Gde je najbolje otici i naci neki obican posao tipa kafic, nocni klub,bar, pab, magacin, super market uz znanje samo enleskog jezika?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedna moja drugarica je vec 3 godine udata u Holandiji, i ja sam je pitao da li je naucila holandski jezik, a ona rece da nije jer joj i ne treba posto tamo svi znaju engleski. Takodje, mislim da je i u Svedskoj slicno, dok u Nemackoj nema sanse da prodjes ako ne znas nemacki.
Vidi, ja sam za Svedsku cuo suprotno, jer kao traze jezik. Sad, ne znam koliko je tacno.. Mislim pogotovo za rad u kaficu recimo, ne znam koliko je izvodljivo sa engleskim . Ja najvise tipujem na Kipar ili Maltu, interesuje me najvise kakva je situacija tamo..
Mala jeste ali pretezno zivi od turizma.Ako imas Eu pasos,znas engleski i znas bar nesto da radis onda mislim da nije problem naci posao ni usred decembra.Ja sam je nasla za tri dana ali ja radim u zdravstvu,to je opet drugo.Pisem ti vise za koji sat iz nocne.
Mala jeste ali pretezno zivi od turizma.Ako imas Eu pasos,znas engleski i znas bar nesto da radis onda mislim da nije problem naci posao ni usred decembra.Ja sam je nasla za tri dana ali ja radim u zdravstvu,to je opet drugo.Pisem ti vise za koji sat iz nocne.
Знање енглеског језика је у `оландији углавном подношљиво али далеко од удобног.Jedna moja drugarica je vec 3 godine udata u Holandiji, i ja sam je pitao da li je naucila holandski jezik, a ona rece da nije jer joj i ne treba posto tamo svi znaju engleski. Takodje, mislim da je i u Svedskoj slicno, dok u Nemackoj nema sanse da prodjes ako ne znas nemacki.
Да разјаснимо, је л` се разишла од прасца (ако јесте - са или без алиментације/деобе имовине?) или не?ostala uvalila se prvo u neki butik posle nasla prasca lovana sad i gajbu kupila od preko 200 soma funti
За (поштену) берзу послова крени од огласа за исте. Поштене фирме ће ти платити пут до њих и назад, те смештај.
Право питање изгледа - шта ти знаш да радиш? Јеси л` пунолетан?
ma zajedno su spandjani ne znam dal se razveo od bivse porodiceДа разјаснимо, је л` се разишла од прасца (ако јесте - са или без алиментације/деобе имовине?) или не?
Уф... па онда ми није јасно `што је 'лован' с некретнином од 200к фунти... толико овде у Амџи коштају стартер-станови.ma zajedno su spandjani ne znam dal se razveo od bivse porodice
svi sezonski poslovi se rade na crno po grckoj