- Poruka
- 351
odluči li se
da ti gledam karte za rim?
daj neke datume![]()
madrid definitivno. rim je blizu i nece koloseum da mi pobegne.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odluči li se
da ti gledam karte za rim?
daj neke datume![]()

sem ako se nisi bas bas popalila da vidis to, iskreno ti preporucujem da ne ides. mene bili nalozili i u istom tom madridu sam gledala 3 od 6 borbi, izasla sam sva istraumirana i ogorcena. znaci bas jedan od odvratnijih momenata.....
kad si isla u port aventuru, steta sto nisi i do tarragone svratila, simpa je gradic![]()
videh onaj hotel izmedju stanice voza i ulaza u port aventuru i pade mi na pamet idealan godisnji odmor
...al otprilike nokticem se drzim za sambalu dok me odvajaju i vuku, taj fazon. 

petak je..da li je hrabri mali toster kupio karte
čitajte u večernjem izdanju![]()
preko kog portala si rezervisala ?
ima samo za tu rezrvaciju tjah tu prvu noc.idealno , ne brini ... mozes da otkazes kad god hoces bez penala do dan pre
mozes i sad naknadno da kazes da stizes kasno ili sta vec
sad bi te ja svasta pitala ... al neide ovako ... kad uopste putujes ?

opusteno onda ... meni booking sluzi samo za razgledanje smestaja ... inace su najskuplji
to isto nadjem jeftinije preko drugih portala ... tako da sacekaj lepo karticu , kupis karte i rezervises prema vremenu dolaska
ovo ti ostaje kao rezerva ... ionako si morala da navedes imena onih koji dolaze ... i placaju kesom
skida se sa njihove kartice samo u slucaju da se taj dan ne pojavis
razradicemo.... koliko placas nocenje ?

dobro ... posalji mi datume na pp pa cu se ja ovih dana malo igrati ... mada su mi portali u drugom kompu kuci , probacu se setiti nesto
ili gde sam ja bila
. problem sa spanijom je taj sto su im hosteli vecino za nepusace...i nemaju terasu sobe. a one koje imaju su skuplje i jesu i za pusace. sad, ja znam samo jednu zenu koja je bila u spaniji tjh u letovalistu, ali je nepusac. ne znam nikoga ko je bio u hostelu i dal njima stvarno funkcionise po sobama to za nepusace. jer sma primetila jos jednu pravilnost smestaji koji su za nepusace, a relativno su dobri su jeftiniji od istog takvog, ali koji je i za pusace. to je jos jedna stavka koja me nervira.
. sad samo jos da sacekam ponedeljak i uzmem avio karte. ili da ipak idem okolo naokolo, pa do budimpeste, bilo bi nesto jeftinije.
al kada se sve sabere najmanji stres je let iz bg.I dalje ne znam gde ću i da li ću letovati ove godine.... Ponude u agencijama mi se ne sviđaju, a suviše sam lenja da sama nešto organizujem.... i tako...
Mada... htela sam u Španiju... ali oni tuga hoteli za 500 e po osobi, pa to mi malo mnogo... Nznm...
1-gde si do sad letovala?
2-da li želiš aktivniji ili pasivniji odmor?
3-hotel ili apartmani?

Problem ti je samo da nadjes povoljne avio karte ... a smestaj tamo se moze naci bozanstven za mnogo manje para ... mada prvo treba da smislis gde uopste zelis da ides![]()
Draže mi je busem putovati, a i blizu je Grčka..... msm posle onih 26 sati za Tursku 
Juče sam lunjala po nekim sajtovima, Iva je dala + ocenu jedne turističke agencije pa sam bila an njihovom sajtu i našla Tasos, početak septembra, hotel/apartmani, imaju bazen i 80m su od plaže. Buni me sledeće, piše cena od nekih 160e po osobi + doplata za klimu + dinarski deo a karta do tamo se plaća posebno 70e. Za šta je dinarski deo?![]()
te dinarske doplate su nesto sto su izmislile agencije i kako im se dopalo , vecina je uvela tu ''taxu na taxu'' ... pritom svi racunaj evro po najskupljoj varijanti ali je tako kako je
kako god da okrenes opet je bolje nego u tim podsezonama direktno pregovarati osim ako vas je vise
Mislim da si gledala kucu u kojoj sam ja bila ... klima ti ne treba , ja je nijednom nisam ukljucila osim ako volis bas ledene apartmane ... ja ne .
Ono sto treba da znas je da na Tasosu ima pcela i osa ... a kako se ja bojim i muve , meni je to bio stres prvih par dana dok sam se odvikla da mlataram rukama i jos vise ih privlacim na plazi kad god neko uzme nesto da jede . Sve ostalo je korektno ... do Potosa imas 12 minuta hoda putem i to je bila neka lepa setnjica svako vece do srca zbivanja i radnjica kojekakvih . Cetinara ima po celom ostrvu ali ne i na plazama . Ako vozis idealno je uzeti auto i onda ce ti se mnogo vise dopasti . Po meni on jeste za pasivan odmor i bas zato nisam bila previse odusevljena ali imas ''zaljubljenike '' koji posle svakog odmora navrate i tamo da se oporave od aktivnog
Ono sto treba da znas je da na Tasosu ima pcela i osa ...