SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
Da li je moguce da postoji samo jedna vrsta poslova za odredjenu naciju???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoguće,to nešto agent mulja ili laže,a možda kompaniji za koju radi treba više radnika u housekeepingu,pa pokušava obeshrabriti potencijalne kandidate koji bi se prijavili za druge pozicije.U su ima jedna agencija ali je iz HR i navodno za Srbe nema posla u Gift Shopovima samo Hrvatima
a za Srbe ima samo house keeping i to ono za neku malu platu
I da nema nista vise ponudjeno to mi je jakoooo sumnjivo!
Sta mislis o ovome???
Nemoguće,to nešto agent mulja ili laže,a možda kompaniji za koju radi treba više radnika u housekeepingu,pa pokušava obeshrabriti potencijalne kandidate koji bi se prijavili za druge pozicije.
Tek se spremam otići na brod,tako da nemam informacije baš iz prve ruke,ali po onome što sam čuo ima Srba u solidnom broju koji rade u Gift Shopovima,tako da je ta priča agencije obična izmišljotina.
Safe Cruise - www.radnabrodu.com - tu imas vecinu informacija pa i kontakte.
Ja sam upravo u proceduri sa njima, prosao sam preliminarni intervju, i u cetvrtak idem u Budimpestu na finalni. Ok su momci skroz - idi do njih i videces sam sa kim imas posla.
Preko Safe Cruise-a imas sledeci intervju u Decembru - mogao bi vec da ih kontaktiras pa da imas vremena da na tenane pripremis sve.
Imas i Sea agency. www.sea-agency.com - mozes i njih kontaktirati. Pa odluci sam!!!
Ja sam se lako odlucio preko koga da idem![]()
Pozdrav, nadam se da ti je ovo pomoglo!
Ne znam za Spa,ali što se tiče Gift Shopova,sve agencije imaju takvu vrstu poslova u ponudi.Za spa, gift ..... i poslove tog tipa postoji samo jedna agencija
Ja sam aplicirao za Buffet steward assistant. To je nesto kao - najniza pozicija koja raste ka poslu konobara. U sustini je *****, ali meni je cilj samo da odem na brod pa cu se izmozgati sta cu i kako cu za sledeci ugovor.
Za spa, gift ..... i poslove tog tipa postoji samo jedna agencija tj. devojka u Bg-u - moj drugar je preko nje otisao za gift shop jos pre par godina.
Ona se zove Jelena Joksimovic i mislim da se nalazi negde na Vozdovcu. 064 119 17 52 je njen broj.
Eto, pa javi sta si saznala!
Kako misliš preko mobilnog?Pretpostavljam da si pričala sa agentom da proveri tvoje znanje engleskog?
Imaćeš glavni intervju sa predstavnikom kompanije pre ili kasnije.
Otkud sad to da lažu i uzimaju pare na prevaru?Jesi li imao neka iskustva sa njima?Izbegavajte firmu "Kouzon" iz Nisa,lazu i uzimaju pare na prevaru!
Pa dobro reci o čemu se radi?Zašto ih treba izbegavati u širokom luku?Znam sigurno sta pisem.I to sada!
Izbegavati ih u sirikom luku,to je moj savet.
Pa ti si napisao kako ljudi lažu i uzimaju pare na prevaru,a to su ipak teške optužbe koje nisi potkrepio niti jednim dokazom.Ne očekuješ valjda da ti neko veruje na reč?
Dakle,ako imaš dokaze za ono što tvrdiš,izvoli i lepo ih ovde iznesi.
Pozdrav.