Раде посао свој?

kapetanmark

Legenda
Poruka
58.408
ауторска тема

Сведоци смо многих аномалија или бар најблаже речено које смо видели по улицама , код припадника јавног поретка или ти полиције. Подкапе које се користе приликом хапшења криминалних картела, заптитници на рукама који скривају тетоваже, униформе беѕ прописаних обележја ...
А опет ту је било и полиције која нису убачени криминалциили ти типуси сумњивог досијеа, ударају се студенти...

Кажу тако су тукли и 1996те

Па није то ѕа поређење. Оне протесте су водили удбашки играчи , чеда прашак, драшковић испред депоса тада а дојучерашњи четник а пре тога титоиста...
Такви боље и не заслужују јер смо видјели да после петог окобра прича је била иста... Рецимо директор агенције за приватизацију 2003 био је синиша мали који је променуо дрес прешао у напрдњаке ( систем је поѕиција и опоѕиција) ...
ти иѕ 1996те , чеда прашак драшковић шутановац чанак све је то данас уз режим, удбашка чеда исти систем...

Данас је прича друга, данас када нарко дилери са бејѕбол палицама туку девојку а потом буду помиловани, када бију студенте капуљаи и са качкетима, када пдчаѕи косово и када се продаје оружје које убија русе не можеш да не видиш кпја страна је страна правде а која страна лудила и џелата кримоса

Тако и новинари, кажу радимо свој посао... ѕа дневницу, опљуј што више...
па јел то свој посао господо ? лаж криминал манипулације ?

шта мислите хоће ли ту бити одговорности ?

Poslednja izmena:
У новијој историји није било веће љубави између полиције и дилера, лопова и осуђиваних силоватеља.

Треба то подржати, љубав све лечи.

znaci policija iz cista mira napala ratne veterane? (veterani studenti isto)

vidi kako takva bagra prolazi po nemackoj, italiji,francuskoj americi...
odvratno je borce nazivati bagrom, dok si ti u vreme ratnih desavanja prduckao pod jorganom.
ne kazem da ih nema mnogo koji nisu bili na linijama vatrenih dejstava , pogotovo prvim borbenim linijama , a da su potrcali pribaviti status borca jer im vas zakon koji ste doneli to jbg omogucava pa je sada borac i onaj koji je tokom rada bio teska pripizdina na kosovu za vreme tog bombardovanja, daleko od kosara, a neki jos dalje po srbiji i severu srbije...

ima ih

da ne kazemo rusiji,kini, severnoj koreji..
srpski borci su krvarili gace za srpske teritorije koje je rezim u bg olako procerdavao...

ebem ti korejce kineze i liliputance...

samo je kod nas normalno da napadas policiju a oni da trpe
protest je osnovno pravo demokratske borbe.
vase izvrtanje toga je drugi par cipela.

necemo samo o tome. narod vas ne zeli i zbog izdaje zemlje. sad se medjusobno optuzujete ko je izdao, jel tadicev rezim jel vas, pa dacic koji je bio u oba kaze ''prevarili nas'' s briselskim...

o korupciji, svojatanju, kriminalizaciji drzave da ne pricamo...

pricas o nekim toboz normalnim stvarima kada su u pitnaju represivne delatnosti pripadnika javnog poredka, a ovamo drzava iu stanju dijametralno suprotnom od pojma normalnosti.

protest je osnovno pravo demokratske borbe.
pod protestom se misli na gadjanje kamenicama, flasama i napadima motkama i stanglama?
skroz deomkratski, nema sta

srpski borci su krvarili gace za srpske teritorije koje je rezim u bg olako procerdavao...
to ne sporim. imao sam i u uzoj porodici ratnog veterana koji je bio i zarobljen i ranjen.

a ovi "veterani" koji sada glume ramba su vecinom obmanuti slatkim pricama, a dosta njih ima iz rakovicke jagnjece brigade (koji u knjizicama imaju zapisane mesece ratovanja od cega su dobar deo proveli po kafanama u sirem beogradu srbujuci uz rakiju i pesme. znas o cemu govorim)
e sada borac i onaj koji je tokom rada bio teska pripizdina na kosovu za vreme tog bombardovanja, daleko od kosara, a neki jos dalje po srbiji i severu srbije...

e takvih imas najvise na blokadama

pod protestom se misli na gadjanje kamenicama,
kada su studentski protesti to imali ?

