PUTUJ EVROPO........

Evo Bugari putuju u Evropu....
bulgaria5.gif

(tj. ce da putuju kad ih jednom pustU)

А зашто ти не идеш на форум Б92 него овде преносиш половично њихове вести као тему. Путовати без визе УОПШТЕ НЕ ЗНАЧИ СЛОБОДУ ДА СЕДНЕШ У АУТО И ОДЕШ И ПРЕСЕЛИШ СЕ ГДЕ ХОЋЕШ........н е б у л о з а!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Naravno da znaci, ali za tvoj mali mozak , ogranicen gradic pejtonom s jedne i kalenica pijace sa druge strane, koji je najdalje u zivotu dospeo do zemuna, je to nesto nezamislivo......kao bajka:D

Ko god ima potrebnu kvalifikaciju i nadje posao u parizu, a zivi u pragu, moze odmah da sedne u auto, i da se javi na posao sutra ujutro.........doduse, yebe ga "izgubljeni identitet":D:D:D

Jaaaa?Pa kad odes u Sabac i Nis po boji koze nikad nemozes opredeliti ko je ko.:D

hahhaha pa vi radikali ne mozete da rezonujete u tome je problem...nije vam se tokom evolucije jos uvek razvila mogucnost rezonovanja...zato me i ne cudi zasto glasate za radikale i zasto volite ruse...

Najlepsa ulica u Srbiji je glavna Sabacka ulica... glavna ulica u arandjelovcu ima promet od 400 kola sto na volove sto na konje i ima malo travice po sredini kao osnovni motiv sokaka :lol::lol:

Derperu, zasto se nerviras, kada nemas pojma???:D
Jeste tesko gledati iz rezervata kako normalan svet putuje i radi ......ali to ste zeleli sve vreme. zar ne??

Niste dali da se izgubi "nacionalni identitet" srBskog naroda:D

U okviru unije, svima je dozvoljeno pravo kretanja a za skoro sve , sem jos rumuna , bugara, kipra.......je dozvoljeno i zaposljavanje gde god nadju posao, sem GB i Irske, koje su izuzete iz shengena......

Tebi ostaje , da otuputujes do babe na selo, i da se zaposlis kod strikana koji cuva svinje:D
Domacine.....:
-------------------------------------------------------------------
Prosecna plata u Slovackoj je npr.350 Evra.U Madjarskoj 450-500.Sa cim ce to oni da putuju po Evropi?Mesecna stanarina u Parizu za npr.50 kvadrata stana je oko 1000 Evra.Sirotinja ostaje sirotinja sa ili bez granica.A Francuz,Nemac itd. ni u snu nece da dopuste da Istocni narodi budu na njihovom nivou.Granice padaju da bi se bez problema izrabljivala radna snaga i da bi jeftini proizvodi brze dolazili u zapadnu Evropu.

O , kako su glupi ti slovaci , cesi , madjari........srecom , mi smo najpametniji....:D:D:D
Dok ima takvih morona kao ti, nema frke za ovdasnje agorafobicare........sedi di si, jer kaki si , nisi ni za di si.......:D:D:D.........

Prosecna mesecna plata u Sloveniji je 2000 evra, pa kada muz i zena odluce da odu na Ibizzu, nije im neka frka.......a ti , kao i ostali , mozete kod mame na selo,,,da se valjate sa prasci, i trcite bosi po pilecim gomnima:D:D:D

Oni znaju!Al tebe najvise pogadja to,jer da nema granica i ti bi mogao da putujes,al ovako kao trgovac:D na svakoj granici bi te odma u APS.
To tebe boli,aaaaa.:D:D:D

Arandjelovackom gonicu..........po stoti put.....meni su deca rodjena preko, oboje, pa nemam nikakav problem sa vizama.......zena mi jos uvek ima radnu dozvolu iz nemacke......

Meni je siroko polje , i ja sam ga koristio koliko sam hteo , i koristicu ga , kada god budem hteo.........za razliku od tebe, kojem je beograd, cudo nevidjeno...provinicijski mentalitet...............da ne kazem , dziberski;)

hahhaha pa vi radikali ne mozete da rezonujete u tome je problem...nije vam se tokom evolucije jos uvek razvila mogucnost rezonovanja...zato me i ne cudi zasto glasate za radikale i zasto volite ruse...

Najlepsa ulica u Srbiji je glavna Sabacka ulica... glavna ulica u arandjelovcu ima promet od 400 kola sto na volove sto na konje i ima malo travice po sredini kao osnovni motiv sokaka :lol::lol:

Ja sam bio u Sapcu,otuda mi je majka,tamo mi zivi i tasta,i znam svu situaciju.A ti nisi bio u Ar. i neznas.
U Sabcu nemas gde ko covek da izadjes na pice,sem u par lokala na trgu kod hotela.Sabacka omladina uskracena nocnog zivota u Sabcu izlazi po okolinim selima itd.Dok je u AR.situacija sasvim drugacija.

