mario80
Stara legenda
- Poruka
 - 86.339

Te vlagomere baždare upravo prodavci parketa koji su u dosluhu sa kinezima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Parket je tesko osusiti kad tad dolazi do njegovog susenja i razdvajanja.Laminat je resenje pa koliko traje.Te vlagomere baždare upravo prodavci parketa koji su u dosluhu sa kinezima![]()
Koje lupetanje i samoreklamiranje. Idealno vreme za zamenu stolarije je kada se renovira ceo stan![]()
Zbog sušenja blabla, sada sa novim materijalima može da se radi i na -10 stepeni bez ikakvih problema, ovi gore su neki amateri.
i šta se onda radi ? povadi se parekt i presloži ? ishobluje i prelakira ?Parket je tesko osusiti kad tad dolazi do njegovog susenja i razdvajanja.Laminat je resenje pa koliko traje.
i šta se onda radi ? povadi se parekt i presloži ? ishobluje i prelakira ?
posle koliko godina dolazi do tog sušenja,pucanja,odvajanja ?
Parket je tesko osusiti kad tad dolazi do njegovog susenja i razdvajanja.Laminat je resenje pa koliko traje.
i šta se onda radi ? povadi se parekt i presloži ? ishobluje i prelakira ?
posle koliko godina dolazi do tog sušenja,pucanja,odvajanja ?
Pa kako smo onda imali po stanovima parkete unazad 100 godina ? Kod mojih je originalni parket s kraja 70-ih, pre dve god prvi put hoblovan i eno ga kao nov.
Ne sećam se da je ikome u starogradnji rasušio parket osim ako nije bila "riblja kost". Samo sam taj viđao da sam od sebe odlepi.
Laminat je nužda a ne alternativa, trebabo bi ga i zabraniti u višespratnicama zbog komšija ispod ( odzvanja kao doboš).
Mnogo sam parketa video i sve je riblja kost,a to sto laminat odzvanja komsijama skripi i krevet kad komsije imaju sex covek se na sve navikne.

Mnogo sam parketa video i sve je riblja kost,a to sto laminat odzvanja komsijama skripi i krevet kad komsije imaju sex covek se na sve navikne.
ne navikavaju se oni sa mlohavom kitom. pa im smeta sto komsa **** 2 put mesecno a oni 1 u dva meseca![]()
Stanovanje u stanu bi trebalo da podrazumeva neki stepen kulture i navikavanje na kućni red, a ne na običaje sa Šar Planine.
Inače, riblju kost sam viđao samo po najstarijim zdanjima ali valjda zavisi od regiona. Kod mene je tako
- - - - - - - - - -
Pa baš ti mlohavi vole bar da čuju
Neko je fudbaler a neko navijač ...
Stanovanje u stanu bi trebalo da podrazumeva neki stepen kulture i navikavanje na kućni red, a ne na običaje sa Šar Planine.
Inače, riblju kost sam viđao samo po najstarijim zdanjima ali valjda zavisi od regiona. Kod mene je tako
- - - - - - - - - -
Pa baš ti mlohavi vole bar da čuju
Neko je fudbaler a neko navijač ...

kako se uzme...ako ti cujes komsiju kako daje golove,cuje i tvoja zena kakovog golgetera ima za komsiju![]()
..
a kad se radi sa bitumenom,parket neće da se odvoji ??Nije sav parket postavljan lepkom nekad su to radili bitumenom,Sta onda?
a kad se radi sa bitumenom,parket neće da se odvoji ??

kako se uzme...ako ti cujes komsiju kako daje golove,cuje i tvoja zena kakovog golgetera ima za komsiju![]()
Ima i sudija,vidim razumes se u parkete reci mi sta znas o ovim Twinson podovima http://www.als-bgd.com/twinson-podovi.php moze li to dase postavi i u dnevni boravak?
Piše da je na bazi PVC-a, što znači da ga nikad ne bih ubacio u enterijer. Imitacija originala, nikakvo čudo teKnike i dizajna
Ima i sudija,vidim razumes se u parkete reci mi sta znas o ovim Twinson podovima http://www.als-bgd.com/twinson-podovi.php moze li to dase postavi i u dnevni boravak?
Treba gledati čiji su profili, a ne samo cenu. Ne mogu ‚‚Veka‚‚ i ‚‚Rehau‚‚ da koštaju isto kao bugarski i turski profili sa nemačkim imenima.
Razlike su vidljive i golim okom za ‚‚obične‚‚ kupce.