zxcvb
Aktivan član
- Poruka
- 1.275
Ovaj njegov zadnji film mi se nije mnogo svideo (The Hateful Eight), iako sam u pocetku Tarantina dosta cenio sad vec pocinje da me smara svo to nasilje
a meni bas nije bilo dovoljno nasilja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj njegov zadnji film mi se nije mnogo svideo (The Hateful Eight), iako sam u pocetku Tarantina dosta cenio sad vec pocinje da me smara svo to nasilje
a meni bas nije bilo dovoljno nasiljaocekivala sam veci zaplet i makljazu posle dugackog uvoda koji je dosta obecavao. ne vidim cemu flashback na kraju kad nije bio dovoljno interesantan.
Pa gledaj True Romance, čoveče, šta čekaš
![]()
Sjajan film zaista. Vidi se da je Tarantino umešao svoje prste u to![]()
Pa morao je da sačeka da svi ispričaju ono zbog čega su tu došli, pošto film nije stvarno pljačkaški nego samo povod za priču o američkoj istoriji i društvu itd. Bar je meni tako delovalo dok sam gledala, ali morala bih da pogledam još jednom, pa da ti kažem šta tačno mislim - davno je to bilo, glava mi je već puna drugih priča...
odgledah bilo jednom u holivudu, film ima onaj tarantinovski šmek, ali mi nije jasno zašto je imao potrebu da se posere po brus liju i hipicima?
Tarantino je dalabu koga promovisu svetski zlikovci. Filmovi su mu bljuvotine (sem prva dva).
Vesterni su njesra kao zanr, postoje samo dva dobra vestern filma Dobar Los Zao i Tragaci (John Ford).