Arandjelovackom gonicu..........po stoti put.....meni su deca rodjena preko, oboje, pa nemam nikakav problem sa vizama.......zena mi jos uvek ima radnu dozvolu iz nemacke......

Meni je siroko polje , i ja sam ga koristio koliko sam hteo , i koristicu ga , kada god budem hteo.........za razliku od tebe, kojem je beograd, cudo nevidjeno...provinicijski mentalitet...............da ne kazem , dziberski;)

Tamo gde ja imam kucu u BG. je za tebe cudo nevidjeno:D
a sama kuca jos vece cudo za tebe.8-)

Malo prikladne muzike za nase komsije , koji nocas slave.......

isu krivci primitivci što su pokupili mast.
Korov nikne di god stigne, ma, svaka njima čast,
Krivi smo mi...

Otkud svi ti paraziti što su nam zagustili?
Nemoj, stari moj,
Krivi smo mi, što smo ih pustili...

Šta su znali Generali i Brkati Majori?
Jedino da viču: Pali! Ali nisu najgori,
Krivi smo mi...

I svi ti silni, infantilni, što su puške sanjali?
Ne, ne derane,
Krivi smo mi, što smo se sklanjali...

Nisu krivci depresivci, lude i psihopate,
Što su rušili, pa sada nama nude lopate,
Krivi smo mi...

Nisu krivi sedativi što ih nisu sputali,
Sorry, matori,
Krivi smo mi, koji smo ćutali...

Putuj, Evropo,
Nemoj više čekati na nas...
Ne pitaj mnogo,
Dospećeš i ti na rđav glas?
Putuj, planeto,
Super smo se družili...
Nama je lepo,
Taman kako smo zaslužili...

Putuj, Evropo,
I pošalji nam malo peciva?
Nama je dobro,
Sreća jedna neizreciva...
Putuj, planeto,
Ovde se mrak priziva...
Nama je lepo,
Slika jedna neopisiva...

Ja sam bio u Sapcu,otuda mi je majka,tamo mi zivi i tasta,i znam svu situaciju.A ti nisi bio u Ar. i neznas.
U Sabcu nemas gde ko covek da izadjes na pice,sem u par lokala na trgu kod hotela.Sabacka omladina uskracena nocnog zivota u Sabcu izlazi po okolinim selima itd.Dok je u AR.situacija sasvim drugacija.

prvo da imas kontakta sa Sapcem ti bi znao da nije Sabcu nego Sapcu ili mozda nisi isao u skolu ako ti je keva iz Sapca bila ciganka kako si naveo da najbolje znas situaciju kada se "belci" zene sa romkinjama...

U Sapcu postoji problem jednog coveka koji reketira lokale i zbog toga su pojedini lokali zatvoreni a za omladinu od 16-25 godina postoje sledeca mesta:
-Elit, Lupus, Kuba Libre, Hajneken, Splav, Triniti, Frola, Gejak i raznorazna druga mesta koja su klubovi iliti diskoteke... Najveca diskoteka na balkanu se nalazi na 25km od Sapca u Bogaticu i zove se Bolero...takvu vi tamo mozete samo da sanjate...

Sto se tice kafica oko trga u Sapcu gde se gradi hotel A kategorije i gde je uradjeno klizaliste za sta verovatno ne znas ni sta je posto vi u arandjelovcu verovatno nemate ni teren za kosarku... postoji 8 kafica... I jos mnogo vise po raznim drugim mestima u gradu... vi toliko u arandjelovcu nemate kad sve saberete...:roll:

prvo da imas kontakta sa Sapcem ti bi znao da nije Sabcu nego Sapcu ili mozda nisi isao u skolu ako ti je keva iz Sapca bila ciganka kako si naveo da najbolje znas situaciju kada se "belci" zene sa romkinjama...

U Sapcu postoji problem jednog coveka koji reketira lokale i zbog toga su pojedini lokali zatvoreni a za omladinu od 16-25 godina postoje sledeca mesta:
-Elit, Lupus, Kuba Libre, Hajneken, Splav, Triniti, Frola, Gejak i raznorazna druga mesta koja su klubovi iliti diskoteke... Najveca diskoteka na balkanu se nalazi na 25km od Sapca u Bogaticu i zove se Bolero...takvu vi tamo mozete samo da sanjate...

