strani plaćenici CIA i soros ološ napada radne ljude srbije;udaraju stare i nemoćne....protesti su se radikalizirali sa potencijalnom opasnošću da narod izađe na ulice i prebije balavurdiju.A šta je tema?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
strani plaćenici CIA i soros ološ napada radne ljude srbije;udaraju stare i nemoćne....protesti su se radikalizirali sa potencijalnom opasnošću da narod izađe na ulice i prebije balavurdiju.A šta je tema?
A Proglas je poznat kao iskorišćavalac prilika.Proglas se već oglasio, ljudi bi da iskoriste priliku…
Zaboravio si Đilasa da spomeneš.strani plaćenici CIA i soros ološ napada radne ljude srbije;udaraju stare i nemoćne....protesti su se radikalizirali sa potencijalnom opasnošću da narod izađe na ulice i prebije balavurdiju.
Ne znaš zakon o radnim odnosima.Zašto samo pet dana? Traži još.
U poslednje vreme se sve cesce govori o radikalizaciji porotesta posto sadasnji protesti upadaju u lag.
Sobzirom da nema policije i kordona na ulici da sprecavaju kretanja sta u stvari predstavlja ta radikalizacija?
ne nije napadnut đilas...on je okružen sa pet tjelohranitelja a posjeduje i dozvolu za nošenje oružja;napadnut je radni narod srbije...majka,baka obična srpska žena koja rano ustaje da bi imala novac za život.Zaboravio si Đilasa da spomeneš.
Štrajk je radikalizacija protesta. Uključivanje sindikata u protest.
Kao onomad kad je Toma štrajkovao glađu... tj. postio?Ne znam za tebe, ali ja idem u štrajk.
A za svaki slučaj, pre toga idem kod lekara da otvorim bolovanje jer me bole leđa, fol.
Da vidim kako će mi dati otkaz.
Dok teroristi gaze ljude na ulicama, Antigona raditi neće.
Ti si iz Kanade zar ne.?Šta njega briga o mojim razlozima sprečenosti za rad.
Sprečena sam da radim, privatna stvar.
Nakon pet dana odsustva može da me pita o opravdanosti moje sprečenosti na rad.
Ti si neka mlada osoba?
Ne znaš mnogo kako neke stvari mogu da funkcionišu?
Štrajk je radikalizacija protesta. Uključivanje sindikata u protest.
Nikada nisam bio zaposlen u Srbiji.Šta njega briga o mojim razlozima sprečenosti za rad.
Sprečena sam da radim, privatna stvar.
Nakon pet dana odsustva može da me pita o opravdanosti moje sprečenosti na rad.
Ti si neka mlada osoba?
Ne znaš mnogo kako neke stvari mogu da funkcionišu?
EPS, da tvoj predsednik u mraku jede lignjeA ko bi učestvovao u takvom štrajku?
E ...Ta ulica je morala biti zatvorena za saobraćaj, bar saobraćajnim znakom....Koja budala je izvela decu na ulicu koja nije zatvorena i dozvolio da se guraju po kolovozu i ugroze život dece u saobraćaju?
Normalno je da su klinceze na trotoaru, nego onaj tvoj je rekao da je OK gaziti slučajne prolaznikeTa ulica je morala biti zatvorena za saobraćaj, bar saobraćajnim znakom....Koja budala je izvela decu na ulicu koja nije zatvorena i dozvolio da se guraju po kolovozu i ugroze život dece u saobraćaju?
To dodjem čim pomeneš demokratiju, institucije i rad institucija....u kojima sedi gomila "opozicionara" tačnije kriminalaca i šalje decu na ulicu kao mudžahedini...E ...
Jos pomeni vrtice, bolnice, skole obdanista, nova radna mesta "zahvaljujuci predsedniku Vucicu" pa ti je patetika kompletna.
Niko ne veruje u tvoju glupu tezu da je DOS trenutno na vlasti a da se jadan Vučler ne može izboriti s tim režimomTo dodjem čim pomeneš demokratiju, institucije i rad institucija....u kojima sedi gomila "opozicionara" tačnije kriminalaca i šalje decu na ulicu kao mudžahedini...
DOS ne postoji, postoji mafija postavljena 70. i zamenjena novim članovima 2006. godine sve stručnjaci bez znanja....Niko ne veruje u tvoju glupu tezu da je DOS trenutno na vlasti a da se jadan Vučler ne može izboriti s tim režimom
A ko salje decu?To dodjem čim pomeneš demokratiju, institucije i rad institucija....u kojima sedi gomila "opozicionara" tačnije kriminalaca i šalje decu na ulicu kao mudžahedini...
A ti iz MUP-a, zar ne?Ti si iz Kanade zar ne.?
Ali ne obicne.EPS, da tvoj predsednik u mraku jede lignje
Ne ne radim za policiju.. imam svoju privatnu kompaniju ako te baš zanimaA ti iz MUP-a, zar ne?