Ja bih na Brod ali o mojoj struci ovde niko ne pise.Molio bih nekog ako ima informacije (plata i sve ostalo)o FRIZERIMA na Brodu i kako prolaze da mi odgovori.
UNAPRED ZAHVALAN!!!
UNAPRED ZAHVALAN!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BAs kada me vuces za jezik da ti odgovorim mozda sam preterao sa 99% ali na razgovoru za posao za Princess cruises koji je bio prosle godine u Skoplju u aprilu cini mi su bilo je oko 200 kandidata a samo 5-oro nije dobilo posao( nisu govorili dobar engleski) pa racunaj koliki je procenat.- jako visok. Ovo ne govorim bez veze bio sam tamo. Svi kandidati iz Srbije su dobili posao nas 40-ak. Evo neka se neko javi da demantuje.
zanimljivo!!A,sta je potrebno da bi se radilo na trakvim brodovima.I sta bi ja sa svojih 21 god mogla da radim?I kako da upadnem tu>Cula sam za te prevare raznih agencija.Hvala
Nije u redu.Svaka ozbiljna agencija će ti naplatiti tek nakon uspešno obavljenog intervjua i dobijanja ugovora o zaposlenju.zanima me da li je u redu ako agencija trazi da se intervju plati ?
Pa ok....ako traže 20 evra za aplikaciju,to nije problem.Ali ako ti traže neke veće pare unapred tipa 1000 evra ili tako nešto,onda beži što dalje od njih jer su to prevaranti.da l ije u redu ako agencija trazi da se plati za intervju (20e)?