Hmm..pa ok, tebi je ipak malcice lakse jer si musko...Ne znam,sto vise citam iskustva to se vise gubim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmm..pa ok, tebi je ipak malcice lakse jer si musko...Ne znam,sto vise citam iskustva to se vise gubim
Mali savet. Svaku informaciju na koju ne naiđeš po deset i više puta iz različitih izvora, uzmi sa određenom dozom rezerve.
ja bih zeleo da znam kako da nadjem posao,imam zelju da odem,imam EU pasos ali posla ovako na netu nema
Gde zelis da odes, sta si po zanimanju, koje jezike govoris? Tesko ces naci posao pre nego sto odes u neku od zemalja.
ne bitno gde..znaci nemacka,danska,finska,norveska,uk,svedska..gde god mi se ukaze prilika,zaista se trudim da nadjem nesto ali je bas tesko
radim u okruznom zatvoru,govorim engleski i madjarski
sa malte sam dobio vec neku ponudu ali nisam siguran dali da je prihvatim...posao je u africi u nekoj firmi nafte i svih njenih proizvoda ali kontam da je tamo malo opasnije tako da ne znam bas dali da rizikujem plata je super...ali koji ce mi kes kad ode glava?A sa druge strane nisam ni 100%siguran da sve ovo nije sarena laza danas ljudi rade svasta za svoju g....u imam jednog coveka na malti koji mi sve proverava pa cemo videti...a ako ima jos neko ko nesto vise zna o africi i kamerunu neka se javi firma se zove Société Nationale des Hydrocarbures...sediste je na malti
niko ne dolazi na pdf afrika tamo da cu ovde da napisem..meni su trazili novac za sredjivanje Cameroon work permit kad potpisem ugovor sa firmom,znaci potpisivanje dozvole ide na moj racun..znaci prevara je
izvinjavam se na spamu-u
imam,konkurisem gde stignem pa ko odgovori-odgovori..
ne znam kako uopste bolje da proverim kompaniju,mislim kad sam trazio po netu kompanija postoji
ja sam konkurisao kod njih,znaci nisu oni mene prvi kontaktirali
znam da je to tako posto sa pasosem ili bez njega recimo iz uk te skoro niko nece zvati pa planiram da odem uskoro preko sa vezom ili bez ali odoh ne kosta me nista da probam...mozda i puknem 1000-2000e ali necu znati ako ne probam...a reci mi miloss897 kako je u tvom gradu...mozes i na pp