Radikalizacija protesta

A ko salje decu?
Konkretno.

Ja znam da su mene ovi koji su sada na vlasti 1991. poslali ne na ulicu nego u Vukovar a par godina kasnije i na Kosovo.
Te 1991.godine sam imao 19 godina i bio na odsluzenju redovnog vojnog roka. Septembarska klasa.
Ako si iz Srbije u rat su te poslali kriminalci na čelu sa generalom Kadijevićem, antom markovićem, mesićem i njihovim ustaškim prijateljima koje je predstavljao u narodu Vuk drašković, Mićunović, Koštunica kao kriminalni izvršni organ...da ne zaboravimo majmunčinu Bećkovića...

Ako si iz Srbije u rat su te poslali kriminalci na čelu sa generalom Kadijevićem, antom markovićem, mesićem i njihovim ustaškim prijateljima koje je predstavljao u narodu Vuk drašković, Mićunović, Koštunica kao kriminalni izvršni organ
Ne bih rekao.
Na Vlasti bili Sloba, Dacic, Saselj ova bulumenta koje danas svakodnevno gostuje na Pinku.. isti kao i danas.
A kada su me slali na Kosovo nije bilo ni Ante ni Mesica ni Kadijevica.
Nego Vuk Draskovic?
Koalicioni partner SNS????

Nisi mi rekao....Ko to salbe decu na ulice?

Ne bih rekao.
Na Vlasti bili Sloba, Dacic, Saselj ova bulumenta koje danas svakodnevno gostuje na Pinku.. isti kao i danas.
A kada su me slali na Kosovo nije bilo ni Ante ni Mesica ni Kadijevica.
Nego Vuk Draskovic?
Koalicioni partner SNS????

Nisi mi rekao....Ko to salbe decu na ulice?
Nisu imali izvršnu vlast, pa ni političku osim kao četnici i komunisti....Vlast je i tada bila u rukama izdajnika Srbije, od 70.godine, a ti veruj stručnjacima za medijsko delovanje, pa raspravljaj s nekim ko je bio u toku dešavanja...

Decu šalju na ulicu Vladislav Jovanović, vlada u senci i jeftini, kikiriki profesori na jeftinim fakultetima....možeš i ti da budeš student i diplomac, pa i magistar i doktor za par hiljada evrića....a dekan čim dobiješ podršku vlade u senci....

Nisu imali izvršnu vlast, pa ni političku osim kao četnici i komunisti....Vlast je i tada bila u rukama izdajnika Srbije, od 70.godine, a ti veruj stručnjacima za medijsko delovanje, pa raspravljaj s nekim ko je bio u toku dešavanja...
Svu vlast imao Sloba uz podrsku SRS (Vuciceva ekipa). A tamo gde su oni bili, Srba vise nema.
Nego taj Vuk Draskovic.... pa on je ako se ne varam koakiciini partner SNS?

Decu šalju na ulicu Vladislav Jovanović, vlada u senci i jeftini, kikiriki profesori na jeftinim fakultetima....možeš i ti da budeš student i diplomac, pa i magistar i doktor za par hiljada evrića....a dekan čim dobiješ podršku vlade u senci....
Aha...
Pa da. Sad mi je jasno.
Ako si iole kvakitetan to znaci da si zavrsio Megatrend a ne drzavni univerzitet!!!
A ako si (zuta) SNS elita poput Malog onda obavezmo moras da plagiras doktorat!!!!
Hvala na iscrpnom objasnjenju.

Sada vise nemam dilemu zasto je pala nadstresnica!!!

Aha...
Pa da. Sad mi je jasno.
Ako si iole kvakitetan to znaci da si zavrsio Megatrend a ne drzavni univerzitet!!!
A ako si (zuta) SNS elita poput Malog onda obavezmo moras da plagiras doktorat!!!!
Hvala na iscrpnom objasnjenju.

Sada vise nemam dilemu zasto je pala nadstresnica!!!
Znaš, jeftinija je državna diploma, a ni na predavanja ne moraš da ideš....Mož čak i stan da dobiješ besplatno i lokal u studentskom gradu na 20 godina, pa kako se snadješ....recimo da organizuješ sport, priredbe, dešavanja da te upoznaju ljudi s kojima ne ideš na predavanja...:)

Znaš, jeftinija je državna diploma, a ni na predavanja ne moraš da ideš....
Pa da.
Odes u Megatrend, isjesiras za diplomunpo zelji i onda si SNS ekspert?

