Putnici svih zemalja ujedinimo se

sem ako se nisi bas bas popalila da vidis to, iskreno ti preporucujem da ne ides. mene bili nalozili i u istom tom madridu sam gledala 3 od 6 borbi, izasla sam sva istraumirana i ogorcena. znaci bas jedan od odvratnijih momenata.....

kad si isla u port aventuru, steta sto nisi i do tarragone svratila, simpa je gradic :)

pa malo mi bzvz da odem tamo, a da ne vidim borbe. sad su borbe uglavnom samo vikendima, gledam zvanicni sajt i jedino su u maju svaki dan.

isli smo vozom iz barse, mada ima i autobus firma plana, i samo prosli pored taragone. plan je bio zakucati se u port aventuru i ne izlaziti dok nas ne izbace. :lol: videh onaj hotel izmedju stanice voza i ulaza u port aventuru i pade mi na pamet idealan godisnji odmor :zper:...al otprilike nokticem se drzim za sambalu dok me odvajaju i vuku, taj fazon. :zcepanje:

Poslednja izmena:
petak je..da li je hrabri mali toster kupio karte:think:
čitajte u večernjem izdanju :lol:

hrabri mali toster je samo rezervisao hotel. karte nisu kupljene, kartica nije stigla (ceka se odobrenje). rezervacija je uradjena preko pozajmljene kartice i sad ne znamo sta da radimo. dal da kupimo karte ili ne? dal ce da prave problem sto je kartica na tudje ime, a rezervacija je placanje na licu mesta i u slucaju da se ne pojavimo skida se samo prva noc, plus besplatno otkazivanje. meni je na mejl stigla potvrda o rezervaciji (broj rezervacije i pin), ali posto je preko tudje kartice, razmisljam dal moze da se desi neki problem, pa da dzabe kupimo avio karte.
cekam iducu nedelju za avio karte u svakom slucaju.
bas me sad ova situacija nervira.

preko kog portala si rezervisala ?

booking.com

stigla mi je potvrda o primljenoj rezervaciji znaci broj rezervacije i pin kod. i sad gledam ono za barsu, meni nista vise posle toga nije stizalo na mejl. opet racunam da ta prva noc nije neka velika suma u sustini, a i otkazivanje ej besplatno do pred dan dolaska, tako da sto ne bi ispalo kako treba.

a ne bih bas da kupimo karte za avino, da nam ne stigne kartica na vreme i posle ostane ili neki neodgovarajuc smestaj ili nesto bas skupo.

Poslednja izmena:
sve je super bilo uklopljeno i danas mi kazu u banci na odobrenju je kartica. a smestaj koji sma pikirala i koji je bio malo jeftiniji od ovog rezervisanog, a slican njemu, je stajao danima i onda je nestao od sinoc do danas popodne. najmanji problem su avio karte mislim bice i onako placene kesom, a ne karticom, jer na kartici nema za njih. :lol: ima samo za tu rezrvaciju tjah tu prvu noc.

idealno , ne brini ... mozes da otkazes kad god hoces bez penala do dan pre
mozes i sad naknadno da kazes da stizes kasno ili sta vec
sad bi te ja svasta pitala ... al neide ovako ... kad uopste putujes ?

mislis da ce sve biti ok sa rezervacijom i pored toga sto se nista ne poklapa sa onima koji dolaze i cija je kartica? e onda sad moram da cekam ponedeljak za avio karte, zbog placanja kesom.
u avgustu definitivno, lepo se sve uklapa. nadam se da idem.....samo fali u ponedeljak da skontam da nema vise tih karata. :rotf:

zato i birali da postoji mogucnost otkaza...jeste jeftinije kada se sve plati, ali sta ako se desi ovo ili ono...mislim necu da mislim o tome i da platim sve odjednom.

