Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Obozavam Skotsku, pejzaze skotske i Edinburg je lep, ali je dobiti vizu avantura

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Таормина!Sicilija![]()
Aljaska![]()
Aljaska![]()
Таормина!
- - - - - - - - - -
![]()
Bila sam tamo i to cak u doba monsuna ( neki avgust) i zaista je sve tako, plivaju lesevi oko tebe, svuda su lomace na kojima se spaljuju mrtvi,
pa ne bi ja šetao po brazilu, džungle ne volim, Rio me ne impresionira, išao bi samo i jedino zbog Brazilije, jer mi se taj grad sviđa arhitektonskiJuzna Amerika je zanimljiva zbog Perua i Bolivije, tu zvi 90% populacije koji su indijanskog porekla, da gledas Italijane, Nemce
po Argentini ne znam cemu bi to sluzilo. Brazil je i jako opasna destinacija a i nema niceg zanimljivog za razgledanje.
Mexico je tu prva liga ako te bilo sta zanima iz tih kultura koje vise ne postoje.
alal vera kolka ti cerka
idem u subotu kod tetke u bosansko grahovo![]()
Indija ?
poslednje mesto na planeti koje želim da vidim
ja sam skroman i zadovoljio bi se mediteranom...Španija, Egipat, Italija, Maroko, Libija, Tunis
- - - - - - - - - -
da...voleo bi da vidim Brazil, Argentinu
Juzna Amerika je zanimljiva zbog Perua i Bolivije, tu zvi 90% populacije koji su indijanskog porekla, da gledas Italijane, Nemce
po Argentini ne znam cemu bi to sluzilo. Brazil je i jako opasna destinacija a i nema niceg zanimljivog za razgledanje.
Mexico je tu prva liga ako te bilo sta zanima iz tih kultura koje vise ne postoje.