Nego....Mali bio glup sto je studirao a pistao panetan kada je presao u SNS i jednostavno prepisaa doktorat?
A ispada ni da Vucic nije isao na predavanja na drzavnom fajultetu?
Em jeftino, em mu istako puno vremena sa nosi gajbu piva iza seselja, em zbog te jeftinoce dovoljno ustedeo da oprema stan za vreme bombardivanja?

Da li se vidi intelegencija novinara i intelegencije srbije.....Sociolog kome ni ime neću da pamtim kaže " različito mišljene se ne iskazuje na ulici....gazeći ljude" :) Bez mozga, bez svesti bez intelegencije.....a to su i svi koji podržavaju takvu intelegenciju....osim onih koji uzimaju kikiriki za svoje izjave....oni nisu glupi nego vojnici stranih vojski....

Da li se vidi intelegencija novinara i intelegencije srbije.....Sociolog kome ni ime neću da pamtim kaže " različito mišljene se ne iskazuje na ulici....gazeći ljude" :) Bez mozga, bez svesti bez intelegencije.....a to su i svi koji podržavaju takvu intelegenciju....osim onih koji uzimaju kikiriki za svoje izjave....oni nisu glupi nego vojnici stranih vojski....
Vučić jeste rekao na TV: "Slobodno recite da ste ustaše, vi to i jeste."

Odnosno preciznije: "Slobodno gazite klinceze, to je sve po krivičnom zakoniku."

Imaš i video-snimak. VuqIer kaže: "Umijte se hladnom vodom, ako mislite da je gazitelj klinceza kriv za išta."

Onda dodaje svoj uobičajeni izuzetan humor: "Ima ledene vode kolko oš axaxaxa."
Eto....

Ni sa tobom nece da diskutuje.
On diskutuje samo sa obrazovanom Megatrend elitom uz sendvic, dve crvene i flasicom vode.

Ko ti je kriv sto nisi zavrsio Megatrend pa si sada iskljucen iz njegove visokoumne diskusije?

A o Vuku Draskovicu, koga je on pomenuo, ne sne ni da pisne!!!

Ne sme ni rec protiv koalicionog partnera.

Eto....

Ni sa tobom nece da diskutuje.
On diskutuje samo sa obrazovanom Megatrend elitom uz sendvic, dve crvene i flasicom vode.

Ko ti je kriv sto nisi zavrsio Megatrend pa si sada iskljucen iz njegove visokoumne diskusije?

A o Vuku Draskovicu, koga je on pomenuo, ne sne ni da pisne!!!

Ne sme nibrec protiv koalicionog partnera.
Oboj me u skeptičnu boju da je Metronomy išta i studiro

Oboj me u skeptičnu boju da je Metronomy išta i studiro
Ma nije bitno da li je studirao ili ne.
Nije studiranje uslov da neko iz SNS stekne fakultetslu diplomu.
Vazna je zelja.....i eto neke diplome. Po izboru.

Eto koliko sve zna. Ubedio me je da devedesetih nije bilo ratova, da Sloba i Seselj nisu bili na vlasti i da Vucic za vreme bombardovanja nije pazario namestaj za svoj novi stan!!

Ma nije bitno da li je studirao ili ne.
Nije studiranje uslov da neko iz SNS stekne fakultetslu diplomu.
Vazna je zelja.....i eto neke diplome. Po izboru.

Eto koliko sve zna. Ubedio me je da devedesetih nije bilo ratova, da Sloba i Seselj nisu bili na vlasti i da Vucic za vreme bombardovanja nije pazario namestaj za svoj novi stan!!
Taj odavno ne zna šta priča
Ali važno mu je da botuje za Smrad i Kal, to mu je "staple" postova

1737128746252.png

Ne pratim baš nešto ove proteste jer sam manje više odsečen od medija, negde je normalno da će protesti da uspore.
Pitanje je sada ko pokreće to pitanje o radikalizaciji protesta i kako bi radikalizacija trebala da izgleda?

Pojma nemam - neka radikalizacija bi po meni bila blokiranje vladinih ustanova - skupštine ili pak upad na državnu televiziju tj. blokada zaposlenima iz pro vladinih medija da tamo ulaze. Ne bi time smetali i upadali drugim građanima u oči.

Neko moje razmišljanje je da Vučko i njegovi ne smeju da dozvole sukob policije i studenata jer bi se to moglo protumačit kao:
"Vučićeva policija bije našu decu i unučad" FOTO, VIDEO, 18+
A to bi moglo da privuče roditelje, a možda i ove u penziju da animira da poslednji put nešto urade za buduće generacije jer su ih realno gledano sjebali...
Tj. napad na klince bi omasovio proteste, mada ko zna šta bi se posle dešavalo...
zao mi je, sto 9 mart, 1991g, nije uspeo...

Back