- - - - - - - - - -

mada je meni ona teta iz swissair rekla - pa pozajmite od nekoga karticu, pa rezervisite preko neta. znaci kod njih moze to bez problema. :lol:

opusteno onda ... meni booking sluzi samo za razgledanje smestaja ... inace su najskuplji
to isto nadjem jeftinije preko drugih portala ... tako da sacekaj lepo karticu , kupis karte i rezervises prema vremenu dolaska
ovo ti ostaje kao rezerva ... ionako si morala da navedes imena onih koji dolaze ... i placaju kesom
skida se sa njihove kartice samo u slucaju da se taj dan ne pojavis
razradicemo ;) .... koliko placas nocenje ?

opusteno onda ... meni booking sluzi samo za razgledanje smestaja ... inace su najskuplji
to isto nadjem jeftinije preko drugih portala ... tako da sacekaj lepo karticu , kupis karte i rezervises prema vremenu dolaska
ovo ti ostaje kao rezerva ... ionako si morala da navedes imena onih koji dolaze ... i placaju kesom
skida se sa njihove kartice samo u slucaju da se taj dan ne pojavis
razradicemo ;) .... koliko placas nocenje ?

meni se cini da je venera skuplja. barem ono sto bi meni odgovaralo. ovo je 348 e za dvoje 8 noci. to je 174 e po osobi. sopstveno kupatilo, klima, tv...mislim to je hostel ili hostal kako ga oni zovu, a ne hotel. u centru, bice malo bucno. al' ybg...:lol:

dobro ... posalji mi datume na pp pa cu se ja ovih dana malo igrati ... mada su mi portali u drugom kompu kuci , probacu se setiti nesto
ili gde sam ja bila

snaci cu se breee :lol:. problem sa spanijom je taj sto su im hosteli vecino za nepusace...i nemaju terasu sobe. a one koje imaju su skuplje i jesu i za pusace. sad, ja znam samo jednu zenu koja je bila u spaniji tjh u letovalistu, ali je nepusac. ne znam nikoga ko je bio u hostelu i dal njima stvarno funkcionise po sobama to za nepusace. jer sma primetila jos jednu pravilnost smestaji koji su za nepusace, a relativno su dobri su jeftiniji od istog takvog, ali koji je i za pusace. to je jos jedna stavka koja me nervira.

Majče, treba mi tvoja pomoć (hvala Tosteru na dojavi). U poslednjem momentu sam odlučila da odem na more ove godine ali sad nemam pojma ni šta ni kako, u životu nisam organizovala letovanje, obično su to radili drugi a moje je bilo da spakujem kUfere i ponesem dobro raspoloženje. Išla bih u Grčku, poslednje dve nedelje avgusta. Dilema je: kontinetalni ili ostrvski deo? Sopstveni prevoz, bus ili avion? Kako da znam da ono što je na fotkama je ono što će me sačekati tamo? I da li rizikovati i rezervisati smeštaj preko neta a ne preko agencije?

I dalje ne znam gde ću i da li ću letovati ove godine.... Ponude u agencijama mi se ne sviđaju, a suviše sam lenja da sama nešto organizujem.... i tako...

Mada... htela sam u Španiju... ali oni tuga hoteli za 500 e po osobi, pa to mi malo mnogo... Nznm...

Problem ti je samo da nadjes povoljne avio karte ... a smestaj tamo se moze naci bozanstven za mnogo manje para ... mada prvo treba da smislis gde uopste zelis da ides ;)

1-gde si do sad letovala?
2-da li želiš aktivniji ili pasivniji odmor?
3-hotel ili apartmani?

1. Standardica: Grčka, CG, Zlatibor. U Grčkoj kontinetalni deo a sada bih neko ostrvo tipa Tasos (ima četinare i super je za migrenozne poput mene)

2. Pasivan

3. Apartman

Juče sam lunjala po nekim sajtovima, Iva je dala + ocenu jedne turističke agencije pa sam bila an njihovom sajtu i našla Tasos, početak septembra, hotel/apartmani, imaju bazen i 80m su od plaže. Buni me sledeće, piše cena od nekih 160e po osobi + doplata za klimu + dinarski deo a karta do tamo se plaća posebno 70e. Za šta je dinarski deo?:think:

Problem ti je samo da nadjes povoljne avio karte ... a smestaj tamo se moze naci bozanstven za mnogo manje para ... mada prvo treba da smislis gde uopste zelis da ides ;)

Nemam pojma, vezani smo za datum, tako da ništa od jeftinih karata... Evo danas bi u Grčku :lol: Draže mi je busem putovati, a i blizu je Grčka..... msm posle onih 26 sati za Tursku :roll:

Inače bili smo u Hrvatskoj, Bugarskoj, Turskoj i naravno CG... Valjda je red na Grčku, ne može sad Španija preko reda :lol:

