Устав,... Укратко, појешће магарци своје еурпско гомно као и петог октобра. И треба!

Један од показатеља ко је ко јесте подршка оних који овде владају и који су зајахали бомбама и пљачком.

Poslednja izmena:

Back