paperinos
Domaćin
- Poruka
- 4.821
Prva asocijacija na brod je BRODOLOM.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima! Mene zanima da li postoji neka agencija koja salje na brod fitnes trenere, sem agencije koju vodi Helena iz Slovenije? Sto se tice agencije same, sve najbolje o njoj, korektni su i moj sin je preko te agencije otisao na brod kao fitnes trener i trenutno je na Costa Marini ali je nezadovoljen zaradom i menjao bi je po isteku ugovora. Inace, iz bg je otisao u London na obuku i posle obuke ga je firma Stainer poslala na brod kao fitnes tenera.
ali nezaboravite dok ste vi na brodu, provodite se i ludujete vasi vrsnjaci na kopnu stvaraju porodicu, karijeru...![]()
Nije sve u novcu!... ako imaju posao mislis. A ako nemaju onda ne stvaraju nista.![]()
Da li je neko vadio pomorsku knjizicu u BG?
Interesuje me koliki su ukupni troškovi odlaska na brod, i to troškovi od samog apliciranja, pa do samog odlaska na brod?
Ako su različiti u zavisnosti od broda na koji se ide, molim vas da mi napišete u kom rasponu se kreću?
samanta, sta tacno podrazumeva lekarski ? ukratko![]()
aha, a test na drogu da li se radi, veoma glupo pitanje, znami kada se radi, da li posle treninga i obuke, ili nakon finalnog intervjua ?
ustvari ima agencija agava koja radi za safe cruise agenciju pa bi placao njima da te proslede safe cruiserima u BGu 50 evrica.