Juče sam lunjala po nekim sajtovima, Iva je dala + ocenu jedne turističke agencije pa sam bila an njihovom sajtu i našla Tasos, početak septembra, hotel/apartmani, imaju bazen i 80m su od plaže. Buni me sledeće, piše cena od nekih 160e po osobi + doplata za klimu + dinarski deo a karta do tamo se plaća posebno 70e. Za šta je dinarski deo?:think:

te dinarske doplate su nesto sto su izmislile agencije i kako im se dopalo , vecina je uvela tu ''taxu na taxu'' ... pritom svi racunaj evro po najskupljoj varijanti ali je tako kako je
kako god da okrenes opet je bolje nego u tim podsezonama direktno pregovarati osim ako vas je vise
Mislim da si gledala kucu u kojoj sam ja bila ... klima ti ne treba , ja je nijednom nisam ukljucila osim ako volis bas ledene apartmane ... ja ne .
Ono sto treba da znas je da na Tasosu ima pcela i osa ... a kako se ja bojim i muve , meni je to bio stres prvih par dana dok sam se odvikla da mlataram rukama i jos vise ih privlacim na plazi kad god neko uzme nesto da jede . Sve ostalo je korektno ... do Potosa imas 12 minuta hoda putem i to je bila neka lepa setnjica svako vece do srca zbivanja i radnjica kojekakvih . Cetinara ima po celom ostrvu ali ne i na plazama . Ako vozis idealno je uzeti auto i onda ce ti se mnogo vise dopasti . Po meni on jeste za pasivan odmor i bas zato nisam bila previse odusevljena ali imas ''zaljubljenike '' koji posle svakog odmora navrate i tamo da se oporave od aktivnog

te dinarske doplate su nesto sto su izmislile agencije i kako im se dopalo , vecina je uvela tu ''taxu na taxu'' ... pritom svi racunaj evro po najskupljoj varijanti ali je tako kako je
kako god da okrenes opet je bolje nego u tim podsezonama direktno pregovarati osim ako vas je vise
Mislim da si gledala kucu u kojoj sam ja bila ... klima ti ne treba , ja je nijednom nisam ukljucila osim ako volis bas ledene apartmane ... ja ne .
Ono sto treba da znas je da na Tasosu ima pcela i osa ... a kako se ja bojim i muve , meni je to bio stres prvih par dana dok sam se odvikla da mlataram rukama i jos vise ih privlacim na plazi kad god neko uzme nesto da jede . Sve ostalo je korektno ... do Potosa imas 12 minuta hoda putem i to je bila neka lepa setnjica svako vece do srca zbivanja i radnjica kojekakvih . Cetinara ima po celom ostrvu ali ne i na plazama . Ako vozis idealno je uzeti auto i onda ce ti se mnogo vise dopasti . Po meni on jeste za pasivan odmor i bas zato nisam bila previse odusevljena ali imas ''zaljubljenike '' koji posle svakog odmora navrate i tamo da se oporave od aktivnog

Meni je agencija bolje rešenje zbog prevoza. Najlakše je sesti u bus ili avion, prst u uvo i ne brineš da li si pogodio skretanje. Pasivni odmor mi je trenutno neophodan, dovoljno uzbuđenja imam na poslu. Zbog migrene biram četinarske regije, a negde sam pročitala da je Tasos super za "glavoboljne" turiste. Pčele i ose mi ne smetaju, dokle god nema komaraca.

P.S. A Porfi Beach Hotel? Je l si bila tamo? On je na kontinentalnom delu ali je smešten usred četinarske šume. Nudi opciju polupansiona, što i nije loša verzija, ne moram razmišljati šta i gde jesti.

Mislis na Nikiti ?
pazi ovako , ti mozes da se uglavis posebno u prevoz , ja sam to radila vise puta a u okviru datuma nadjes sama smestaj .
Sto se tice cetinara , najbolji je Skopelos definitivno , ceo je pod sumama ... al to je vec neka druga prica ... kapiram sta znaci umor i sta zelis ... al sad odo da se bucnem u more ... potrazicu ti veceras neke varijante ako majche ne uskoci sto je realnije jer ja volim sama sve da osmislim... ona ipak ima vise uvida u ''komplet'' ... a ti vidi datume okvirno kad bi isla

Back