Sto se tice kafica oko trga u Sapcu gde se gradi hotel A kategorije i gde je uradjeno klizaliste za sta verovatno ne znas ni sta je posto vi u arandjelovcu verovatno nemate ni teren za kosarku... postoji 8 kafica... I jos mnogo vise po raznim drugim mestima u gradu... vi toliko u arandjelovcu nemate kad sve saberete...:roll:

Ma nemamo mi nista sem teniskih igralista pod bukuljom itd da ne nabrajam.
Izvinjavam se za gramaticku grsku,slucajnost.
Majka mi nije ciganka daleko bilo,al isto tako nepricam nasumice,samo sto ti neces da priznas.:D

[/b]

O , kako su glupi ti slovaci , cesi , madjari........srecom , mi smo najpametniji....:D:D:D
Dok ima takvih morona kao ti, nema frke za ovdasnje agorafobicare........sedi di si, jer kaki si , nisi ni za di si.......:D:D:D.........

Prosecna mesecna plata u Sloveniji je 2000 evra, pa kada muz i zena odluce da odu na Ibizzu, nije im neka frka.......a ti , kao i ostali , mozete kod mame na selo,,,da se valjate sa prasci, i trcite bosi po pilecim gomnima:D:D:D

Prosečna isplaćena neto plata u Srbiji u novembru bila je 29.373 dinara (374 evra) i od oktobarske je realno veća za 0,66, a nominalno za 2,27 odsto, objavio je u četvrtak Republički zavod za statistiku.
Bruto plata u novembru je bila 41.010 dinara (522 evra) i kako se ističe, od oktobarske je realno veća za 0,71 odsto, a nominalno za 2,32 procenata.
Iznosi zarada u evrima izračunati su prema zvaničnom kursu Narodne banke Srbije za 20. decembar 2007.

Ovo kaže statistika za zemlju u kojoj ja neživim ili žmurim na oba oka pa nevidim ništa.

Ali ja garnatujema ako glas dadnemo Tadiću da će procečna plata u Srbiji već u februaru mesecu biti 293.370 dina ili 3740 evra.
A ako glas dadnemo fićfiriću svako dobija po šleper kokaina mesečno.
Pa vi birajte.

Pa gde ti, ljakse imas kucu u Beogradu???:D:D:D

Kaludjerica i Mali Mokri Lug, gde bi ti mogao, eventualno na divljaka da napravis kucerak, bez kanalizacije ......je za mene zaista cudo nevidjeno.....tu si u pravu:D:D:D

Aj" nek bude po tvome,ako ti kazem gde je i jos nedo bog da je vidis,tebe kao biznismena-makroa-Beogradskog starosedeoca bi strefila srcka,jer kako neko moze postenim radom nesto da stekne,a ja idi glavni makro nemogu.:D

Malo prikladne muzike za nase komsije , koji nocas slave.......

isu krivci primitivci što su pokupili mast.
Korov nikne di god stigne, ma, svaka njima čast,
Krivi smo mi...

Otkud svi ti paraziti što su nam zagustili?
Nemoj, stari moj,
Krivi smo mi, što smo ih pustili...

Šta su znali Generali i Brkati Majori?
Jedino da viču: Pali! Ali nisu najgori,
Krivi smo mi...

I svi ti silni, infantilni, što su puške sanjali?
Ne, ne derane,
Krivi smo mi, što smo se sklanjali...

Nisu krivci depresivci, lude i psihopate,
Što su rušili, pa sada nama nude lopate,
Krivi smo mi...

Nisu krivi sedativi što ih nisu sputali,
Sorry, matori,
Krivi smo mi, koji smo ćutali...

Putuj, Evropo,
Nemoj više čekati na nas...
Ne pitaj mnogo,
Dospećeš i ti na rđav glas?
Putuj, planeto,
Super smo se družili...
Nama je lepo,
Taman kako smo zaslužili...

Putuj, Evropo,
I pošalji nam malo peciva?
Nama je dobro,
Sreća jedna neizreciva...
Putuj, planeto,
Ovde se mrak priziva...
Nama je lepo,
Slika jedna neopisiva...

:evil::evil::evil::evil:

Aj" nek bude po tvome,ako ti kazem gde je i jos nedo bog da je vidis,tebe kao biznismena-makroa-Beogradskog starosedeoca bi strefila srcka,jer kako neko moze postenim radom nesto da stekne,a ja idi glavni makro nemogu.:D

Aha........ti si , pravi onaj , "domacin" koji je kucu napravio na svinjama i kokama.....:D:D
Jeste da ste tri generacije gazili gomna , i valjali se sa svinjama, ali ste docekali, da eto, treca generacija napravi kucu ( bez papira ) u Kaludjerici.....:D:D:D

Doduse, jos kenj*ate u septicke jame, ali od vc solja vas i onako hvata panika:D

E, ljakse , meni si nasao da pricas bajke, iz vukoyebine:D:D

Back