Radikalizacija protesta

U poslednje vreme se sve cesce govori o radikalizaciji porotesta posto sadasnji protesti upadaju u lag.
Sobzirom da nema policije i kordona na ulici da sprecavaju kretanja sta u stvari predstavlja ta radikalizacija?

S obzirom da i dalje nema opozicije da se uključi, što je jedna teška sramota za njih, dabogda ne dobili ni glas na sledećim izborima, svi propali i došli novi ljudi, ostaje na građanima da se još više okupe i da još više blokiraju.

U poslednje vreme se sve cesce govori o radikalizaciji porotesta posto sadasnji protesti upadaju u lag.
Sobzirom da nema policije i kordona na ulici da sprecavaju kretanja sta u stvari predstavlja ta radikalizacija?
izmisljaju, nema nikake radikalizacije vec naduvavaju kao, toboze, "sire" se protesti , "narod" ne odustaje i spreman je da ide do kraja, do rusenja Vucica.
A u stvarnosti, "studenti" i ovog puta prdnuli u cabar ko i u prethodnih 13 godina.

Ne znam za tebe, ali ja idem u štrajk.
A za svaki slučaj, pre toga idem kod lekara da otvorim bolovanje jer me bole leđa, fol.
Da vidim kako će mi dati otkaz.

Dok teroristi gaze ljude na ulicama, Antigona raditi neće.

Back