Chan Shaolin Si
Primećen član
- Poruka
- 994
Anonymous:tolstoj:Ma palite vas dve sve nas koji smo ovde jel.
nemoj da mi pricate kako se tamo tesko zivi a na more idete u spaniju i tako neku egzoticnu zemljicu a mi ovde moremo da se kupamo u smrdljaku crnogorskog primiorja.
Pa da vam samo vidim kucice...kola,a sa platom od 3000 e ooooooooooooooooooooooooo vrti mi se u glavi
Vrtelo bi ti se u glavi i da tri godine ne odes na odmor jer ti ne daju isti, a da stvarno znas sta znaci nemati para brckao bi se ti u lavoru a ne na crnogorskom primorju, koje je uzgred budi receno skuplje i od Spanije!!!
pa nego nego skuplje sta si mislio kakva je usluga na crnogorskom primorju pa da bude jeftino. u svaki restoran te tretiraju kao psa kao budalu i sl nema to svudje kad te usluzuju sve nesto preko ku*ca neljubaznost maximalna a cijene uzasno visoke mada ove godine i nekako se moze a prosle je tek bilo iha.
i jos nesto sam zaboravio, kad bi dolje zaradio pare za dobra kola na neki normalan nacin a da se ne bacis u biznis sive ekonomije ili jos gore da prodajes drogu i sl. trebalo bi ti 2 zivota da zaradis jedno pisljivo auto od 10 000€