Kaa
Iskusan
- Poruka
- 5.946
O muzici tokom interstelarnih putovanja dosta je razmisljao Gibson i u "Neuromanceru" pominje rege tj. DAB kao idealnu kombinaciju...slazem se s` njim - mocni basovi a ipak ritmicna,jaka muzika...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Za sada samo ovo drugo.hahahSal:Nisanm nigde to cuo da su napravili. Jel nastavljaju sa experimentima u prakticnom smislu ili se samo kurrche s tim ?

Kaa:kako bi funkcionisao bandzi u nultoj gravitaciji...

to je ok resenje..logicnodan555:Nisam neko vreme ovde ništa pisao, pa da dopunim malo o nanomaterijalima.
Mikrotubule od ugljenika su, pretpostavlja se, najverovatniji kandidat za orbitalni lift.Materijala ima u izobilju a čvršći je od čelika.Problem je što je samo uzdužno čvrst a poprečno se lako kida.Rešenje je možda u kombinaciji sa još jednim C molekulom- dijamantima, koji bi dali čvrstinu u svim pravcima.Takođe možda će mikrotubule biti "pletene" unakrst pa bi i to možda bilo rešenje.
Dan, moguce je i da gresim, ispravite me.Elektroni u atomu mogu biti samo na određenim orbitama, u njima samo na određenim orbitalama samo po dva na jednoj.
..ali na jednoj orbitali ide jedan elektron...otkud ovo?pikax:Dan, moguce je i da gresim, ispravite me..ali na jednoj orbitali ide jedan elektron...
Nemoguće, može jedan ako je poslednji ili jedini (vodonik) u atomu.Najviše mogu dva po orbitali.pikax:to je ok resenje..logicno
Dan, moguce je i da gresim, ispravite me..ali na jednoj orbitali ide jedan elektron...
Sve shto postoji u ovom svemiru se mozhe preneti kao odredjena informacija...dan555:Teleportacija je premeštanje objekta u prostoru, a ne informacije.Informacija nije materijalna iako njen nosilac jeste.

.......dan555:Pod teleportacijom podrazumevaju prenos informacija o nekom objektu a ne samog objekta