- Poruka
- 351
odluči li se
da ti gledam karte za rim?
daj neke datume![]()
madrid definitivno. rim je blizu i nece koloseum da mi pobegne.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odluči li se
da ti gledam karte za rim?
daj neke datume![]()
sem ako se nisi bas bas popalila da vidis to, iskreno ti preporucujem da ne ides. mene bili nalozili i u istom tom madridu sam gledala 3 od 6 borbi, izasla sam sva istraumirana i ogorcena. znaci bas jedan od odvratnijih momenata.....
kad si isla u port aventuru, steta sto nisi i do tarragone svratila, simpa je gradic![]()
petak je..da li je hrabri mali toster kupio karte
čitajte u večernjem izdanju![]()
preko kog portala si rezervisala ?
idealno , ne brini ... mozes da otkazes kad god hoces bez penala do dan pre
mozes i sad naknadno da kazes da stizes kasno ili sta vec
sad bi te ja svasta pitala ... al neide ovako ... kad uopste putujes ?
opusteno onda ... meni booking sluzi samo za razgledanje smestaja ... inace su najskuplji
to isto nadjem jeftinije preko drugih portala ... tako da sacekaj lepo karticu , kupis karte i rezervises prema vremenu dolaska
ovo ti ostaje kao rezerva ... ionako si morala da navedes imena onih koji dolaze ... i placaju kesom
skida se sa njihove kartice samo u slucaju da se taj dan ne pojavis
razradicemo.... koliko placas nocenje ?
dobro ... posalji mi datume na pp pa cu se ja ovih dana malo igrati ... mada su mi portali u drugom kompu kuci , probacu se setiti nesto
ili gde sam ja bila
I dalje ne znam gde ću i da li ću letovati ove godine.... Ponude u agencijama mi se ne sviđaju, a suviše sam lenja da sama nešto organizujem.... i tako...
Mada... htela sam u Španiju... ali oni tuga hoteli za 500 e po osobi, pa to mi malo mnogo... Nznm...
1-gde si do sad letovala?
2-da li želiš aktivniji ili pasivniji odmor?
3-hotel ili apartmani?
Problem ti je samo da nadjes povoljne avio karte ... a smestaj tamo se moze naci bozanstven za mnogo manje para ... mada prvo treba da smislis gde uopste zelis da ides![]()
Juče sam lunjala po nekim sajtovima, Iva je dala + ocenu jedne turističke agencije pa sam bila an njihovom sajtu i našla Tasos, početak septembra, hotel/apartmani, imaju bazen i 80m su od plaže. Buni me sledeće, piše cena od nekih 160e po osobi + doplata za klimu + dinarski deo a karta do tamo se plaća posebno 70e. Za šta je dinarski deo?![]()
te dinarske doplate su nesto sto su izmislile agencije i kako im se dopalo , vecina je uvela tu ''taxu na taxu'' ... pritom svi racunaj evro po najskupljoj varijanti ali je tako kako je
kako god da okrenes opet je bolje nego u tim podsezonama direktno pregovarati osim ako vas je vise
Mislim da si gledala kucu u kojoj sam ja bila ... klima ti ne treba , ja je nijednom nisam ukljucila osim ako volis bas ledene apartmane ... ja ne .
Ono sto treba da znas je da na Tasosu ima pcela i osa ... a kako se ja bojim i muve , meni je to bio stres prvih par dana dok sam se odvikla da mlataram rukama i jos vise ih privlacim na plazi kad god neko uzme nesto da jede . Sve ostalo je korektno ... do Potosa imas 12 minuta hoda putem i to je bila neka lepa setnjica svako vece do srca zbivanja i radnjica kojekakvih . Cetinara ima po celom ostrvu ali ne i na plazama . Ako vozis idealno je uzeti auto i onda ce ti se mnogo vise dopasti . Po meni on jeste za pasivan odmor i bas zato nisam bila previse odusevljena ali imas ''zaljubljenike '' koji posle svakog odmora navrate i tamo da se oporave od aktivnog
Ono sto treba da znas je da na Tasosu ima pcela i osa ...