Moon_flower
Zainteresovan član
- Poruka
- 121
rekla sam da vishe necu da pishem na ovu temu ali moram da pohvalim Marka.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ne znam kako ce otici ova poruka prvi put pisem, ali moram da se ukljucim: Kada je Vama svima tamo napolju tako tesko i kukate, zalite, jadikujete kako puno radite, pa zato imate, a mi ovde nista ne radimo samo nam padaju pecene seve, e pa lepo VRATITE se vi svi u vase rodne krajeve pa da lepo uzoivate a ustupite svoje mesto nekome ko nece kukati.black-devil:vidis tolstoj, zaboravila sam da dodam da nama ovde padaju pare sa drveca![]()
Moon_flower:black_devil je u pravu najvishe mrzim kad mi neko kaze blago tebi shto ne zivish ovde, ti znash zashto zivish,rodjena si pod srecnom zvezdom.e bash bih se sa nekima menjala mesec dana da osete shta je rad i obaveza.Vesna ne mislim na tebe znam da je teshko tako je i u inostranstvu ali vi to ne znate, mene nervira shto u yu svi kukaju i kmece a, nece da rade , neceeee kaze mala plata .Koji je to izgovor? ne isplati mi se da radim?..hm
Margott:...nezahvalno je i nerealno kukati sa 3000 eura u dzepu...pa chak i u A...ne znam koji to stranci dolaze da se obogate kod nas ,sem Kineza...jugoslavija je socijala,ljudi ne budite smeshni...a pogled na svet kroz ochi gastarbajtera je u najmanju ruku owde-licemeran.Boccaloca ,ako tako beshe,uzivaj zenska,dominikana je ,kako sam chula ok,samo, mojne se kockash tamo,pojeshtje te mrak....))))))
Stvarno ste teske kurotresine.Pa kad vam je ovde lepse sto ne zajebete sve tamo i ne vratite se..Necemo da radimo..jel?Pazi ovu cvecku kako je pametna..pa citaj mila,sta se ovde desava,evo Vesna ima neka zapazanja.Sta vas tamo boli, nostalgija..jeli..za cim to?black-devil:Ja sam poslovodja u Becu, u prodavnici namestaja, mesecno zaradjujem 3000 eura. Sto ljudi koji zive u Bivsoj Jugoslaviji misle brate pa to je puna kapa. Pa bilo bi jako lepo da je tako, kada ne bi bilo troskova i izdataka koje mi imamo ovde. Stan i ostali troskovi na primer struja i gas, telefon itd iznesu nas oko 1000 eura. A gde nam je za hranu i pice, a gde za izlaz, pa tesim se ako mi ostane 1000 eura da imam za citav mesec, dok ne stigne sledeca plata. Inostranstvo nije luksuz, bar se ja ne luksuziram, i ne padaju mi pare sa drveca,ali jih je i tesko zaraditi ovde.Zato gledam da sto manje sebi ostvarim zelje, da bi mi vise ostalo za opstanak![]()
posmatrac:pa dobro gastarbajteri, posto sve to znate, znate kako se radi, kako se zaradjuju pare....
sto se lepo ne vratite i ovde pocnete za radite. trziste je ogromno jer "niko nista ne radi, a samo kukaju"
vi bi sa svojim znanjem i iskustvom ovde mnogo lepse ziveli.
pa ljudi nije sve tako crno i belo. ne zivi u ovoj zemlji devet miliona debila i lenstina (zato sto su oni vredni otisli u inostranstvo) vec je zemlja *, bila je bombardovana nakon sto je deset godina zivela pod sankcijama, koje su uvedene nakon pedeset godina komunizma, vladao je kriminal, vladale su neznalice.
ima lenstina, nije da nema, ima ih svuda. ali budite sigurni da ima makar pet miliona moon-flower-a i black devil-a koji bi ozbiljno zasukali rukave i radili, ne za 3000 vec za 500 evra.
da skratim. dragi moji cvetici i djavoli vi zivite i radite u sistemu koji su austrijanci gradili vekovima, a ocekujete da jedna jadna srbija postigne isto to za nekoliko godina.
lepo zamisljeno.
tolstoj:Ma palite vas dve sve nas koji smo ovde jel.
nemoj da mi pricate kako se tamo tesko zivi a na more idete u spaniju i tako neku egzoticnu zemljicu a mi ovde moremo da se kupamo u smrdljaku crnogorskog primiorja.
Pa da vam samo vidim kucice...kola,a sa platom od 3000 e ooooooooooooooooooooooooo vrti mi se u glavi