E pa ako taj cvetic putuje,sa srecom mu bilo,mashala....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
black-devil:Ja sam poslovodja u Becu, u prodavnici namestaja, mesecno zaradjujem 3000 eura. Sto ljudi koji zive u Bivsoj Jugoslaviji misle brate pa to je puna kapa. Pa bilo bi jako lepo da je tako, kada ne bi bilo troskova i izdataka koje mi imamo ovde. Stan i ostali troskovi na primer struja i gas, telefon itd iznesu nas oko 1000 eura. A gde nam je za hranu i pice, a gde za izlaz, pa tesim se ako mi ostane 1000 eura da imam za citav mesec, dok ne stigne sledeca plata. Inostranstvo nije luksuz, bar se ja ne luksuziram, i ne padaju mi pare sa drveca,ali jih je i tesko zaraditi ovde.Zato gledam da sto manje sebi ostvarim zelje, da bi mi vise ostalo za opstanak![]()
Razlika izmedju onih koji su u inostranstvu i onih koji nisu je ta da vi mozete ovamo kad pozelite,a ne ide vam se,a oni koji su ovde ne mogu tamo,znaci,da vam je bas toliko lose,vratili biste se,pa uzivali,kao sto to cini 90% ljudi iz bivse Yu.Ne kazem da je tamo lako,ali u mogucnosti ste da mjenjate mjesto boravka,pa ako mislite da se i ovde moze dobro zivjeti,dodjite,mozda nam svima bude bolje.black-devil:moon_flower hvala, ja to pokusavam da objasnim ljudima ali ne shvataju nimalo
Tanja:Nije mi jasno kako mozete porediti Yu sa inostranstvom kako Vas nije stid.I jos nesto ako se tako iscudjavate, kao nas narod nece da radi, kmece ovo ono, sto ste otisli na zapad???Kao bilo vam dobro ovde pa dosli tu da se patite, ccccc, cutite tu sram Vas bilo.
PAN:Tanja:Nije mi jasno kako mozete porediti Yu sa inostranstvom kako Vas nije stid.I jos nesto ako se tako iscudjavate, kao nas narod nece da radi, kmece ovo ono, sto ste otisli na zapad???Kao bilo vam dobro ovde pa dosli tu da se patite, ccccc, cutite tu sram Vas bilo.
Nas narod je uvek hteo da radi bilo gde i zaista je stidno sto se neki tu prepucavaju i foliraju sa svojim gasterbajterskim misljenjima a ovo malo inteligencije sto je pobeglo u zadnje vreme preko (vecinom, cast izuzecima) i samo vidi koga su ovde zatekli i kakve su ovde skole u odnosu na nasu, zato im nemojte zameriti, iver od klade ne ide daleko
Bora sigurno sprema i trecu gasterbajtersku, tuzno ali istinito.
Moon_flower:[/sizema necu vishe da pishem na ovu temu(((((((
Moon_flower:[/sizema necu vishe da pishem na ovu temu(((((((