onaj 01.02.2025 u novom sadu ? netacno
15.03.2025 u bg ? netacno

28.06. u bg ? ono gurkanje i udaranje kad su prosla ona kola hitne pomoci ? pa tacno u to vreme je dan ranije predsednik najavio da ce poceti incidenti :mazi: :lol:
u to vam ne veruju ni babe

uostalom to je i isplivalo...
???
i napadima motkama i stanglama?
to bese onaj scenario 28.06 koji pomenuh , to je isplivalo imas tolko snimaka...
skroz deomkratski, nema sta
kolko ja znam u pitnaju su JAJA
to ne sporim. imao sam i u uzoj porodici ratnog veterana koji je bio i zarobljen i ranjen.
nije lepo vredjati ga sad zar ne ? nisam ni jednom porekao da u sadasnjim veteranima koji su na protestima kao obezbedjenje ima podosta onih koji su tu radi ''popularnosti'' a nisu videli borbena dejstva niti im prismrdeli. ali ko je kriv za to ako ne zakon koji je vlast donela. ok dobro da je nekakav donela , do tad ga nismo ni imali skoro vec smo koristili neke gluposti od bivseg titovog...
ali je on ipak smesan i po njemu sad ispada da neko ko je za vreme bombardovanja bio pored ns u nekoj ciglani , ili negde u selendri u pripizdini bude rangiran kao veteran i istim pravima sa onim ko je zbilja krvario gace i ne sam tokom tok perioda bombardovanja vec ono sto je bitnije ,dobar period 98me borio se sa uck teroristima, kada su potpuno razbijeni...
ili oni ljudi koji krvarili gace u vukovaru , ili ti otisli dobrovoljno u vojsku rs pa tamo u bosni krvarili gace...

znam i da taj koji ih vodi zeljko vukelic koji je dosao iz krjaine toboz u ns sve cini radi svoje licne promocije. prosle godine je podrzaoi usao u koaliciju u ns u drugom krugu i to onu sa jovanovicem koji je pred drugi krug sklopio dogovor sa pogacarom brkovicem anom lalic gruhonjicem cankom...

ali ima u tim vetreanima i onih casnih....

najmanje je onih koji su dugo bili u pravim borbenim dejstvima , to je cinjenica.

muka me uhvatila kada sam video onog prevaranta kako prica patetican '' dirljiv'' govor studentima iz novog pazara koji su dosli u bg u stilu ''ko nas zavadi''...

a ovi "veterani" koji sada glume ramba su vecinom obmanuti slatkim pricama,
i zele malo promocije licne i popularnosti , u stilu ''ej pa i ja sam veteran ej''... a studenti su deca i ne znaju da mnogi od tih koji ih brane nisu videli brobena dejstva
a dosta njih ima iz rakovicke jagnjece brigade (koji u knjizicama imaju zapisane mesece ratovanja od cega su dobar deo proveli po kafanama u sirem beogradu srbujuci uz rakiju i pesme. znas o cemu govorim)
znam

e takvih imas najvise na blokadama
i to stoji

ja sam posao na jendnu vecu blokadu ali nije bilo tad sukoba sa policijom. policija je bila sa kolima koja je uredno se postavila ispred blokade raskrsnice i tako sve ljude koji bi naisli autom vracala odtale... da je bilo sukoba verovatno bih uleteo izmedju i neka mene biju i jedni i drugi, ali da se medjusobno ne biju.
tada se ti policajci uopste nisu mesali u proteste niti ikako komunicirali s studentima i narodom, bili su parkrilai auto nekih 20 ak metara od raskrsnice te velike...

studentii grajdnai uz njij nece tucu. a ubaceni elementi hoce , i to je drugi par cipela...

o policajcima kirmosima koji se koriste sa onim podkapama i zastitnim rukavom koji pokriva tetovaze da ne govorim...

bruka i privatizacija - kriminalizacija policije

Poslednja izmena:
svako ko se sukobio sa policijom je angazovan od strane vucica (ubaceni element)?
види , у полицији су ангажовани кримоси, било је и шиптарских полицајаца са косова, отуда оне подкапе, па заштитни рукави да се не виде тетоваже, отуда оно немање обавезног обележја на десном делу униформе (преѕиме са почетним словом имена)

тако да ...

Back