Radikalizacija protesta

Radikalizovali bi oni "proteste" koji to nisu, da ih je bar za 20 više nego što je ovih plaćenih bitangi....znači, gazda odreši kesu za bar 20 po ćošku...da mogu da tuku sugradjane, ovako ni babu ne smeju da diraju da se ne okrene i išamara bagru....

U poslednje vreme se sve cesce govori o radikalizaciji porotesta posto sadasnji protesti upadaju u lag.
Ne pratim baš nešto ove proteste jer sam manje više odsečen od medija, negde je normalno da će protesti da uspore.
Pitanje je sada ko pokreće to pitanje o radikalizaciji protesta i kako bi radikalizacija trebala da izgleda?
Sobzirom da nema policije i kordona na ulici da sprecavaju kretanja sta u stvari predstavlja ta radikalizacija?
Pojma nemam - neka radikalizacija bi po meni bila blokiranje vladinih ustanova - skupštine ili pak upad na državnu televiziju tj. blokada zaposlenima iz pro vladinih medija da tamo ulaze. Ne bi time smetali i upadali drugim građanima u oči.

Neko moje razmišljanje je da Vučko i njegovi ne smeju da dozvole sukob policije i studenata jer bi se to moglo protumačit kao:
"Vučićeva policija bije našu decu i unučad" FOTO, VIDEO, 18+
A to bi moglo da privuče roditelje, a možda i ove u penziju da animira da poslednji put nešto urade za buduće generacije jer su ih realno gledano sjebali...
Tj. napad na klince bi omasovio proteste, mada ko zna šta bi se posle dešavalo...

1737038703812.png

**** ми се за протесте, намерно срушена надстрешница и убијено 15 недужних људи да би се покренули протести против Вучића. Прво да одговарају Кинези из БРИКС-а који су срушили надстрешницу.

U znak protesta zbog povređivanja studentkinje, veliki broj studenata sa svih fakulteta okupio se ispred zgrade Pravnog, odakle su, kako su već najavili, u 15 časova krenuli ka Vrhovnom javnom tužilaštvu. Tu će, kazali su, nastaviti protest.

U međuvremenu organizovali su se i studenti u Novom Sadu, stupivši u višečasovnu blokadu raskrsnice kod Futoške pijace.

Back