Putokaz - gde da nađem šta mi treba?!

Da li, možda, neko zna kako se stiže do Supermarketa, onog u kome je restoran, razne beauty usluge, butik, a bave se i izdavaštvom. Adresu znam - Višnjićeva 10, ali pojma nemam gde je to. Na mapi mi se čini da je Kaluđerica, što mi zvuči dosta neverovatno. U svakom slučaju, ma u kom delu Beograda da je, kako se tamo stiže - busom i kolima?

imam mnogo duge noge i nema teorije da nadjem dovoljno dugacku zensku trenerku, a + imam i jake bokove...slucajno je moja drugarica prosle godine kupila Filmar trenerku u onim radnjama sve za 500, 1000....i ona mi je jedina bila taman, cak se i vukla po podu...ja posle trazila, ali nije bilo xl vise
dakleee...pomagajteeeee..gde da nadjem zensku trenerku, sa duuugim nogavicama..a da nema uchkur pri dnu, i da nije previse plitka

imam mnogo duge noge i nema teorije da nadjem dovoljno dugacku zensku trenerku, a + imam i jake bokove...slucajno je moja drugarica prosle godine kupila Filmar trenerku u onim radnjama sve za 500, 1000....i ona mi je jedina bila taman, cak se i vukla po podu...ja posle trazila, ali nije bilo xl vise
dakleee...pomagajteeeee..gde da nadjem zensku trenerku, sa duuugim nogavicama..a da nema uchkur pri dnu, i da nije previse plitka

...Pokusala bih u prodavnicama 'Marks&Spencer' (DC i Usce) - imaju velicine do broja 22, sa tri duzine nogavice (Short, Regular i Long)...Solidan britanski kvalitet i relativno prihvatljive cene...Srecno!...:)

Moja seka je kupila srebrnu pismo torbu za maturu u jednoj od ove tri prodavnice (znam da smo u te tri videle srebrne, a ona sada nije tu, pa ne mogu da je pitam gde ju je tačno kupila): Accessorize, Sisy Lopez (Buona sera), Coin. Mislim da je Accessorize u pitanju, ali... Pitaću je, pa ću ti javiti. :)

EDIT: Jeste Accessorize. :)

Poslednja izmena:
Da ne znate slucajno gde u Nisu ili blizoj okolini moze da se nadje veliki izbor patika "Converse all-star" odnosno starke :think: Zainteresovao me je ovaj model

pink-floyd-converse-450x326.jpg

179362009342315211472952_l.jpg

ima 1 srebrna u nekom kiosk butiku sa bizuterijom kod pijace kod starog Merkatora. Ima srebrnu snalicu i nije mnogo velika, ali ni mala. Kao klac je ali je malo naguzvana gore, nije ona stroga pismo tasna. Deluje simpa....

Videla ja danas kad sam isla kod lekara. Pa ako ti je blizu, eto....

Back