nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
Sa tobom mogu da se dovikujem preko terase
Bolje da uzmes da citas "Dozivljaji Nikoletine Bursaca" nego sto takve nebuloze ovde pises![]()
![]()
![]()
Па како сад небулозе, кад смо сви гледали ... Фотомонтажа?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa tobom mogu da se dovikujem preko terase
Bolje da uzmes da citas "Dozivljaji Nikoletine Bursaca" nego sto takve nebuloze ovde pises![]()
![]()
![]()

Свакоме ко опструише сјутрашњи митнг, који није митинг СНС, већ антивладин митинг, треба судити као велеиздајнику !

За странчарење или за ДСС ?
Vlasnik krstarice,koji je ustvari sef DB-a!![]()
[Ne_Vazim_Se];16734162:Ma ne uopshte nije miting SNS, samo malo...
Naravno da ga opstruishe svako normalan... shto bi bilo ko hteo da na vlast doce Toma, dojucherashnji radikal a danashnji evropejac!?
Био бих...уосталом са ДССовцима се одлично слажем, па бих вјероватно и био на скупу са неким од присталица ДСС.Ма да би био на митингу ДСС ... Не би ти то ... Знам те ја и ко си и шта си
Па хоће га демократе. Зар не видиш да нико из ДС не прича против Томе Лопате?

Био бих...уосталом са ДССовцима се одлично слажем, па бих вјероватно и био на скупу са неким од присталица ДСС.
[Ne_Vazim_Se];16734186:Pa Toma i Bota su u dilu to je ochigledno nego mi je do jaja interesantno kako naprednjaci nabacuju radikalima da su u dilu sa vlasti a oni shatro opozicija...
Shou.
Није јер СНС није једини учесник...учествују и НС, ПС, ПСС.[Ne_Vazim_Se];16734162:Ma ne uopshte nije miting SNS, samo malo...
Naravno da ga opstruishe svako normalan... shto bi bilo ko hteo da na vlast doce Toma, dojucherashnji radikal a danashnji evropejac!?
Није јер СНС није једини учесник...учествују и НС, ПС, ПСС.
Друго, ја не желим да Тома сјутра освоји власт, желим изборе, па нека народ гласа...СНС није једина опозициона странка, нити може сама да скупи 51 %, без нпр. ДСС.
Свакоме ко опструише сјутрашњи митнг, који није митинг СНС, већ антивладин митинг, треба судити као велеиздајнику !
Никада нећу подржати Власт ДС, па макар и Николић направио владу са њима. Забележите овај пост негдје...
Јеси ли 100 % сигуран у то ? Ионако се двоумим између ДСС и СНС...А ДСС неће са СНС, јер су схватили да СНС иде са ДС
Па СНС нема право монопола над патриотизмом и свако самопроглашење неким патриотским покретом је за СНС контрапродуктивно.
Ти си млад па си погодан за манипулацију исто се СПО самопрогласио неком српском патриотском снагом да би њен председник сад позивао на дизање руку од највећег српског проблема Косова и Метохије.
Да би се неки покрет позивао да је заштитник српских националних интереса, прво се морају прокламовати национални интереси Србије а затим обезбедити консензус по том питању у народу.
СНС то нема нити је у стању тако нешто да обезбеди, а став СНС-а о интеграцију у Европску унију дирекно је у супротности са тежњама већег дела српског народа.
Није јер СНС није једини учесник...учествују и НС, ПС, ПСС.

... a za ove druge ni chuo nisam.Јеси ли 100 % сигуран у то ? Ионако се двоумим између ДСС и СНС...
Ја има другачије инфо али добро, свако има своје изворе...
[Ne_Vazim_Se];16734268:Ko?
Ovi prvi su ovi Veljini je l'? Pa ti samostalno nemaju 3% glasova...... a za ove druge ni chuo nisam.
Prikolica-stranke... SNS je tu glavni.
Што се тиче ЕУ и НАТО...ја сам недвосмислено против уласка у НАТО, што се тиче ЕУ, не мислим да су ЕУ интеграције нешто што спречава нас да остваримо националне интересе, већ наши корумпирани политичари.
Што се мене тиче, ја сам лично за заједничку државу са РС и ЦГ, наравно Србију рачунам са Рашком, Војводином и Косметом.
Ниси чуо за салатара? Па јел махао зеленим салатама преко ТВ екрана више месеци? Па тај се утопио у СНС