Rad na prekookeanskim brodovima

BAs kada me vuces za jezik da ti odgovorim mozda sam preterao sa 99% ali na razgovoru za posao za Princess cruises koji je bio prosle godine u Skoplju u aprilu cini mi su bilo je oko 200 kandidata a samo 5-oro nije dobilo posao( nisu govorili dobar engleski) pa racunaj koliki je procenat.- jako visok. Ovo ne govorim bez veze bio sam tamo. Svi kandidati iz Srbije su dobili posao nas 40-ak. Evo neka se neko javi da demantuje.

e cao legendo!ja ti vjerujem,jer znam kako smo se ja i nekolicina mojih prijatelja razisli po svjetu...Vecina je u USA,a ja sam u Londonu...Gdje plovi tvoj brod?Mislim odakle isplovljava?hvala!bas lijepo od tebe da tako nesto izbacis na net

zanimljivo!!A,sta je potrebno da bi se radilo na trakvim brodovima.I sta bi ja sa svojih 21 god mogla da radim?I kako da upadnem tu>Cula sam za te prevare raznih agencija.Hvala
GD6820672@www-6628.jpg
:sad2::sad2:

Mogli biste da vratite temu tamo gde joj je i mesto!

Za sve koji planiraju da udju u celu ovu pricu imam da kazem sledece :

Ne vredi vam nikakvo raspitivanje po forumima jer dolazi do konfuzije - svako ko je radio na brodu ima drugacije iskustvo i samo cete se vrteti u krug.

Naravno isti slucaj je bio i samnom. Lepo sam se pokupio, otisao u agenciju, i sve saznao iz prve ruke tj. koja pozicija, koje duznosti, kakva je plata, koliki su mi troskovi......
Ja imam intervju sad pocetkom septembra, pa ako ima nekog da mu treba neka pomoc neka se javi. Pozz

Zdravo svima!
Zanima me da li neko ima zna bilo sta o poslu krupijea na brodu (vidim da bi sasah mogao da pomogne)....znaci,da li je potrebna neka posebna obuka van radnog iskustva,kolika je plata i kakvi su uslovi rada...
Ukoliko je neko isao preko Safe Cruise agencije,neka prenese iskustva...bice nam svima od koristi :)

Back