Putovanja

umalo da rusofilima unistim mogucnost pravljenja unije sa rusijom :lol:

dve guske naravno ruskinje dosle u hostel i uzele sobu koja nema svoj wc nego koristis zajednicki
medjutim one su valjda mislile da im je tata prodo konja i kupio sve ovo i mrtve ladne udju zajedno u kupatilo i zakljucaju se pa kupaju po sat vremena....znaci mi ostali na tom spratu ne mozemo do tus kabina nikako...(ima kupatilo sa nekoliko tus kabina, i ima wc posebno sa soljom) da se plakinjemo u wc solji, il da jurimo po drugim spratovima

pa majku vam kozacku ebem....zavrse one i odu u sobu, odem ja do kupatila i uzmem lepo kljuc, pa se sad mami svojoj kuci zakljucavaj
od tad idu frkcuci do kupatila i iz njega, tusiraju se par minuta i svima lepo
srbina ces ti da zezas :lol:
rec nisu zucnule, de smeju, izbije medjunarodni incident, sve da ih katapultiram u SAJBIRIJU ....plati lepo sobu sa wc-om duplo skuplju pa izigravaj patkicu

- - - - - - - - - -

Meni je lepo sa vodicem da obilazim muzeje, volim da slusam price

ja ne, iritia me to
inace sam takva, volim sve sama
ima nas razni

mislila sam na audio vodic, onu spravicu, uzela sam jednom da vidim sta prica pa se svi pale na to, ono sto pise na wiki :lol:

Poslednja izmena:
ja to iskustvo sa kupatilima i to poplavljenim i neupotrebljivim pose njih imam sa izraelcima. zapravo ne znam kako sam uspela da zaboravim da ih ubrojim medj najgore turiste pre. krecu se u gupama, uzasno su prljavi i glasni, pustaju svoju groznu muziku kad god se okupe zajedno i generalno nemaju obzira za druge ljude. jednom su u nekom hostelu uspeli da zayebu rezervacije i meni dopalo da budem u sobi sa pet izraelaca :neutral: ulazim u sobu, ono svinjac unutra ne mozes da hodas po podu od razbacanih stvari, smrde truli peskiri, ostaci hrane i piva na sve strane znaci horor i za mene koja generalno nemam problem sa spavanjem bilo gde. okrenula sam se na peti i rekla da me stave u neku drugu sobu, bilo koju gde nema izraelaca. retko neprijatan narod u razlicitim situacijama, bar ove mladje generacije :confused:

ja to iskustvo sa kupatilima i to poplavljenim i neupotrebljivim pose njih imam sa izraelcima. zapravo ne znam kako sam uspela da zaboravim da ih ubrojim medj najgore turiste pre. krecu se u gupama, uzasno su prljavi i glasni, pustaju svoju groznu muziku kad god se okupe zajedno i generalno nemaju obzira za druge ljude. jednom su u nekom hostelu uspeli da zayebu rezervacije i meni dopalo da budem u sobi sa pet izraelaca :neutral: ulazim u sobu, ono svinjac unutra ne mozes da hodas po podu od razbacanih stvari, smrde truli peskiri, ostaci hrane i piva na sve strane znaci horor i za mene koja generalno nemam problem sa spavanjem bilo gde. okrenula sam se na peti i rekla da me stave u neku drugu sobu, bilo koju gde nema izraelaca. retko neprijatan narod u razlicitim situacijama, bar ove mladje generacije :confused:

nama izraelac zakljucavao sobu kad god izadjemo. odes ebote da pissas, ne poneses kljuc i on odma zakljuca sobu iznutra. plus je stalno spustao roletnu i danju i nocu, zatvoren prozor i spustena roletna.

i svi sa kojima sam pricao od stranaca najmanje mirisu izraelce

kupih danas suvenir :zkez:
pa posle cik nek me odbiju...vasa sam braco...primi meeee :lol:

:heart:

WP_20150524_18_35_33_Pro_resize.jpg

za neupucene, to je mapa velike madjarske :zkez:

Blago tebi ...znaš kako kažu , što je babi milo ...;)

nije mi jos blago....ja samo drzim fige da bude
ima na razgovore da idem sa ovom mapom nalepljenom preko celenke, pa ako mi to ne upali za papire ja stvarno ne znam sta ce :zcepanje:
salim se malo, nego imam neke ideje pa mi ove njihove mape idu u prilog :lol: a sad dokle cu stici sa tim videcemo, mozda mi ne uspe

Možda ...jedino ako oćeš njihove papire ( što je cilj pretpostavljam ) , ali neće ti mapa biti dovoljna , moraš imati barem nekoga ko se rodio tamo ja msm ...Ili da si se ti rodila u Madjarskoj

- - - - - - - - - -

...u nastavku ...treba ih iskoristiti :lol:

ma mapa na celo ima da bude dovoljna bre :zcepanje:
cekaj jel se sami trtite da smo vasi....jel tako ocete... pa dobro ajde evo vasi smo.... daj papire :zkez:

zezam se malo, sta si ozbiljan, kvaris mi celo vece fore :zplez:

.......
odoh zurim na voz za bg na zalost :roll: kuckamo se

Да ли ова опција на боокингу даје могућност плаћања дебитном картицом, то је она интернет картица.
Мени се чини да она спада у ову Виса и да може ?

Untitled.jpg

Back