Putovanje Njujork

Pilgrim

Veoma poznat
Poruka
10.649
Pozdrav društvo...
Vidim ima direktna linija Beograd-Njujork...
Da li je neko putovao... Ili planira da ide...
Kakva su vam iskustva iz Velike Jabuke...
Koliko budžet treba izdvojiti za dvije osobe...

1.jpg

Screenshot_1.jpg

..Havaji vec da :D
havaji su moja zelja da odem i da surfujem.. nadam se jednog dana :D

najveci je problem otici..preskupo je.

Liči pre na cirkus, nego na zemlju!
Možda Latinska i Srednja Amerika, Kanadu bih obišla.
Jedino što BiH sestriće odvela u Diznilend, jer me smaraju. ?
nisi u pravu..veci je cirkus u latinskoj.
bio sam u njujorku jer imam tamo rodbinu.. kao druga planeta.. i iskreno, razumem zasto ljudi zele da zive u njemu.

nisi u pravu..veci je cirkus u latinskoj.
bio sam u njujorku jer imam tamo rodbinu.. kao druga planeta.. i iskreno, razumem zasto ljudi zele da zive u njemu.
Cela Amerika je kao da si na drugoj planeti.
To je ista fora i sa Amerikancima, kada posete Evropu.Drugačiji svetovi, praktično.
P.S.Ljudi svuda žive,...tako da ideš tamo gde ti prija! 😁

Amerika mi je Last travel destinacija na planeti!
Sad ne bih,...ni da mi plate.
inace amerika ima jako lepih predela da se vide.. ogromna je zemlja i vredi je videti.. problem je upravo novac i vreme jer sve zanimljivo videti treba ti nekoliko meseci i gomila para...
zato recimo srednjoskolcima u usa pri kraju skolovanja se nudi ekskurzija po americi da je obidju po povoljnoj ceni.

P.S.Ljudi svuda žive,...tako da ideš tamo gde ti prija! ?
zato ja volim grcku..tamo se osecam dobrodoslo

inace amerika ima jako lepih predela da se vide.. ogromna je zemlja i vredi je videti.. problem je upravo novac i vreme jer sve zanimljivo videti treba ti nekoliko meseci i gomila para...
zato recimo srednjoskolcima u usa pri kraju skolovanja se nudi ekskurzija po americi da je obidju po povoljnoj ceni.

Sve to stoji,...samo kažem, od svih zemalja, definitivno mi je negde pri kraju liste želja.
Neću žaliti ni malo i da je ne vidim.

Па видиш, по питању природних лепота, тешко је било шта упоредити са Русијом.
У Грчкој сам био небројано пута али нису ни близу по добродошлици Србима као Руси.
Када улазиш у Грчку, пасошка контрола за нас је на пункту за друге. За Грчку нам је требала виза деценијама.
У Русију са српским пасошем без проблема можеш на контролни пункт за руске грађане.
У Грчкој ти треба енглески језик да би разговарао са Грцима. У Русији можеш и на српском.

Па видиш, по питању природних лепота, тешко је било шта упоредити са Русијом.
У Грчкој сам био небројано пута али нису ни близу по добродошлици Србима као Руси.
Када улазиш у Грчку, пасошка контрола за нас је на пункту за друге. За Грчку нам је требала виза деценијама.
У Русију са српским пасошем без проблема можеш на контролни пункт за руске грађане.
У Грчкој ти треба енглески језик да би разговарао са Грцима. У Русији можеш и на српском.
ne pricam o vlasti nego o narodu.
nikad me nisu castili kao u grckoj..sa tolikim osmehom docekivali..
..proveo sam u grckoj skoro dve godine ..grke jako dobro znam i koliko nas vole i cene.
u severnoj grckoj pricaju bolje srpski nego mnogi u srbiji.

ne bih uporedjivao grke i ruse.. lepi hvalospevi sa tvoje strane..a sta cemo sa nisom? gde nestade sva ljubav o kojoj pricas z:mrgreen:

sto se tice rusije, niko nije ni osporavao da ona ima prirodne lepote ..
ali i za nju vazi isto kao i za ameriku..treba ti puuuuno para.

ne pricam o vlasti nego o narodu.
nikad me nisu castili kao u grckoj..sa tolikim osmehom docekivali..
..proveo sam u grckoj skoro dve godine ..grke jako dobro znam i koliko nas vole i cene.
u severnoj grckoj pricaju bolje srpski nego mnogi u srbiji.

ne bih uporedjivao grke i ruse.. lepi hvalospevi sa tvoje strane..a sta cemo sa nisom? gde nestade sva ljubav o kojoj pricas z:mrgreen:

sto se tice rusije, niko nije ni osporavao da ona ima prirodne lepote ..
ali i za nju vazi isto kao i za ameriku..treba ti puuuuno para.
А где сам је спомињао власт?
По питању НИС-а, имаш продавца и купца. Зашто је то купац крив? Колико знам, НИС је један од највећих пунилаца буџета. Шта је са осталим приватизацијама? Јесу ли ти и за њих криви Руси и на крају крајева, шта је поента твог спомињања НИС-а у контексту природних лепота и гостопримства?

mozes da nadjes povratnu avio kartu za oko 700€

ali treba ti dosta za tamo..njujork je medju najskupljim gradovima na svetu.
primera radi prekoputa njujorka u nju dzersiju je koka kola skoro dolar jeftinija.
Pa mozes ako letis preko Johanesburga.:D
Jbt. uvak me je cudilo kako je jeftinije ako predjes pola zemaljske kugle, doduse danas avio kompanije ti prodaju kartu a onda naplacuju za vodu i WC.:D
NYC jest pljacka za turiste, ali ne vise od Pariza ili Londona, koji isto umeju da budu papreni za turiste. Poslednji put sam na De Golu platio 10 eura za neku bedu od sendvica.

Nemam ni ja neke ambicije da turistički obilazim USA.
Ako bih išao onda Havaji i Aljaska.
Više me privlače Mexiko i Kanada recimo.
To su prave Amerike :)

Voleo bih opet na Havaje....
A sad sam u duksu koji uzeh na Alasci 2008.godine. uf volem ovaj stari duks...tj vec 6 dana sam u istom ;D ili pet....
Meksiko videh obe obale ali verujem da ima mnogo mnogo da ponudi...
Kanada🛳 samo BC(Vankuver i Viktorija♥️) i ostrvca na East side...dosadni NE dvorci i lepi Halifax i Saint John. Prvi put tu kajak negde....

Ali i USA ima divnih mesta. Da Završim tuj.

Back